Taranto - moderne hus med garasje i underetasjen (illustrasjon)
Josefinegate 13, 2150 ÅRNES

ÅRNES - Moderne townhouse med dobbel garasje og gangavstand til sentrum - Rolig gate uten gjennomgangstrafikk

Pris

kr 5 990 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    164 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Josefinegate 13
2150 ÅRNES

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Taranto - moderne hus med garasje i underetasjen

Dette er et moderne hus som har alt en familie trenger integrert i bygningskroppen. Med en slik løsning utnyttes tomtearealet maksimalt, og huset passer godt inn på smale og små tomter.

Huset har dobbelt garasje i underetasjen med direkte inngang til huset samt lune uteplasser både i 1. og 2. etasje. Videre har boligen tre soverom, kontor (evt. soverom nummer fire) to bad og godt med bodplass. Husets hjerte er helt klart den sosiale sonen i 2. etasje med åpent kjøkken- og stueområde som strekker seg gjennom hele etasjen. Taranto er virkelig et smart hus med store vindusflater og åpne løsninger som understreker det moderne uttrykket

Innhold

1.etg: Hall/trapperom, bad/vaskerom, 2 soverom, bod, dobbel garasje med sluse til hall og sportsbod.
2.etg.: Stue, kjøkken, 2 soveorm, bad og gang.

Standard

Boligen innredes med kostemalte panelplater på vegg. Her kan man velge farge ut fra leverandørens fargekart.
Bad flislegges på gulv og vegger med moderne fliser i nøytrale farger. Gulv i alle oppholdsrom leveres med eikeparkett. Gulv i gang og vask/teknisk flislegger.
Det leveres pipe og ildsted, varmekabler i gulv med fliser og mulighet for annen varme som tilvalg.
Kjøkken leveres av Norema eller Sigdal til en verdi av kr. 75.000,- Kjøkken tegnes i samarbeid med vår kjøkkenkonsulent.
Det etableres platting.
Det leveres skjult elektrisk anlegg i henhold til NEK 400. Det leveres 2 stk utelamper og led-lamper i bad, boder og gang.
Sanitærutstyr leveres av rørlegger med innredning med speil og lys til bad, dusjdører og vegghengte toaletter.
Mulighet for tilvalg av leveranser hos våre underentreprenører.

Beliggenhet

Eiendommen ligger med meget sentral og attraktiv beliggenhet med gangavstand til Årnes sentrum. Årnes stadion er nærmeste nabo til tomten. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, treningssenter, rådhus, handel, kulturhus, togstasjon og fine badeplasser.

Flotte fritidsmuligheter som tilrettelagte turstier, fiskemuligheter og båtliv i nærmiljøet Kort vei til lysløype, ny svømmehall og utendørs bademuligheter, samt til ridesenter og idrettsanlegg.

Store rekreasjonsområder i omkringliggende parker og langs Glomma. I sentrum finner du bl.a. Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Raumnes og Årnes IL har et godt og variert idrettstilbud med flere flotte anlegg. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det kort vei til golfanlegg på Hvam.

Dagligvareforretninger med bl.a. Kiwi og Coop Mega i gangavstand. Flere servicetilbud har Amfi Årnes . I Årnes finner man forskjellige butikker, cafèer og serveringsteder.

Offentlig kommunikasjon med buss og tog i gangavstand fra eiendommen. Med bil fra Årnes sentrum tar det ca. 18 min til Jessheim, 25 min til Oslo Lufthavn,

Eiendommen har gangavstand til Årnes barneskole, Runni ungdomsskole og Nes videregående. Flere barnehager i nærområdet.

Parkering

Dobbel garasje i boligen.

Adkomst

Kjør Svarverudvegen fra Årnes sentrum og ta til venstre inn Hagaskogvegen. Følg denne frem til Salemsvegen tar av til venstre og kjør inn på denne. Ta deretter til høyre inn Josefinegate. Tomten ligger som siste tomt på høyre side av veien før lekeplassen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat tomt. Tomten leveres grovplanet med singlet innkjørsel, gårdsplass.

Regulering

Området er avsatt til boligområde i kommuneplanen. Utnyttelsesgraden er maks. BYA=30%.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.