Midthø (illustrasjon)
Tossevikseterveien, 3516 HØNEFOSS

VIKERFJELL! Flott og romslig familiehytte på stor tuntomt. Snøsikkert og kun 1,5 time fra Oslo!

Pris

kr 3 500 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tossevikseterveien
3516 HØNEFOSS

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomten ligger flott til med utsikt utover bygda nedenfor. Turstier og langrennsløyper finnes rett ved og 1000-meters toppene, nykjørte skispor og yrende fiskevann ligger og venter på besøk. Vikerfjell er praktfull både på sommer- og vinterhalvåret!
Etter en fin dag i fjellet er det bare å sette seg ned utenfor hytta eller ved peisen å nyte både stillheten og utsikten.
I vinter- og påskeferien åpner Tosseviksetra, en trivelig seter med servering og hygge!

Alle nye tomter har vei, vann og strøm til tomtegrense

Om boligen

5 flotte tomter på Tosseviksetra på Vikerfjell er nå tilgjengelig gjennom Sandvold Boliger og BoligPartner. Alle markert i plankartet.

Prisen for tuntomt 239, beskrevet i denne annonsen: kr. 750 000
Totalpris for hytte + tomt + omkostninger på tomt 239:
kr. 3 500 000,- + tomt kr 750 000,- + dok.avgift 18 750,- = kr. 4 268 750,-

Midthø er en flott hytte med et bruksareal på 91 kvadratmeter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Standard

Midthø-hytta med sin 5 meter takhøyde og store vindusflater gir luft, lys og utsikt til den vakre naturen utenfor. Du får nesten følelsen av å ha naturen i stua.

Flytt rett inn!

Hytta leveres innflyttingsklar med kjøkken inkludert hvitevarer, fliser og varmekabler på bad, vindfang og innebod, peisovn Termatech T-20 og pipe!

Hytta leveres med eik parkett i alle rom, garderober på soverom og i vindfang, panelovner i 4 stk soverom og kjøkken/stue. Utelys og lamper i soverom og bod.

Hytta oppføres med gresstak og jordfarget liggende panel.
Jets avløpsanlegg og tank for svartvann er også inkludert i prisen samt alle graverkostnader forbundet med tomten.

Beliggenhet

Vikerfjell er Oslos nærmeste høyfjell, og ligger i kort avstand til sentrale deler av Østlandet. En kjøretur på bare 1,5 time fra Oslo og 45 minutter fra Hønefoss ligger dette snøsikre fjellområdet som kan tilby et løypenett på 105 kilometer – som snor seg gjennom skog og over høyfjell.

Vikerfjell byr på et idyllisk hytteområde med flott ski- og turterreng. Preparerte skiløyper, turstier og kultiverte fiskevann. 1,5 km til Ringerudsetra med et lite skitrekk med rails, funbox, quarterpipe, og lite og stort big jump. Skitrekket er åpent lørdager og søndager fra kl. 11-15. Hver dag i vinter- og påskeferien.
116 km til Ringerike Golfbane, samt Sperillen med mange badeplasser og stor fiskebestand.

På Vikerfjell er det fantastiske naturopplevelser året rundt. Vikerfjell er, om noen skulle være i tvil, utvilsomt en helårsdestinasjon. Fjellmassivet er en fantastisk fritidsarena for friluftsliv med mulighet for å komme i kontakt med variert natur.

For å sitere Aftenposten; ”På Vikerfjell fant vi et snømektig, folketomt skieldorado med panoramautsikt – halvannen times kjøring fra Oslo. Her rekker du både en påsketur i snaufjellet og afterskifest i storbyen etterpå”.

Et området som passer perfekt for folk i farta!

Adkomst

Følg E 16 forbi Hønefoss i retning Bergen/Valdres, etter ca 20 minutter tar du til venstre i retning Viker ( v / Ringmoen) og følger deretter Vestre Ådal (172) mot høyre i drøye 8 km før du svinger av på Tossevikseterveien. Etter drøye 3 km er du fremme på Tosseviksetra og parkeringsplassen her.

Diverse

MEDLEMSKAP
Kjøper plikter å betale medlemskap til Vikerfjell Skiløyper som står for kjøring av løypenett + årskort på veien for å dekke vedlikehold og brøyting.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomt 239 ligger vakkert til i et åpent område med utsikt utover Ådalen. Den ligger helt nederst i et tomtefelt og har ingen tomter foran seg. Tomten er en tuntomt og her tillates inntil 3 bygninger samt ett uthus. Tomten er forholdsvis flat og veldig tilgjengelig, med mye lyng og noe skog. Bilvei helt frem.

Regulering

§1.1 Fritidsbebyggelse-frittliggende
1. Utnyttingsgrad
Tuntomter er merket TUN på plankartet. ( Tomt 136, 236, 239).
For tuntomter tillates inntil 3 bygninger samt ett uthus. Maks tillatt BYA for tuntomt er 300 kvm, hvorav 225 kvm kan fordeles på hytter og uthus og 75 kvm er øremerket parkering.

På den enkelte tomt ( tomt 235, 238 ) tillates en enkelt hytte med ett tilhørende uthus. Maks tillatt BYA for enkelt tomter er 170 kvm.
Hvorav hytte er 120 kvm, uthus 20 kvm og 30 kvm er øremerket parkering.

3. Byggehøyde
Bebyggelse skal ligge lavest mulig i terrenget. Maks byggehøyde på gesims er 3,2 m og for møne 6,0 m over planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen.

På flere tomter tillates høyder for ramloft og oppstugu.
Maks byggehøyde; gesims; 4,4 m og møne: 6,3 m

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS