Img 2941
Josefinegate 13, 2150 ÅRNES

ÅRNES - Meget sentralt beliggende boligtomt - Gangavstand til sentrum - Rolig gate uten gjennomgangstrafikk

Pris

kr 2 000 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    961 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Josefinegate 13
2150 ÅRNES

Loading map...

Beliggenhet

Eiendommen ligger med meget sentral og attraktiv beliggenhet med gangavstand til Årnes sentrum. Årnes stadion er nærmeste nabo til tomten. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, treningssenter, rådhus, handel, kulturhus, togstasjon og fine badeplasser.

Flotte fritidsmuligheter som tilrettelagte turstier, fiskemuligheter og båtliv i nærmiljøet Kort vei til lysløype, ny svømmehall og utendørs bademuligheter, samt til ridesenter og idrettsanlegg.

Store rekreasjonsområder i omkringliggende parker og langs Glomma. I sentrum finner du bl.a. Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Raumnes og Årnes IL har et godt og variert idrettstilbud med flere flotte anlegg. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det kort vei til golfanlegg på Hvam.

Dagligvareforretninger med bl.a. Kiwi og Coop Mega i gangavstand. Flere servicetilbud har Amfi Årnes . I Årnes finner man forskjellige butikker, cafèer og serveringsteder.

Offentlig kommunikasjon med buss og tog i gangavstand fra eiendommen. Med bil fra Årnes sentrum tar det ca. 18 min til Jessheim, 25 min til Oslo Lufthavn,

Eiendommen har gangavstand til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående. Flere barnehager i nærområdet.

Adkomst

Kjør Svarverudvegen fra Årnes sentrum og ta til venstre inn Hagaskogvegen. Følg denne frem til Salemsvegen tar av til venstre og kjør inn på denne. Ta deretter til høyre inn Josefinegate. Tomten ligger som siste tomt på høyre side av veien før lekeplassen.

Diverse

Tomten har byggeplikt til Boligpartner. Du kan velge fritt mellom våre standard husmodeller hvor svært mange passer inn på tomten. Du kan også velge å tilpasse din egen drømmebolig med hjelp fra Boligpartner.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Falt tomt som er lett og opparbeide

Regulering

Området er avsatt til boligområde i kommuneplanen. Utnyttelsesgraden er maks. BYA=30%.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.