BoligPartners husmodell Como
Abborsvingen 12, 1870 ØRJE

Moderne og stilfull enebolig med 4 soverom!

Pris

kr 4 330 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    149 m2
  • Soverom
    6
Ferdigstillelse
Ca. 1 år etter oppstart byggearbeider.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Abborsvingen 12
1870 ØRJE

Loading map...

Kort om eiendommen

Ved kjøp av komplett enebolig fra BoligPartner innen 30. september får du med et verdikort på kr. 100 000,- til oppgradering av kjøkken ut over standardleveransen som følger boligen.

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Tomten ligger i et nytt og attraktivt boligområde på Mosebyneset i Ørje. Solrikt, rolig og meget barnevennlig område. Kort vei ned til idylliske Rødenessjøen, med bla Mosebyneset småbåthavn, fiske- og bademuligheter.

Tomten er på 1045m2 - flat tomt og kan bebygges med plate på mark. Kommunal vei til tomten. Kommunalt vann og avløp ligger til tomtegrensen. Trekkerør for strøm ligger til tomtegrensen.

Eiendommen kan iht til reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 20 % BYA utnytting. Tomt 1045m2 / 20% = 209m2 BYA.
BYA = Det arealet bygning opptar av volum på tomten (bygningens fotavtrykk)
Eksempel fordeling av utnytting: Bolig 159m2 i fotavtrykk og garasje m/sportsbod 50m2.

Om boligen

Como er en moderne og arealeffektiv bolig med 4 soverom og livsløpstandard.
Husets første etasje består av en lys og åpen kjøkken- og stueløsning. Her er det store glassflater og en direkte utgang til uteplass. Etasjen har også et stort soverom med eget walk in-closet, bad og bodplass. I andre etasje rommer planløsningen hele tre soverom, et stort bad, romslig bod samt en ekstra tv-stue med mønt takhimling. Fra tv-stuen er det utgang til en skjermet og lun uteplass. Huset har også sportsbod.

Det gjøres oppmerksom på at denne boligen må søkes om dispensasjon på høyde når den bygges i 2 fulle etasjer, men at lignende tiltak har blitt gjort flere ganger i området.

Innhold

1. etasje: Vindfang, bad/vaskerom, bod, sportsbod m(inngang utenfra, soverom med walk-in closet, stue/kjøkken.
2. etasje: TV-stue, gang, bad, bod og 3 soverom.

Standard

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med gipsplater, sparklet og malt K2 i farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med gips, sparklet og malt K2 i farge S0502Y.

På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre/hall leveres med fliselagt gulv.

Våtrom:
Bad og bad/vask leveres ferdig fliselagt på gulv og vegger. Gulv med selvfall mot sluk.
Standard flis er hvit/grå str 20x20 cm.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare, type Visjon 1.

Trapp leveres i hvit utførelse på vanger og håndløper, eiketrinn.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 105 000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.
Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri. Dusjvegger 90x90 rett. Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert. Vegghengt toalett på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrasse dør.

Oppvarming:
Elektriske varmekabler i entre, Bad/Vask og bad i 2 etg.
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 2 stk uttak.

Utvendig fasade:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.


Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399. Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert i totalprisen, men det foreligger komplett tilbud fra graveentreprenør på kr 480.000,- ink mva. Som inkluderer graving og sprengningsarbeider for opparbeidelse av byggegrop og kabelgrøfter. Bortkjøring av masser. Singlet pute, ferdig avrettet og komprimert. Tilbakefylling rundt ringmur, fjerning av trær og vegetasjon, etablering av avkjørsel/vei, utvendige stikkledninger og påkobling vann/avløpsledninger.

Følgende er ikke inkludert i tilbudet fra graveentreprenør eller i totalprisen.
Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng.
Byggestrøm.
Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beliggenhet

Det er ca. 3 km til Ørje sentrum med alt av fasiliteter som, skole, barnehage, idrettshall, fotballbane, bank, forretninger, post, treningssenter, pub, koselige spisesteder. Ørje har i tillegg mange fine turområder og badeplasser å by på, bl.a. ved Rødenessjøen, Øymarksjøen og Stora Lee. Mange aktiviteter for barn og unge, bl.a, håndball, fotball, speideren, barnekor, revygrupper etc. Gode oppvekst vilkår for barn og ungdom. Ca. 7 km til riksgrensen Sverige, hvor du også finner Kjølen Sportssenter med eget anlegg for bla langrenn. Ca 25 km til Mysen togstasjon og toget på Østre linje. Avstand til Oslo ca. 80 km. Ny motorvei gjennom hele Indre Østfold betyr allerede mye for regionen.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig av typen Como i 2 etasjer på flat tomt.
Kjøper kan imidlertid velge en annen hustype fra BoligPartners katalog, og innenfor kommunens reguleringsbestemmelser. Sjekk alle våre boliger på www.boligpartner.no. Totalprisen vil i så tilfelle måtte justeres etter valgt hustype.

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte fra grunneier for kr. 610.000,- Tillegg kommer dokumentavgift på kr. 15.250,- og tinglysning-/panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.
Husleveransen utgjør kr. 3.720.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi.
Graving/opparbeidelse av tomt er ikke med i prisen.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen oppføres iht. nyeste TEK17.

Parkering

Parkering på egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Prisen er fast og kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner ved DK Ski.

BoligPartner er også ansvarlig søker med byggesøknad til kommunen.

Bygging på tomt må komme i gang senest innen 3 år etter inngått avtale.

Som eksempel på bolig for tomten se annonse finn.no kode nr: 156395978

Eller se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no

Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat sør/vestvendt tomt

Regulering

"Reguleringsbestemmelser for Mosebyneset" dat 20.10.2006

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.