Dronebilde rett ovenfor tomten
Jellumvegen 277, 2170 FENSTAD

FENSTAD/NES - Flott boligtomt m/god utsikt og solforhold - Kjøp innen 31/3 og få med downlightspakke verdi kr. 57000,-

Pris

kr 1 050 000,-

 • Boligtype
  Boligtomt
 • Tomteareal
  1239 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt
 • bjorn.tore@boligpartner.no bjorn.tore@boligpartner.no
  Send e-post

Jellumvegen 277
2170 FENSTAD

Loading map...

Kort om eiendommen

- Landlig beliggende med meget gode solforhold
- Flott utsikt
- Mulighet for å velge mellom mange av Boligpartners flotte husmodeller

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig område på Fenstad i Nes kommune. Det er flott utsikt og meget gode solforhold. Fra eiendommen er det ca. 1 km til Fenstad barneskole og det er skolebussordning til Vormsund ungdomsskole. Barnehage ligger også i nærområdet.

Kort vei til bussforbindelse. Det er god bussforbindelse til hhv. Jessheim, Gardermoen, Eidsvoll, og Årnes. Fra Eidsvoll går det tog 3 ganger i timen til Oslo (36 min). Med bil fra Fenstad tar det ca. 8 min til Vormsund, 20 min til Jessheim, 11 min til Årnes, 25 min til Oslo Lufthavn

Området har også kort vei til fotballbane, lysløype, skiløyper og golfbane. gode muligheter friluftsaktiviteter både sommer som vinter i form av jakt, fiske, båtliv, golf og skiturer.

Flotte turområder med merkede turstier i nærområdet. På Merrahølen er det badeplass med sandstrand og flytebrygge og på Ellingsjøen er det badeplass og gapahuk.

Nes skianlegg ligger ca. 5 km unna med sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg egen innendørs smøreboder, arenabygg og kafeteria.

Nærbutikken Joker Fenstad med post i butikk ligger ca 2 km fra eiendommen. Vormsund Amfisenter et bredere utvalg av butikker og forretninger med bl.a. dagligvare, post, minibank, apotek, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege, mm. Årnes og Jessheim har et rikt utvalg av servicetilbud i form av kjøpesenter og bymessige fasiliteter.

Parkering

Det skal avsettes plass til minimum 2 biloppstillingsplasser i forbindelse med bygging på tomten.

Adkomst

Fra Vormsund: Kjør over brua og ta Eidsvollvegen. Følg denne i ca. 6 km og ta inn Ålandsvegen til høyre. Følg denne veien og hold til venstre i første kryss. Ta til høyre inn Jellumvegen rett etter at du har kjørt over en liten elv(Kampåa). Ta deretter inn til venstre etter de første husene. Følg veien gjennom en bom og hold til venstre. Tomten ligger nest innerst på venstre side av veien. Det vil bli skiltet fra boligpartner i forbindelse med fellesvisninger.

Forbehold

Det er en forutsetning for tomtekjøp at kjøper inngår kontrakt på levering av valgfritt hus fra Boligpartner innen 3 måneder etter kjøpsavtale for tomten.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er lett skrånende mot vest.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. Iflg. kommuneplan er utnyttelsegraden BYA=30%

Ta kontakt med oss

 • Employee Default

  bjorn.tore@boligpartner.no bjorn.tore@boligpartner.no
  Send e-post

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.