Padova (illustrasjon)
Kurefjordveien 655, 1560 LARKOLLEN

Stor og moderne prosjektert enebolig med flott utsikt og stor tomt, kun 400 meter fra sjøen. 4 soverom.

Pris

kr 8 150 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    185 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Kurefjordveien 655
1560 LARKOLLEN

Loading map...

Plantegninger

Innhold

1. etg: Hall/entre, Bad/vask, bod, soverom, stue og kjøkken
2. etg: Gang/trapp, loftstue, bad, bod og 3 soverom.
Utvendig sportsbod.

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.01.2020.

Innvendige overflater:
Alle himlinger og vegger i tørre rom leveres med gips, sparklet og malt i farge hvit S0502Y.
På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre/hall leveres med fliselagt gulv.

Våtrom:
Bad leveres ferdig med fliselagt gulv og våtromsplater på vegg.
Vaskerom leveres med fliselagt gulv og våtromsplater på vegg. Gulv med selvfall mot sluk.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare, type Visjon 1.

Trapp leveres med vanger og håndløper i hvit utførelse med eiketrinn.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 105.000,- ink montering. Verdikortet gjelder for både hovedkjøkken og hybler. Hvitevarer medfølger ikke.

Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri.
Dusjvegger 90x90 rett.
Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert.
Vegghengt toalett på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrassedør.

Oppvarming:
Elektriske varmekabler i entre, bad/vask og bad i 2. etg.
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Utvendig fasade:
Leveres med stående kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.

Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Offentlige gebyrer og avgifter som byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm,
Graving.
Byggestrøm.
Avfallscontainer.
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter.
Bunnledning og vannmåler.
Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399.
Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV.
Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Følgende kostnader kommer i tillegg til kjøpesummen:
Tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.
Utomhusarbeider som plen, beplantning, asfalt/belegningsstein,

Beliggenhet

Det er kort vei fra eiendommen til barnehage, barneskole, idrettshall og fotballbane. Det går skolebuss til Rygge ungdomsskole som ligger knappe 10 km unna, og det er gangavstand fra tomten til nærmeste busstopp.

Nærmeste matbutikk, som også har søndagsåpent, ligger kun et par km unna. Større handelsområder som Rygge Storsenter, Mosseporten og Moss sentrum finner du en 15-20 minutters biltur fra Larkollen. Her finner du et rikt utvalg av handels- og servicetilbud.

Støtvig hotell ligger få minutter unna eiendommen med bil. Hotellet byr på herlige matopplevelser, spaanlegg, bowlingbane og mye mer. Tvers over veien for hotellet finner du Losen bar, et hyggelig og uformelt serveringssted som i de senere år har blitt svært populært med sine sommerkonserter. Årets høydepunkt for både fastboende og feriegjester er Larkolluka i juli - med utallige aktiviteter for både store og små.

Området er kjent som et barnevennlig og populært sted å bo, med nærhet til natur og sjø. Det flotte landskapet i Larkollen spesielt og i Rygge generelt, innbyr til utallige aktivitetsmuligheter både til lands og til vanns. En av Norges flotteste 18-hulls golfbaner, Evje Golfpark, ligger under ti minutter unna med bil. Teibernstranda og Danmarksstranda ved Larkollen camping er ypperlige utgangspunkt for vannsport som kajakk, vindsurfing og kiting. I området rundt campingen finnes det også kilometervis med stier og sykkelstier som passer for både barn og voksne. Her finner du også inngangen til den blåmerkede kyststien som strekker seg 34 km langs kysten, gjennom vakre naturlandskap. Langs kyststien finner du en rekke badestrender, og innerst i fjorden er det etablert et naturreservat med rikt fugleliv.

I bil tar det deg ca. et kvarter fra eiendommen til E6 og Rygge jernbanestasjon. Det er dessuten kun en snau times kjøring til Oslo.

Beskrivelse (type bolig)

Padova er et klassisk hus med moderne stil
Velkommen til vår spennende Padova. Dette flotte huset har et klassisk ytre i en moderne innpakning. Huset har mange likhetstrekk med søstermodellen Ancona, men Padova har saltak.

I dette tilgjengelige huset, ønskes du velkommen inn i en stor hall. Videre ledes du inn til den luftige stuen. Til venstre ligger det flotte kjøkkenet i et eget, atskilt rom. Første etasje har også et soverom, bad og bod. I 2. etasje finner du tre soverom, stue, bad og teknisk bod. I tillegg har Padova overbygd uteplass på begge plan.

Bygningsinformasjon / byggemåte

TEK 17.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.

Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Prisen er fast og kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner ved avd. Ski.

BoligPartner er også ansvarlig søker med byggesøknad til kommunen.

Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.

Boligen kan tegnes om og tilpasses kjøpers behov og ønsker

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Delvis flat, sør/vestvendt tomt med gode solforhold.

Regulering

Boligformål. Tomten ligger under reguleringsbestemmelse til kommuneplanens arealdel med plannummer 201101. og er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

Tomten ligger i gul støysone iht. T-1442. Det vil bli gjennomført støyprosjektering i forbindelse med byggesøknaden, og det tas forbehold om at det kan avdekkes behov for støyskjermende tiltak.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.