Illustrasjon av fasade mot syd. Stor solrik balkong i 2.etg. med glassrekkverk.
Kurefjordveien 655, 1560 LARKOLLEN

Prosjektert tomannsbolig i idylliske omgivelser med fantastiske solforhold.

Pris fra

kr 4 990 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  180 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Ca. 1 år etter byggestart.
Fremdrift
Bygging starter når den første enheten er solgt og byggetillatelse er godkjent i kommunen.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
1 180 m2 3 kr 4 990 000,-
Tomannsbolig
BRA 180 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 990 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
2 180 m2 3 kr 4 990 000,-
Tomannsbolig
BRA 180 m2 Soverom 3 Totalpris kr 4 990 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Kurefjordveien 655
1560 LARKOLLEN

Loading map...

Om prosjektet

Velkommen til Kurefjordveien 655! En idyllisk beliggende tomt med fantastiske solforhold og flott utsikt, som er like vakker sommer som vinter.

Larkollen er et sommerparadis som tiltrekker seg en rekke feriegjester med god grunn. Og det viser seg at de som flytter hit forelsker seg i stedet, og blir boende. Fra tomten er det kort vei til både skole, barnehage og lokal matbutikk. Nærmeste badestrand er kun 400 meter unna, så her er det bare å slenge håndkleet over skulderen og rusle ned på varme sommerdager. Rett utenfor døren finner du gode turmuligheter sommer som vinter, og nærheten til sjøen byr på gode muligheter for vannsport om sommeren.

For golfentusiaster er det under ti minutters kjøring til 18-hulls golfbane ved Evje Golfklubb. Det er også en rekke shoppingmuligheter i både Moss og Rygge, kun en kort biltur unna.

På denne tomten skal BoligPartner bygge en moderne tomannsbolig med store vindusflater, som gjør at du kan nyte den flotte utsikten også fra innsiden av boligen. Hver av boenhetene har et bruksareal på 180 kvm, så her blir det god plass til hele familien. Dette er en bolig som kan tilpasses dine behov; den har som utgangspunkt tre soverom, men har mulighet for 5 soverom om du har behov for det. Dersom du ønsker livsløpsstandard, kan en del av stuen i 1. etasje gjøres om til soverom slik at du har alt du trenger på ett plan. Boligen leveres med 2 gode sportsboder, slik at du har rikelig lagringsplass til utstyr som ofte følger med en aktiv livsstil.

Du får mulighet til å designe drømmekjøkkenet ditt sammen med vår kjøkkenleverandør og det medfølger et verdikort på 105.000 kr i husleveranse. Du kan sette ditt personlige preg på boligen gjennom tilvalg på bl.a. gulv, fliser og baderomsutstyr.

Innhold

Moderne tomannsbolig med svært god, gjennomgående planløsning.

1.etg.: Entré, bad/vask med fliser på gulv og vegger, åpent stue/kjøkken løsning med utgang til terrasse mot syd, bod under trapp. Mulighet for å sette inn soverom i stue. Utvendig isolert sportsbod i tilknytning til carport.
2.etg.: 3 soverom, bad med fliser på gulv og vegger, loftstue med utgang til balkong som strekker seg rundt bygningen. Mulighet for å sette inn soverom i loftstue. Utvendig uisolert sportsbod tilknyttet balkong.

Standard

Boligen overleveres ferdig innflyttingsklar med bl.a. følgende innhold:
- Norema eller Sigdal kjøkkeninnredning til en verdi av kr. 105.000,-. Du designer selv ditt drømmekjøkken i møte med kjøkkenleverandøren.
- Baderomsinnredninger fra Foss Bad.
- Vegghengte toaletter med innebygget, flislagt sisterne.
- Varmekabler i entré, bad/vask 1.etg. og bad 2.etg.
- Vedovn i stue.
- 3-stavs eikeparkett.
- Flislagte bad (gulv/vegger).
- Malte gipsvegger og himlinger.
- Flislagt gulv i entré.
- Ferdig grunnet og fabrikkbeiset mellomstrøk på utvendig kledning.

Bestill prospekt for mer detaljerte beskrivelser av overflater, innredninger o.l.

Tilvalg:
Er du ute i god tid vil du ha mulighet for å sette ditt personlige preg på boligen med overflater, farger og utstyr. Se vår tilvalgsbrosjyre for produktoversikt og prisliste for de ulike tilvalgene.

Her er noen eksempler på hva du kan endre på:
- Farger på vegger.
- Listefritt vegg/himling.
- Parkett/laminat.
- Ekstra belysning i form av downlights.
- Fliser på bad og i entré.
- Lader for el-bil.
- Gulvvarme.
- Baderomsinnredninger.
- Blandebatteri, dusjgarnityr og dusjvegger.

Beliggenhet

Det er kort vei fra eiendommen til barnehage, barneskole, idrettshall og fotballbane. Det går skolebuss til Rygge ungdomsskole som ligger knappe 10 km unna, og det er gangavstand fra tomten til nærmeste busstopp.

Nærmeste matbutikk, som også har søndagsåpent, ligger kun et par km unna. Større handelsområder som Rygge Storsenter, Mosseporten og Moss sentrum finner du en 15-20 minutters biltur fra Larkollen. Her finner du et rikt utvalg av handels- og servicetilbud.

Støtvig hotell ligger få minutter unna eiendommen med bil. Hotellet byr på herlige matopplevelser, spaanlegg, bowlingbane og mye mer. Tvers over veien for hotellet finner du Losen bar, et hyggelig og uformelt serveringssted som i de senere år har blitt svært populært med sine sommerkonserter. Årets høydepunkt for både fastboende og feriegjester er Larkolluka i juli - med utallige aktiviteter for både store og små.

Området er kjent som et barnevennlig og populært sted å bo, med nærhet til natur og sjø. Det flotte landskapet i Larkollen spesielt og i Rygge generelt, innbyr til utallige aktivitetsmuligheter både til lands og til vanns. En av Norges flotteste 18-hulls golfbaner, Evje Golfpark, ligger under ti minutter unna med bil. Teibernstranda og Danmarksstranda ved Larkollen camping er ypperlige utgangspunkt for vannsport som kajakk, vindsurfing og kiting. I området rundt campingen finnes det også kilometervis med stier og sykkelstier som passer for både barn og voksne. Her finner du også inngangen til den blåmerkede kyststien som strekker seg 34 km langs kysten, gjennom vakre naturlandskap. Langs kyststien finner du en rekke badestrender, og innerst i fjorden er det etablert et naturreservat med rikt fugleliv.

I bil tar det deg ca. et kvarter fra eiendommen til E6 og Rygge jernbanestasjon. Det er dessuten kun en snau times kjøring til Oslo.

Byggemåte

Nybygg TEK 2017

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagt kart i salgsoppgaven.

Parkering

Parkering på egen tomt. Enkel overbygget carport følger med hver boenhet.

Kjøpsbetingelser

Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsummen ved oppstart av grunnarbeider, og resterende 90% av kontraktssummen + evt. endringsavtaler før/ved overtakelse.

Andre omkostninger:
1. Tilkobling til vann og avløp er inkludert.
2. Tilkobling til strøm er inkludert.
3. Tilkobling til fiber/bredbånd tilkommer. Bestilles av kjøper direkte fra tilbyder.

Fellesutgifter inkluderer

Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Månedlige felleskostnader er stipulert til kr 15,- pr. kvm pr. måned første driftsår, hvor man har lagt til grunn at forsikring på bygget, maling av fasade, snømåking/strøing er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk.

Diverse

Vedtekter:
Tomten vil bli seksjonert i 2 eierseksjoner og hver seksjon vil få sin ideelle andel av tomtearealet. Innkjøring og gårdsplass vil være fellesareal.

Sameiet er pliktig å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av sameiermøtet. Videre er det sameiermøtet som beslutter om det skal utarbeides husordens-/trivselsregler for sameiet. Hver seksjon har en stemme i sameiermøtet.

Utkast til vedtekter følger vedlagt prospektet.

Regulering

Regulering:
Tomten ligger i gul støysone iht. T-1442. Det vil bli gjennomført støyprosjektering i forbindelse med byggesøknaden, og det tas forbehold om at det kan avdekkes behov for støyskjermende tiltak.

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig Vann/kloakk
Kurefjordveien er offentlig vei. Det vil bli tinglyst adkomstrett via Kureveien 151, som er privat.

Ferdigattest

Fremlegges ved ferdigstillelse.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.