Tellus Eksterior Oxi 2017 Original 1
Vipestubben 3, 2170 FENSTAD

FENSTAD - Ny tomannsbolig med alt på en flate - Mulighet for husbankfinansiering

Pris fra

kr 2 790 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  78 m2
 • Soverom
  2
 • Antall enheter
  2
Fremdrift
Boligene blir byggesøkt og igangsettes når en av boligene er solgt
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Tomannsbolig del 1 78 m2 2 kr 2 790 000,-
Tomannsbolig
BRA 78 m2 Soverom 2 Totalpris kr 2 790 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Beskrivelse

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Leilighetene på 78 kvm inneholder en åpen kjøkken- stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med naturen utenfor. Det er romslig bad og to soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun fin uteplass, med mindre innsyn.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Tomannsbolig del 2 78 m2 2 kr 3 090 000,-
Tomannsbolig
BRA 78 m2 Soverom 2 Totalpris kr 3 090 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Vipestubben 3
2170 FENSTAD

Loading map...

Innhold

Boligen på 78 kvm inneholder en åpen kjøkken- stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med uteområdet. Boligen har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Boligen har et romslig bad med opplegg for vaskemaskin og en innvendig bod.

Standard

Alle oppholdsrom får flotte enstavs laminatgulv, hvitmalte mdf-plater på vegger og himlingsplater i tak. Overgang mellom vegg og tak, samt rundt innerdører og vinduer blir listet. I entre, bad/vaskerom og bod blir det flislagte gulv med varmekabler.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning blir levert fra Sigdal eller Norema. Du står fritt til å velge leverandør. Kjøkkeninnredning leveres for inntil 65 000 kr inkl. mva, frakt og montering. Gjelder ikke hvitevarer.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil, samt dusjvegger og WC. Det leveres også opplegg for vaskemaskin.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser leveres med impregnerte terrassebord.

UTEAREAL
Eiendommen leveres grovplanert med stedlige masser. Plen, busker, hekk, gjerde og lignende leveres ikke av utbygger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Fenstad i Nes kommune. Det er flott utsikt og meget gode solforhold. Fra eiendommen er det ca. 500 meter til Fenstad barneskole og det er skolebussordning til Vormsund ungdomsskole. Barnehage ligger også i nærområdet.

Kort vei til bussforbindelse. Det er god bussforbindelse til hhv. Jessheim, Gardermoen, Eidsvoll, og Årnes. Fra Eidsvoll går det tog 3 ganger i timen til Oslo (36 min). Med bil fra Fenstad tar det ca. 8 min til Vormsund, 20 min til Jessheim, 11 min til Årnes, 25 min til Oslo Lufthavn

Området har også kort vei til fotballbane, lysløype, skiløyper og golfbane. gode muligheter friluftsaktiviteter både sommer som vinter i form av jakt, fiske, båtliv, golf og skiturer.

Flotte turområder med merkede turstier i nærområdet. På Merrahølen er det badeplass med sandstrand og flytebrygge og på Ellingsjøen er det badeplass og gapahuk.

Nes skianlegg ligger ca. 4 km unna med sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg egen innendørs smøreboder, arenabygg og kafeteria.

Nærbutikken Joker Fenstad med post i butikk ligger ca 200 meter fra eiendommen. Vormsund Amfisenter et bredere utvalg av butikker og forretninger med bl.a. dagligvare, post, minibank, apotek, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege, mm. Årnes og Jessheim har et rikt utvalg av servicetilbud i form av kjøpesenter og bymessige fasiliteter.

Oppvarming

I tillegg til gulvvarme på flislagte rom leveres det peisovn med stålpipe

Adkomst

Fra Vormsund: I rundkjøringen etter brua, ta til venstre mot Eidsvoll. Følg veien helt til du kjører inn i Fenstad. Kjør forbi bensinstasjonen og barneskolen. Ta inn til venstre ved Jokerbutikken og ta deretter første til venstre inn Vipestubben. Tomtene ligger på høyre hånd ut mot fotballbanenen rett etter at veien gjør Vipestubben gjør en sving.

Parkering

Det blir avsatt to biloppstillingsplasser pr enhet på egen tomt.

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.