Dette er kun en illustrasjon av Bjørkli moderne og et forslag til hus på tomta. Illustrasjonen vil avvike fra virkelige omgivelser og miljø.
Ole Nilsedalensvei , 3525 HALLINGBY

Hallingby. En moderne klassiker! Fire soverom, to bad og smart loftstue! Kun 5 av 11 tomter tilgjengelig.

Pris

kr 4 580 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    157 m2
  • Soverom
    4
Fremdrift
Tomtefeltet blir opparbeidet med asfalt, gatebelysning og lekeplass. Bygging av eneboliger er i gang. Fire hus er under oppføring pr februar 2020.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Ole Nilsedalensvei
3525 HALLINGBY

Loading map...

Kort om eiendommen

Tomt 3 ligger fint til i et nytt boligfelt på Søndre Kirkemoen. I Ole Nilssedalsvei bor du med gangavstand til skole, barnehage, dagligvare og bussforbindelse til Hønefoss.
Du vil ha flotte turmuligheter i skogene rundt både sommer og vinter med hyggelige stier og lysløype. Ådal idrettslag har sport- og idrettstilbud for barn og voksne.

Om boligen

Boligen som presenteres i denne annonsen er et forslag til bolig på tomten. Du kan fritt velge hus fra BoligPartners katalog som passer tomten og ligger innenfor kommunens reguleringsbestemmelser.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon.

Innhold

Novara er et klassisk hus med moderne utrykk og med svært arealeffektive planløsninger. De 151 kvadratmeterne rommer fire romslige soverom.
Huset har bad i begge etasjer, og loftsplanet har stor og flott tv-stue. Kjøkkenet har plass til et stort spisebord og stua rommer peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse med doble dører.

Den åpne kjøkken- og stueløsningen er L-formet, slik at man enkelt kan skille kjøkkenet fra stua om man foretrekker å arbeide uforstyrret på kjøkkenet.

Novara kan leveres i klassisk utrykk - se boligtype Kongsheim på BoligPartner sine nettsider.

Standard

Leveranseinnhold er beskrevet kortfattet under. Kvaliteten er basert på meget god standard.
Ta kontakt med boligkonsulent for å få full oversikt over hele leveransen og alle kostnader i forbindelse med et byggeprosjekt.

Kort beskrivelse av leveransen:

1. Boligen leveres iht. BoligPartner sin standard leveranse.

2. Oppgradering og leveranse fra Sandvold Boliger:
a) Gulv: 3-stavs eikeparkett.
b) MDF-plater vegg og himlinger.

c) Fliser: På bad og i entrè.
I alle bad er det beregnet fliser på vegger.

d) Kjøkken:
Det medregnet kjøkken til kr. 150 00,-. Kjøkken kan oppgraderes eller trekkes ut av vår leveranse.

e) Enkel baderomsinnredning på alle bad er medtatt.

f) Pipe med ferdig montert med ildsted.

g) Elektrisk: Spotter er medtatt i bad og i entrè.
Varmekabler i entre og bad.
Panelovner i stue, kjøkken og soverom.

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014.
Kjøper velger selv oppgradering i samråd med elektriker.

h) Fasader: Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

i) Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

j) Grunnarbeider er inkludert med kr. 215 000,-. Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere detaljer.

Alle leveransene kan oppgraderes.

Beliggenhet

På Søndre Kirkemoen kan du bo sentralt og i et hyggelig felt med gode naboer, i nærheten av dagligvare, skoler og barnehager. Naturen er rett utenfor døra og bussforbindelse til Hønefoss og derfra videre til Oslo ligger en liten gåtur unna. Her kan du leve det gode og rolige livet på bygda med enkel tilgang til byen.
Feltet vil ha en god miks av eneboliger, smarte flermannsboliger og lavblokker i tre etasjer.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark over 2 etasjer

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen bygges av Sandvold Boliger sine egne dyktige fagarbeidere. Sandvold er BoligPartner sin største forhandler og har i over 10 år levert boliger av meget høy kvalitet og har meget fornøyde kunder. HVEM ER VI?

Sandvold Boliger er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra ide til nøkkelferdig hus.

Med en stor aktør som Boligpartner i ryggen kan vi spesialtilpasse tomter og hus akkurat slik du ønsker! BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger.
Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for kunder.

Adkomst

Følg E16 fra Hønefoss mot Nes i Ådal. Ta til høyre inn på Gamle Ådalsvei når du kommer til Hallingby sentrum, rett før Kiwi-butikken. Deretter tar du første til høyre videre inn på Gamle Ådalsvei. Feltet ligger på høyre side rett etter du har passert Kiwi.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomt 3 er selveid og har en størrelse på 588 kvm. Tomten er flat med asfaltert vei helt frem til tomtegrensen. Med flat tomt er det enkelt å lage en lettstelt og koselig hage med grønn plen, koselige sitteplasser og fine soner med hellelagt inngangsparti eller asfaltert gårdsplass.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.