Dette er en illustrasjon og vil dermed avvike fra virkelig miljø og omgivelser

Søndre Kirkemoen, 3525 HALLINGBY

SØNDRE KIRKEMOEN. Sjarmerende og smart familiebolig på nytt og solrikt tomtefelt!

Pris

kr 3 975 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    130 m2
  • Soverom
    3
Fremdrift
Oppstart infrastruktur - vei, vann, avløp og strøm - er i full gang. Tomtefeltet blir opparbeidet med asfalt, gatebelysning og lekeplass. Foreløpig plan er at infrastruktur skal være fullført i løpet av høst 2019, forventet byggestart av eneboliger og flermannsboliger deretter.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Søndre Kirkemoen
3525 HALLINGBY

Loading map...

Kort om eiendommen

Tomten ligger flott til i et nytt boligfelt på Søndre Kirkemoen. Det er gangavstand til skole, barnehage, dagligvare og bussforbindelse til Hønefoss.
Det er flotte turmuligheter i skogene rundt både sommer og vinter med hyggelige stier og lysløype. Ådal idrettslag har sport- og idrettstilbud for barn og voksne.

Om boligen

Kanskje er det de klassiske eksteriørdetaljene – som det sjarmerende overbygget over inngangspartiet – som gjør Fagerberg så koselig og innbydende? Med sine 129 kvadratmeter i bruksareal fordelt på to plan, er Fagerberg et godt valg for barnefamilien.

Hovedplanet består av entre med garderobeplass, gang, bad/vaskerom og en L-formet, åpen stue- og kjøkkenløsning som gir deg mange innredningmuligheter.
Stuen leder ut til en lun og overbygget terrasse. En praktisk sportsbod gir i tillegg gode oppbevaringsmuligheter, perfekt for barnevogn, ski og hageredskaper.

Andre etasje er soveromsavdelingen, bestående av tre soverom, bad, innvendig bod og en romslig gang på 15,3 kvadratmeter med mange innredningsmuligheter.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og malte MDF plater på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
Boligen leveres med parkett i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Du står fritt til å velge det kjøkken du ønsker.
Kjøkkeninnredning til en verdi av kr 50 000,- er inkludert i prisen.

Bad:
På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater samt fliser og flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.


Telefon / tv / bredbånd:
Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Boligen leveres med peisovn, type TermaTech 20.

Bad og entrè leveres med varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

På Søndre Kirkemoen kan du bo sentralt og i et hyggelig felt med gode naboer, i nærheten av dagligvare, skoler og barnehager. Naturen er rett utenfor døra og bussforbindelse til Hønefoss og derfra videre til Oslo ligger en liten gåtur unna. Her kan du leve det gode og rolige livet på bygda med enkel tilgang til byen.

Feltet vil ha en god miks av eneboliger, smarte flermannsboliger og lavblokker i tre. Flere flotte trær har blitt beholdt for å bevare den fine nærheten til naturen, og vi vil skape grønne lunger med møte- og lekeplasser som innbyggerne kan ha glede av.

Det er flotte turmuligheter i skogene rundt både sommer og vinter med hyggelige stier og lysløyper. Ådal idrettslag har sport- og idrettstilbud for barn og voksne.

www.ringerike.no er en felles nettside for Ringeriksregionen - Ringerike, Jevnaker og Hole. Nettsiden gir deg god innsikt i alle muligheter i vår region!

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark og to fulle etasjer.

Adkomst

Følg E16 fra Hønefoss mot Nes i Ådal. Ta til høyre inn på Gamle Ådalsvei når du kommer til Hallingby sentrum, rett før Kiwi-butikken. Deretter tar du første til høyre videre inn på Gamle Ådalsvei. Feltet ligger på høyre side rett etter du har passert Kiwi.

Diverse

HVEM ER VI?

Sandvold Boliger er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra ide til nøkkelferdig hus.
Drømmer du om å bygge hus eller har du en tomt du vil få hjelp med, så kan vi bidra med hjelp og faglig kompetanse hele veien.
Alle hus og prosjekter bygges av våre lokale tømrere, ansatt i Tømrermester Sandvold.

Med en stor aktør som Boligpartner i ryggen kan vi spesialtilpasse tomter og hus akkurat slik du ønsker! BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger.
Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomt 11 er selveid og på 790,6 m2 og ligger helt nord i feltet. Tomtene ligger solrikt til på et nytt og flatt tomtefelt. Søndre Kirkemoen ligger rett ved etablerte boligfelt og føyer seg fint inn i dette. Feltet ligger i hjertet av Hallingby.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS