Dette er kun en illustrasjon av Dalsheim og et forslag av hus på tomta. Bildet vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Ole Nilsedalens vei, 3525 HALLINGBY

Hallingby. En lekker moderne bolig på ett plan. Stor stue/kjøkkenløsning, tre soverom. Kun 4 av 11 tomter ledig.

Pris

kr 3 975 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    114 m2
  • Soverom
    3
Fremdrift
Tomtefeltet blir opparbeidet med asfalt, gatebelysning og lekeplass. Bygging av eneboliger er i gang. Fire hus er under oppføring pr februar 2020
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Ole Nilsedalens vei
3525 HALLINGBY

Loading map...

Kort om eiendommen

Tomt 6 ligger flott til i et nytt boligfelt på Søndre Kirkemoen. I Ole Nilssedalsvei bor du med gangavstand til skole, barnehage, dagligvare og bussforbindelse til Hønefoss.
Det er flotte turmuligheter i skogene rundt både sommer og vinter med hyggelige stier og lysløype. Ådal idrettslag har sport- og idrettstilbud for barn og voksne.

Om boligen

Boligen som presenteres i denne annonsen er et forslag til bolig på tomten. Du kan fritt velge hus fra BoligPartners katalog som passer tomten og ligger innenfor kommunens reguleringsbestemmelser.

Det enkle, men innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplans-hus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet.

Våre arkitekter har tatt noen av våre mest populære småhus og tilført husene nye elementer for å tilpasse tiåret vi nå har gått inn i. Det klassiske Dalsheim vises her i helt ny drakt.

I denne moderne utgaven er inngangspartiet flyttet og huset fått store glassflater hvor vinduene i stuedelen mot den overbygde uteplassen strekker seg helt fra gulv til tak. Både royalimpregnert kledning samt mørke, tilpassede vinduer og dører er inkludert og lik som i illustrasjonen.

Planløsningen rommer tre soverom, et romslig bad, separat vaskerom og en åpen og luftig kjøkken- og stueløsning på nesten 45 kvadratmeter.

Beliggenhet

På Søndre Kirkemoen kan du bo sentralt og i et hyggelig felt med gode naboer, i nærheten av KIWI dagligvare, skoler og barnehager. Naturen er rett utenfor døra og bussforbindelse til Hønefoss og derfra videre til Oslo ligger en liten gåtur unna.
Her kan du leve det gode og rolige livet på bygda med enkel tilgang til byen.

Feltet vil ha en god miks av eneboliger, smarte flermannsboliger og to lavblokker i tre etasjer. Flere flotte trær har blitt beholdt for å bevare den fine nærheten til naturen, og vi vil skape grønne lunger med møte- og lekeplasser som innbyggerne kan ha glede av.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig på et plan bygget med plate på mark.

Adkomst

Følg E16 fra Hønefoss mot Nes i Ådal i ca 15 min. Ta til høyre inn på Gamle Ådalsvei når du kommer til Hallingby sentrum, rett før Kiwi-butikken. Deretter tar du første til høyre videre inn på Gamle Ådalsvei. Feltet ligger på høyre side rett etter du har passert Kiwi.

Diverse

FREMDRIFT
TIDSHORISONT ENEBOLIG
Oppstart infrastruktur, vei, vann, avløp og strøm - oppstart juni 2019.
Tomtefeltet blir opparbeidet med asfalt, gatebelysning og lekeplass.
Bygging av eneboliger er i gang. 3 hus er i oppføring pr januar 2020.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er flat og solrik med asfaltert vei helt frem til tomtegrensen. Med flat tomt er det enkelt å lage en lettstelt og koselig hage med grønn plen, koselige sitteplasser og fine soner med hellelagt inngangsparti eller asfaltert gårdsplass.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS