Utsnitt av den idylliske utsikten mot syd.
Kurefjordveien 655, 1560 LARKOLLEN

Stor, solrik tomt med fint utsyn. Kort vei til sjøen og gode tur- og ski muligheter rett utenfor døren!

Pris

kr 1 790 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    1131 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Kurefjordveien 655
1560 LARKOLLEN

Loading map...

Kort om eiendommen

Velkommen til Kurefjordveien 655! En idyllisk beliggende tomt med fantastiske solforhold og flott utsikt, som er like vakker sommer som vinter.

Larkollen er et sommerparadis som tiltrekker seg en rekke feriegjester med god grunn. Og det viser seg at de som flytter hit forelsker seg i stedet, og blir boende. Fra tomten er det kort vei til både skole, barnehage og lokal matbutikk. Nærmeste badestrand er kun 400 meter unna, så her er det bare å slenge håndkleet over skulderen og rusle ned på varme sommerdager. Rett utenfor døren finner du gode turmuligheter sommer som vinter, og nærheten til sjøen byr på gode muligheter for vannsport om sommeren.

For golfentusiaster er det under ti minutters kjøring til 18-hulls golfbane ved Evje Golfklubb. Det er også en rekke shoppingmuligheter i både Moss og Rygge, kun en kort biltur unna.

Tomten er på 1131m2 - flat tomt og kan bebygges med plate på mark.

Eiendommen kan iht til reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 25 % BYA utnytting. Tomt 1131m2 / 25% = 282,75m2 BYA.
BYA = Det arealet bygning opptar av volum på tomten (bygningens fotavtrykk)
Eksempel fordeling av utnytting: Bolig 232m2 i fotavtrykk og garasje m/sportsbod 50m2.

Beliggenhet

Det er kort vei fra eiendommen til barnehage, barneskole, idrettshall og fotballbane. Det går skolebuss til Rygge ungdomsskole som ligger knappe 10 km unna, og det er gangavstand fra tomten til nærmeste busstopp.

Nærmeste matbutikk, som også har søndagsåpent, ligger kun et par km unna. Større handelsområder som Rygge Storsenter, Mosseporten og Moss sentrum finner du en 15-20 minutters biltur fra Larkollen. Her finner du et rikt utvalg av handels- og servicetilbud.

Støtvig hotell ligger få minutter unna eiendommen med bil. Hotellet byr på herlige matopplevelser, spaanlegg, bowlingbane og mye mer. Tvers over veien for hotellet finner du Losen bar, et hyggelig og uformelt serveringssted som i de senere år har blitt svært populært med sine sommerkonserter. Årets høydepunkt for både fastboende og feriegjester er Larkolluka i juli - med utallige aktiviteter for både store og små.

Området er kjent som et barnevennlig og populært sted å bo, med nærhet til natur og sjø. Det flotte landskapet i Larkollen spesielt og i Rygge generelt, innbyr til utallige aktivitetsmuligheter både til lands og til vanns. En av Norges flotteste 18-hulls golfbaner, Evje Golfpark, ligger under ti minutter unna med bil. Teibernstranda og Danmarksstranda ved Larkollen camping er ypperlige utgangspunkt for vannsport som kajakk, vindsurfing og kiting. I området rundt campingen finnes det også kilometervis med stier og sykkelstier som passer for både barn og voksne. Her finner du også inngangen til den blåmerkede kyststien som strekker seg 34 km langs kysten, gjennom vakre naturlandskap. Langs kyststien finner du en rekke badestrender, og innerst i fjorden er det etablert et naturreservat med rikt fugleliv.

I bil tar det deg ca. et kvarter fra eiendommen til E6 og Rygge jernbanestasjon. Det er dessuten kun en snau times kjøring til Oslo.

Beskrivelse (type bolig)

Bolig velges fritt innenfor BoligPartners husmodeller. Vi tilpasser hus etter deres ønsker og behov.

Det er også lov å sette opp tomannsbolig på eiendommen.

Frem til 31.12.2020 får du med Royalimpregnert kledning fra Alvdal Skurlag med på kjøpet når du kjøper nøkkelferdig enebolig hos oss.* Dette tilsvarer en verdi på rundt k. 90.000,- for en enebolig på 200 m2. over to etasjer. Kledningen gir varig beskyttelse og krever mindre veldikehold enn mer tradisjonel kledning. Royalimpregneringen trekker godt inn i treverket, og gir god råtebeskyttelse. Fargene lever med treverket og utvikler seg ettersom tiden går.
*Gjelder ved kjøp av komplett eneboligleveranse hos våre salgskontorer i Ski/Moss.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagt kart i salgsoppgaven.

Diverse

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Prisen er fast og kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner ved avd. Ski.

BoligPartner er også ansvarlig søker med byggesøknad til kommunen.

Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.

Eller se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no

Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Viktig informasjon

Offentlig Vann/kloakk
Kurefjordveien er offentlig vei. Det vil bli tinglyst adkomstrett via Kureveien 151, som er privat.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Sør/vestvendt tomt med gode solforhold.

Regulering

Boligformål. Tomten ligger under reguleringsbestemmelse til kommuneplanens arealdel med plannummer 201101. og er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

Tomten ligger i gul støysone iht. T-1442. Det vil bli gjennomført støyprosjektering i forbindelse med byggesøknaden, og det tas forbehold om at det kan avdekkes behov for støyskjermende tiltak.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.