Familievennlige Novara er et moderne hus med fire soverom
Vipestubben 3, 2170 FENSTAD

FENSTAD - Moderne enebolig med 4 soverom -

Pris

kr 4 350 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    155 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Vipestubben 3
2170 FENSTAD

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Familievennlige Novara er et moderne hus med fire soverom
I Novara får familien hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje.

Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue på nesten 11 kvadratmeter. Oppløftet gir også både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad her på dette planet. I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familien og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen utenfor. Etasjen har også et soverom samt bad/vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Familievennlige Novara er en moderne versjon av husmodellen Bjørkli fra vår Nostalgi-serie.

Innhold

1. etasje:
Hall, stue, kjøkken, soverom, bad/vaskerom, bod under trapp, sportsbod.

2. etasje:
TV-stue, 3 soverom,trapperom/gang, bad, bod.

Standard

Boligen innredes med kostemalte panelplater på vegg. Her kan man velge farge ut fra leverandørens fargekart.
Bad flislegges på gulv og vegger med moderne fliser. Gulv i alle oppholdsrom leveres med lys eikeparkett. Gulv i gang og vask/teknisk flislegger.
Det leveres pipe og ildsted, varmekabler i gulv med fliser og mulighet for annen varme som tilvalg.
Kjøkken leveres av Norema eller Sigdal til en verdi av kr. 65.000,- Kjøkken tegnes i samarbeid med vår kjøkkenkonsulent.
Det etableres platting.
Det leveres skult elektrisk anlegg i henhold til NEK 400. Det leveres 2 stk utelamper og led-lamper i bad, boder og gang.
Sanitærutstyr leveres av rørlegger med innredning med speil og lys til bad, dusjdører og vegghengte toaletter.
Mulighet for tilvalg av leveranser hos våre underentreprenører.
Grunnarbeider er ikke inkludert i prisen, Komplett husleveranse inkl. grunnmur er medtatt i prisen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Fenstad i Nes kommune. Det er flott utsikt og meget gode solforhold. Fra eiendommen er det ca. 500 meter til Fenstad barneskole og det er skolebussordning til Vormsund ungdomsskole. Barnehage ligger også i nærområdet.

Kort vei til bussforbindelse. Det er god bussforbindelse til hhv. Jessheim, Gardermoen, Eidsvoll, og Årnes. Fra Eidsvoll går det tog 3 ganger i timen til Oslo (36 min). Med bil fra Fenstad tar det ca. 8 min til Vormsund, 20 min til Jessheim, 11 min til Årnes, 25 min til Oslo Lufthavn

Området har også kort vei til fotballbane, lysløype, skiløyper og golfbane. gode muligheter friluftsaktiviteter både sommer som vinter i form av jakt, fiske, båtliv, golf og skiturer.

Flotte turområder med merkede turstier i nærområdet. På Merrahølen er det badeplass med sandstrand og flytebrygge og på Ellingsjøen er det badeplass og gapahuk.

Nes skianlegg ligger ca. 4 km unna med sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg egen innendørs smøreboder, arenabygg og kafeteria.

Nærbutikken Joker Fenstad med post i butikk ligger ca 200 meter fra eiendommen. Vormsund Amfisenter et bredere utvalg av butikker og forretninger med bl.a. dagligvare, post, minibank, apotek, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege, mm. Årnes og Jessheim har et rikt utvalg av servicetilbud i form av kjøpesenter og bymessige fasiliteter.

Adkomst

Fra Vormsund: I rundkjøringen etter brua, ta til venstre mot Eidsvoll. Følg veien helt til du kjører inn i Fenstad. Kjør forbi bensinstasjonen og barneskolen. Ta inn til venstre ved Jokerbutikken og ta deretter første til venstre inn Vipestubben. Tomtene ligger på høyre hånd ut mot fotballbanenen rett etter at veien gjør Vipestubben gjør en sving.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Overtakelse

Etter avtale

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat tomt. Tomten er godkjent fradelt fra Vipestubben 3. Det skal opprettes egen matrikkel på tomten.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanen. BYA=30%

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.