Hage2
Sekstanten 2 , 2165 HVAM

Neskollen // Ny tomannsb. med carport. Ingen forskuddsbetaling. Få med oppgradering til en verdi av kr 120.000,- *

Pris fra

kr 3 798 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  106 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Boligen er innflytningsklar
Neste visning

27.05.2020 kl.16:00-17:00

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Tomannsbolig 106 m2 3 kr 3 798 000,-
Tomannsbolig
BRA 106 m2 Soverom 3 Totalpris kr 3 798 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Tomannsbolig 106 m2 3 Solgt
Tomannsbolig
BRA 106 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Sekstanten 2
2165 HVAM

Loading map...

Om prosjektet

* Få med hvitevarer; innebygd oppvaskmaskin , stekeovn og induksjonstopp. Plissegardiner i stuen og ved spiseplassen, samt ferdig opparbeidet hage med plantet Thuia smaragd hekk og ferdig lagt plen til en verdi av kr 120.000,-.

Ta kontakt for å avtale privatvisning !

Neskollen er et populært boligområde som passer spesielt godt for barnefamilier og ligger i naturskjønne omgivelser.
Perfekt for deg som er glad i en aktiv hverdag og beliggenheten for en enklere familiehverdag.

Planløsning
Entre med fliser på gulvet, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Kjøkken i åpen løsning med stue, god plass til spisebord. Vinkel- stue med peisovn og utgang til vestvendt terrasseplatting. Bod under trappen og sportsbod ved inngangspartiet.
2. etasje med flislagt bad, her er det også opplegg for vaskemaskin, 3 soverom, hoved-soverommet har utgang til balkong.
Stor bod med vindu som kan benyttes til et tv / spill rom, lekerom, kontor, hobbyrom etc. etter behov.

Boligene leveres nøkkelferdige med god standard med blant annet;

- 2 flislagte bad med vegg-hengte toaletter og opplegg for
vaskemaskin på begge.
- Kjøkkeninnredning fra Sigdal
- Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp følger med i den møblerte boligen J2. Hvitevarer medfølger ikke i bolig J1.
- Peisovn i stuen
- Flislagt entre med varmekabler
- Vestvendt overbygd terrasseplatting
- Balkong
- Carport

- Lave omkostninger, dokumentavgift betales kun av tomteandel.

Neskollen er et meget barnevennlig og veletablert boligområde med mange gode lekeplasser og balløkker. Området har et trygt og godt bomiljø, med flere gode barnehager og barneskole på feltet.

Neskollen tilbyr trygge og gode oppvekstvilkår for barna. I tillegg gir området deg et fantastisk turterreng og skiløyper, her får du fremragende aktivitetsmuligheter både sommer og vinter. Her kan barna få utfolde seg fritt i naturen omkring.

Innhold

Gårdsplassen og veien leveres asfaltert. Hagearealet leveres maskinplanert. Felles gårdsplass for de to boenhetene i tomannsboligen med en dobbel carport som hver av boenhetene disponerer en plass hver.

Standard

Veggene er hvitmalte glatte gipsvegger.
På begge badene leveres hvite 25 * 43 fliser på veggene.

3 stavs Landås hvit mattlakkert eikeparkett fra Fargerike Sletvold i alle tørre rom.

På badene leveres mørke grå 20*20 cm fliser på gulvene med varmekabler.
I entreen er det mørke grå fliser 30 * 60 cm med varmekabler under.

Alle himlinger er hvite glatte, gipshimlinger.

Trapp er tett med hvitt rekkverk og håndrekke. Trinnene er laminert eik i hvitbeiset farge med tette trinn. Praktisk bod under trappen.

Sigdal kjøkkeninnredning, type; Vidde med hvite glatte fronter, grå benkeplate og stål håndtak.
Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp følger med i den møblerte boligen J2. Hvitevarer medfølger ikke i bolig J1.

Hvite garderobeskap på soverommene, 2 meter skap på hovedsoverommet og 1 meter skap på de to andre soverommene.

På badet i 1. etg leveres hvit servantinnredning, speilskap og lys. Vegg-hengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører. Opplegg for vaskemaskin og vv. bereder.
På badet i 2. etg. leveres 60 cm hvit servantinnredning med skuffer, speil og lys. Vegghengt toalett og 90*90 cm dusjhjørne med innsvingbare dører.

Beliggenhet

Neskollen er et populært boligområde som passer spesielt godt for barnefamilier og ligger i naturskjønne omgivelser.

Det er trygg vei til barneskolen og aktiviteter inne på feltet, med kun en liten gåtur på gangvegen, så er man nede ved barneskolen, hallen og fotballbanen.

Hoppensprett barnehage åpnet for et års tid siden i enden av Sekstanten, ca 200 meter fra boligene.
Fra boligene er det også gangavstand til 2 andre barnehager på feltet.

For elever i ungdomstrinnene er det bussordning til ungdomsskolen. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder.

Neskollen har eget sentrumsområde med skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av Nes-Arena, fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Ved Neskollentjernet er der et steinsatt amfi uten biltrafikk der man kan grille og kose seg.

Felles lekeplasser og aktivitetsplasser er lagt inn i det "grønne" boligfeltet. Det er kort vei til fine frilufts-muligheter med bl.a en ny og fin turveg til Hvamssetra, ellers er det fine skogstier og skiløyper i skog og mark rett ved boligfeltet. Perfekt for deg som er glad i en aktiv hverdag.

På Neskollen ligger også et mindre kjøpesenter med bl.a. kiosk, interiørbutikk, matbutikker og dyreklinikk. Ønsker man et bredere butikkutvalg kan man dra til Amfi Vormsund, ca 10 min kjøring unna, eller kommunesentra Årnes som ligger ca. 9 km. unna. Her finner man et godt utvalg av servicetilbud med kjøpesenter, kulturhus, spisesteder, tog- og busstasjon og ishall. Kulturhuset rommer THX- og 3D kino, og et topp moderne bibliotek, samt tradisjonelle kulturhusfasiliteter og kulturskole.

Jessheim ligger en kort kjøretur unna med alle fasiliteter som Jessheim storsenter, restauranter og cafeer, kulturhus med kino og bibliotek og et bredt utvalg av spisesteder.

Kort veg til et variert og godt arbeidsmarked på bl.a på Oslo lufthavn, LHL sykehuset på Jessheim, næringsparkene på Gardermoen og Jessheim, samt Årnes og Jessheim sentrum.
Togstasjoner på Årnes, Kløfta og Jessheim.

Gode bussforbindelser til Årnes, Jessheim, Gardermoen og Oslo. Kjøreavstander med bil er hhv. 10 min. til Vormsund og Årnes, 15 min. til Jessheim, 20 min. til Gardermoen og 40 min til Oslo.

Oppvarming

Varmekabler på entre og begge badene. Peisovn i stuen, panelovner ellers.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket start-destinasjon.

Parkering

Parkering i dobbel carport, hvor hver av enhetene disponerer en plass hver. Samt parkering på asfaltert gårdsplass.

Kjøpsbetingelser

Ingen forskuddsbetaling. Hele kjøpesummen betales til overtakelsen.

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Romerike