Gråhø (illustrasjon)
Tossevikseterveien, 3516 HØNEFOSS

VIKERFJELL! Sjarmerende familie- og sportshytte med 3 soverom og mulighet for hems! Snøsikkert og kun 1,5 time fra Oslo!

Pris

kr 3 040 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    64 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Tossevikseterveien
3516 HØNEFOSS

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomtene ligger flott til med utsikt utover bygda nedenfor. Turstier og langrennsløyper er i umiddelbar nærhet til tomten. Etter en fin dag i fjellet er det bare å sette seg ned utenfor hytta eller ved peisen å nyte både stillheten og utsikten.
I vinter- og påskeferien åpner Tosseviksetra, en trivelig seter med servering og hygge!

Alle nye tomter har vei, vann og strøm til tomtegrensen.

Om boligen

5 flotte tomter på Tosseviksetra på Vikerfjell er nå tilgjengelig gjennom Sandvold Boliger og BoligPartner.
Gråhø kan bygges på alle tomtene og kan tilpasses slik hytteeier ønsker.

Prisen for tomt 238, beskrevet i denne annonsen: kr. 595 000,-
Totalpris for hytte + tomt og omkostninger :
Kr. 3 040 000,- + kr. 595 000,- + kr.14 870,- = kr. 3 649 870,-

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.
Gråhø er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré. I tillegg innholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Standard

Gråhø-hytta med sitt smarte og effektive plan er perfekt for den aktive familie. Med 6 sengeplasser fordelt på 3 soverom er det plass til både familie og venner!

Flytt rett inn!

Hytta leveres helt innflyttingsklar med kjøkken inkludert hvitevarer, fliser og varmekabler på bad, vindfang og innebod, peisovn Termatech T-20 og pipe!

Hytta leveres med eik parkett i alle rom, garderober på soverom og i vindfang, panelovner i 4 stk soverom og kjøkken/stue. Utelys og lamper i soverom og bod.

Hytta oppføres med gresstak og jordfarget liggende panel.
Jets avløpsanlegg og tank for svartvann er også inkludert i prisen samt alle graverkostnader forbundet med tomten.Beliggenhet

Vikerfjell er Oslos nærmeste høyfjell, og ligger i kort avstand til sentrale deler av Østlandet. En kjøretur på bare 1,5 time fra Oslo og 45 minutter fra Hønefoss ligger dette snøsikre fjellområdet som kan tilby et løypenett på 105 kilometer – som snor seg gjennom skog og over høyfjell.

Vikerfjell byr på et idyllisk hytteområde med flott ski- og turterreng. Preparerte skiløyper, turstier og kultiverte fiskevann. 1,5 km til Ringerudsetra skitrekk, 116 km til Ringerike Golfbane, samt Sperillen med mange badeplasser og stor fiskebestand.

På Vikerfjell er det fantastiske naturopplevelser året rundt. Vikerfjell er, om noen skulle være i tvil, utvilsomt en helårsdestinasjon. Fjellmassivet er en fantastisk fritidsarena for friluftsliv med mulighet for å komme i kontakt med variert natur.

For å sitere Aftenposten; ”På Vikerfjell fant vi et snømektig, folketomt skieldorado med panoramautsikt – halvannen times kjøring fra Oslo. Her rekker du både en påsketur i snaufjellet og afterskifest i storbyen etterpå”.

Et området som passer perfekt for folk i farta!

Adkomst

Følg E 16 forbi Hønefoss i retning Bergen/Valdres, etter ca 20 minutter tar du til venstre i retning Viker ( v / Ringmoen) og følger deretter Vestre Ådal (172) mot høyre i drøye 8 km før du svinger av på Tossevikseterveien. Etter drøye 3 km er du fremme på Tosseviksetra og parkeringsplassen her.

Diverse

MEDLEMSKAP
Kjøper plikter å betale medlemskap til Vikerfjell Skiløyper som står for kjøring av løypenett + årskort på veien for å dekke vedlikehold og brøyting.


Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomt 238 ligger vakkert til i et åpent område med utsikt utover Ådalen. Tomten er forholdsvis flat og veldig tilgjengelig, med mye lyng og noe skog. Bilvei helt frem. Tomten ligger alene på den ene side av veien i en liten klynge på 5 tomter.

Regulering

§1.1 Fritidsbebyggelse-frittliggende
1. Utnyttingsgrad
På den enkelte tomt ( tomt 235, 238 ) tillates en enkelt hytte med ett tilhørende uthus. Maks tillatt BYA for enkelt tomter er 170 kvm.
Hvorav hytte er 120 kvm, uthus 20 kvm og 30 kvm er øremerket parkering.

Tuntomter er merket TUN på plankartet. ( Tomt 136, 236, 239).
For tuntomter tillates inntil 3 bygninger samt ett uthus. Maks tillatt BYA for tuntomt er 300 kvm, hvorav 225 kvm kan fordeles på hytter og uthus og 75 kvm er øremerket parkering.

3. Byggehøyde
Bebyggelse skal ligge lavest mulig i terrenget. Maks byggehøyde på gesims er 3,2 m og for møne 6,0 m over planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS