Vegaardsheim Eksterior Oxi 2019 Original
Jellumvegen 277, 2170 FENSTAD

FENSTAD/NES - Ny enebolig i flotte omgivelser - Meget gode solforhold og flott utsikt.

Pris

kr 4 390 000,-

 • Boligtype
  Enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  141 m2
 • Soverom
  3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt
 • bjorn.tore@boligpartner.no bjorn.tore@boligpartner.no
  Send e-post

Jellumvegen 277
2170 FENSTAD

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Kort om eiendommen
- Landlig beliggende med meget gode solforhold
- Flott utsikt
- Mulighet for å velge mellom mange av Boligpartners flotte husmodeller

Om boligen

BoligPartner-favoritten Vegaardsheim har en planløsning som appellerer godt til de fleste familier. Dette er en vinkel­bolig over halvannen etasje for flat tomt. 1. etasje rommer soverom, bad, stort kjøkken med tilknyttet bod og et romslig stueareal. I loftsetasjen er det bad, to soverom, en bod med god oppbevaringsplass, og en hyggelig loftstue som ofte blir barnas favorittkrok. Om familien trenger et fjerde soverom kan loftstua enkelt innredes som nettopp det.

Innhold

1. etasje:
Entrè/vindfang, stue, kjøkken, soverom, bad og teknisk bod.

2. etasje:
Loftstue, 2 soverom, bad/vaskerom, bod

Standard

Boligen innredes med kostemalte panelplater på vegg. Her kan man velge farge ut fra leverandørens fargekart.
Bad flislegges på gulv og vegger med moderne fliser i nøytrale farger. Gulv i alle oppholdsrom leveres med eikeparkett. Gulv i gang og vask/teknisk flislegger.
Det leveres pipe og ildsted, varmekabler i gulv med fliser og mulighet for annen varme som tilvalg.
Kjøkken leveres av Norema eller Sigdal til en verdi av kr. 105.000,- Kjøkken tegnes i samarbeid med vår kjøkkenkonsulent.
Det etableres platting.
Det leveres skult elektrisk anlegg i henhold til NEK 400. Det leveres 2 stk utelamper og led-lamper i bad, boder og gang.
Sanitærutstyr leveres av rørlegger med innredning med speil og lys til bad, dusjdører og vegghengte toaletter.
Mulighet for tilvalg av leveranser hos våre underentreprenører.
Grunnarbeider er ikke inkludert i prisen, Komplett husleveranse inkl. grunnmur er medtatt i prisen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig område på Fenstad i Nes kommune. Det er flott utsikt og meget gode solforhold. Fra eiendommen er det ca. 1 km til Fenstad barneskole og det er skolebussordning til Vormsund ungdomsskole. Barnehage ligger også i nærområdet.

Kort vei til bussforbindelse. Det er god bussforbindelse til hhv. Jessheim, Gardermoen, Eidsvoll, og Årnes. Fra Eidsvoll går det tog 3 ganger i timen til Oslo (36 min). Med bil fra Fenstad tar det ca. 8 min til Vormsund, 20 min til Jessheim, 11 min til Årnes, 25 min til Oslo Lufthavn

Området har også kort vei til fotballbane, lysløype, skiløyper og golfbane. gode muligheter friluftsaktiviteter både sommer som vinter i form av jakt, fiske, båtliv, golf og skiturer.

Flotte turområder med merkede turstier i nærområdet. På Merrahølen er det badeplass med sandstrand og flytebrygge og på Ellingsjøen er det badeplass og gapahuk.

Nes skianlegg ligger ca. 5 km unna med sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg egen innendørs smøreboder, arenabygg og kafeteria.

Nærbutikken Joker Fenstad med post i butikk ligger ca 2 km fra eiendommen. Vormsund Amfisenter et bredere utvalg av butikker og forretninger med bl.a. dagligvare, post, minibank, apotek, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege, mm. Årnes og Jessheim har et rikt utvalg av servicetilbud i form av kjøpesenter og bymessige fasiliteter.

Adkomst

Fra Vormsund: Kjør over brua og ta Eidsvollvegen. Følg denne i ca. 6 km og ta inn Ålandsvegen til høyre. Følg denne veien og hold til venstre i første kryss. Ta til høyre inn Jellumvegen rett etter at du har kjørt over en liten elv(Kampåa). Ta deretter inn til venstre etter de første husene. Følg veien gjennom en bom og hold til venstre. Tomten ligger nest innerst på venstre side av veien. Det vil bli skiltet fra boligpartner i forbindelse med fellesvisninger.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Ta kontakt med oss

 • Employee Default

  bjorn.tore@boligpartner.no bjorn.tore@boligpartner.no
  Send e-post

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.