Kongsheim - moderne modell (illustrasjon kan avvike fra virkelig miljø og omgivelser)
Permobakken , 3534 SOKNA

SOKNA. En vakker familiebolig på solrik tomt. Loftstue, bad i begge etasjer og utgang til terrasse fra stor stue.

Pris

kr 4 365 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    151 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
y3
Fremdrift
y2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Permobakken
3534 SOKNA

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Kongsheim har vært en stabil bestselger i hele BoligPartners historie, og er fortsatt like populær. Det er nok tidløsheten og de karakteristiske signaturelementene i kombinasjon med en god planløsning som gjør Kongsheim så attraktiv.

Det overbyggede inngangspartiet leder til en romslig hall med garderobeløsning. Hallen leder til bad/vaskerom og innvendig bod – mens resten av hovedplanet er viet til husets åpne stue- og kjøkkenløsning. Vinkelkjøkken med spisestue legger forutsetningene til rette for gode middager for kokken så vel som gjestene. Stuen fremstår som lys og luftig, har mulighet for ildsted og leder ut til en koselig uteplass.

Loftsplanet rommer tre soverom, gang, bad og en loftsstue med utgang til balkong. Har man behov for flere soverom, kan loftsstuen tilpasses og gi deg det fjerde soverommet. Stuen kan også deles av og gi deg et femte soverom behov*.

* Slike endringer kan kreve justering av planløsning i henhold til teknisk forskrift.

Beliggenhet

Tomten ligger i et barnevennlig og etablert område like nord for Sokna sentrum. Det er gangavstand til skole, barnehage og sentrum med butikk og bensinstasjon og kafeer.

Det er flotte turmuligheter i skogene rundt både sommer og vinter med hyggelige stier og lysløype. Lysløypa ligger rett i nærheten av tomtefeltet.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark over 2 etasjer

Adkomst

Fra Hønefoss kjører man ca. 20 km på RV 7 i retning Gol. Ta så opp Strømsoddvegen i Sokna sentrum og følg den ca. 2 kilometer. Permobakken Nord ligger på venstre side av veien.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

HVEM ER VI?

Sandvold Boliger er distriktets lokale Boligpartner - forhandler. Vi er en totalentreprenør som følger deg fra ide til nøkkelferdig hus.
Drømmer du om å bygge hus eller har du en tomt du vil få hjelp med, så kan vi bidra med hjelp og faglig kompetanse hele veien.
Alle hus og prosjekter bygges av våre lokale tømrere, ansatt i Tømrermester Sandvold.

Med en stor aktør som Boligpartner i ryggen kan vi spesialtilpasse tomter og hus akkurat slik du ønsker! BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger.
Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomt "T24" på 815,6 kvm ( se tomteillustrasjon) ligger solrikt til på flat tomt med sentral beliggenhet på Sokna.
Tomtene leveres klare for tilkobling til offentlig vann og avløp.
Interne veier skal overtas av Ringerike kommune og blir asfaltert innen utgangen av 2020

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.