Herregaard. Dette er en illustrasjon av huset og vil avvike fra det virkelig miljø og omgivelser.

Harehaugveien, 3514 HØNEFOSS

En sjelden sjanse i Haug. Herskapelig hus på stor og tilbaketrukket tomt!

Pris

kr 7 550 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Harehaugveien
3514 HØNEFOSS

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Tomt 1 som er på hele 1835,3 kvm ligger vakkert og tilbaketrukket til i rolige omgivelser. Nå har du mulighet til å få tak på en av de få store eneboligtomtene i Haugsbygd.
Er du glad i å bo litt tilbaketrukket, samtidig som du liker å bo nært det meste? Da er dette tomten for deg.

Om boligen

Herregaard er en stilig bolig for flat tomt innpakket i en klassisk, herskapelig drakt. Unge som eldre - ikke minst barnefamilier - foretrekker å bo på ett plan. Herregaard er blitt et populært hus i Herskapelig-serien og grunnen er nok at huset kombinerer en smart planløsning med et vakkert ytre med søyler, valmet tak og flotte uteplasser.

Innhold

Boligen inneholder 3 soverom, bad, vaskerom, boder og et stue/kjøkken-areal på hele 84 kvadratmeter. Den åpne løsningen gir en følelse av mye volum, og her er det god plass til spisebord, sofa og tv-stue.
På terrassen utenfor stuen danner huskroppen en overbygget og skjermet uteplass, hvor alt ligger til rette for å nyte lange og varme sommerdager.

Det overbyggede inngangspartiet viser vei inn til en hall med garderobeplass. Hallen leder både til et separat wc og til et vaskerom som igjen er forbundet med kjøkkenet.

Kjøkkenet har spiseplass til hele familien og vinduene gir rikelig med lys. Den romslige stuen åpner for mange innredningsmuligheter, og har to dører ut til den koselige uteplassen.

Beliggenhet

Haugsbygd er et av de mest attraktive boligområdene i Ringeriksregionen og flere nye boligfelt har sett dagens lys de senere år. Her finnes både landbrukseiendommer og nyere boligbebyggelse. Bygda er kjent for sitt bølgende landskap og den ligger relativt høyt i landskapet.

Det er kort avstand til flotte turområder som Ringkollen og Nordmarka med skiløyper, tur- og sykkelstier, Ringkollen alpinanlegg og hoppanlegg. Det er gode solforhold og flott utsikt til Vikerfjell, Norefjell, Hønefoss og Tyrifjorden.

Fra tomtene er det kun 2,4 km til Vang barneskole og Haugsbygd ungdomsskole, og Haugsbygd kunsgressbane.

Det er 8 km til Hønefoss sentrum, en snau time til Oslo og OSL Gardermoen.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark over 1 etasje.

Adkomst

Følg Hadelandsveien i retning Jevnaker, forbi Klækken hotell og videre forbi Bølgen Karosseri, kjør deretter ca 400 meter før du tar til venstre inn på Harehaugveien. Kjør 300 meter på Harehaugveien før du tar til venstre inn på privat veg, følg denne i ca 100 meter. Tomtene ligger i blindvei, på høyre side.

Diverse

HVEM ER VI?
Sandvold Boliger er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra idè til nøkkelferdig hus.
Drømmer du om å bygge hus eller har du en tomt du vil få hjelp med, så kan vi bidra med hjelp og faglig kompetanse hele veien.
Alle hus og prosjekter bygges av våre lokale tømrere, ansatt i Tømrermester Sandvold.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene ligger landlig til i en blindvei. Skogen på tomtene er hugget og det er vei hele veien frem. Tomten er flat og omkranses av skogsterreng, jorder og noen få eneboliger.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS