Bilde av tomt
Ulleråsen 33, 2009 NORDBY

RÆLINGEN/NORDBY - Tomt på Ulleråsen med flott utsikt over Øyeren

Pris

kr 2 400 000,-

 • Boligtype
  Boligtomt
 • Tomteareal
  1021 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt
 • bjorn.tore@boligpartner.no bjorn.tore@boligpartner.no
  Send e-post

Ulleråsen 33
2009 NORDBY

Loading map...

Beliggenhet

Tomten ligger på familievennlige Ulleråsen ved Nordby i Rælingen kommune. Rælingen kommune ligger sentralt til på Romerike, en ca. 15 minutters biltur unna Lillestrøm. En ca. halvtimes kjøretur utenfor Oslo.
Tomten ligger høyt og har fantastisk utsikt over Øyern. Videre innover åsen finner du Østmarka med utallige turmuligheter uansett årstid.

Nordby skole ligger 1,2 km lenger nord for tomtene og har rundt 140 elever fordelt på 1-7 trinn. Det er ledig kapasitet ved skolen til flere elever. Det er opparbeidet gang- sykkelveg fra Ulleråsen og frem til skolen. Det er også kort avstand til Tomter barnehage, og Rælingen har full dekning av barnehageplasser.

Ungdoms- og videregående skole, Marikollen idrettspark, rådhus og dagligvareforretning finner du i kommunesenteret Fjerdingby, ca. 9 km unna. I Fjerdingby finner du også post, helsestasjon, lege og frisør.

Ved Marikollen idrettspark finner du hopp- og alpinbakke, lysløyper og skøytebane, samt en koselig varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet et nytt skilek- og akeområde for de aller minste. Her ligger også flerbrukshallen Marikollhallen, der bl.a. Rælingen Håndballklubb og Rælingen klatreklubb holder til.

Ved Nordby ligger også badeplassen Myrdammen, som er et flott opparbeidet område med turveier, toaletter, stupebrett, badebrygge ved badevannet. Det er kort vei til oppkjørte skiløyper om vinteren.

Diverse

Eiendommen er fradelt med eget gårds- og bruksnummer. Tomten selges med byggeklausul til BoligPartner. Det er prosjektert en enebolig tilpasset tomten. Ta kontakt med boligkonsulent for mer informasjon om eiendommen.

Overtakelse

Etter avtale.

Forbehold

Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Vi tar forbehold om skrivefeil i annonsen.

Regulering

Tomten er regulert til boligformål. Reguleringsbestemmelser fremskaffes etter forespørsel.

Ta kontakt med oss

 • Employee Default

  bjorn.tore@boligpartner.no bjorn.tore@boligpartner.no
  Send e-post

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Romerike