Vil du bygge drømmeboligen her.
Vipestubben tomt 1, 2170 FENSTAD

FENSTAD/NES - Flat eneboligtomt i attraktivt og rolig område - Gangavstand til skoler, barnehage, buss og butikk.

Pris

kr 870 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    705 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Vipestubben tomt 1
2170 FENSTAD

Loading map...

Om tomta

Flott flat boligtomt. Tomten har byggeklausul til Boligpartner og man kan velge mellom Boligpartners flotte husmodeller på tomten. Tomten kan også vurderes solgt uten byggeklausul.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Fenstad i Nes kommune. Det er flott utsikt og meget gode solforhold. Fra eiendommen er det ca. 500 meter til Fenstad barneskole og det er skolebussordning til Vormsund ungdomsskole. Barnehage ligger også i nærområdet.

Kort vei til bussforbindelse. Det er god bussforbindelse til hhv. Jessheim, Gardermoen, Eidsvoll, og Årnes. Fra Eidsvoll går det tog 3 ganger i timen til Oslo (36 min). Med bil fra Fenstad tar det ca. 8 min til Vormsund, 20 min til Jessheim, 11 min til Årnes, 25 min til Oslo Lufthavn

Området har også kort vei til fotballbane, lysløype, skiløyper og golfbane. gode muligheter friluftsaktiviteter både sommer som vinter i form av jakt, fiske, båtliv, golf og skiturer.

Flotte turområder med merkede turstier i nærområdet. På Merrahølen er det badeplass med sandstrand og flytebrygge og på Ellingsjøen er det badeplass og gapahuk.

Nes skianlegg ligger ca. 4 km unna med sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg egen innendørs smøreboder, arenabygg og kafeteria.

Nærbutikken Joker Fenstad med post i butikk ligger ca 200 meter fra eiendommen. Vormsund Amfisenter et bredere utvalg av butikker og forretninger med bl.a. dagligvare, post, minibank, apotek, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege, mm. Årnes og Jessheim har et rikt utvalg av servicetilbud i form av kjøpesenter og bymessige fasiliteter.

Adkomst

Fra Vormsund: I rundkjøringen etter brua, ta til venstre mot Eidsvoll. Følg veien helt til du kjører inn i Fenstad. Kjør forbi bensinstasjonen og barneskolen. Ta inn til venstre ved Jokerbutikken og ta deretter første til venstre inn Vipestubben. Tomtene ligger på høyre hånd ut mot fotballbanenen rett etter at veien gjør Vipestubben gjør en sving.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flott flat boligtomt. Det vil bli tinglyst veirett for nabotomten over denne eiendommen som vist på vedlagt kartskisse. Tomten har byggeklausul til Boligpartner og man kan velge mellom Boligpartners flotte husmodeller på tomten. Tomten kan også vurderes solgt uten byggeklausul.

Regulering

Tomten er ikke regulert men avsatt til boligformål i kommuneplanen. BYA=30%.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.