Brasso (illustrasjon)
Abborsvingen 12, 1870 ØRJE

Mosebyneset - Prosjektert moderne enebolig fra BoligPartner på solrik tomt ved Rødenessjøen

Pris

kr 4 200 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    121 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Ca. 1 år etter oppstart byggearbeider.
Fremdrift
Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra Marker kommune etter kontraktsinngåelse.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Abborsvingen 12
1870 ØRJE

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Eiendommen ligger i et nytt og attraktivt boligområde på Mosebyneset i Ørje. Solrikt, rolig og meget barnevennlig område med kort vei ned til idylliske Rødenessjøen. Her finner du bla Mosebyneset småbåthavn, fiske og bademuligheter. Det er ca. 3 km til Ørje sentrum med alt av fasiliteter som skole, idrettshall, fotballbane, bank, forretninger, post, treningssenter, pub og koselige spisesteder. Ørje har i tillegg mange fine turområder og badeplasser å by på, bl.a. ved Rødenessjøen, Øymarksjøen og Stora Lee. Mange aktiviteter for barn og unge bl.a. håndball, fotball, speideren, barnekor, revygrupper etc. Gode oppvekstvilkår for barn og ungdom. Ca. 7 km til riksgrensen Sverige hvor du bl.a. finner Kjølen Sportssenter med eget anlegg for langrenn. Ca 25 km til Mysen togstasjon og toget på Østre linje. Avstand til Oslo ca. 80 km. Ny motorvei gjennom hele Indre Østfold betyr allerede mye for regionen.

Om boligen

Vinkelhuset Brasso er boligen som gir deg alt på ett plan. Her får du maksimal utnyttelse av bruksarealet på 121 kvadratmeter. Husets sjel er det svært romslige kjøkken- og stueområde som til sammen utgjør hele 69 kvadratmeter. Herfra er det to utganger til den delvis overbygde terrassen utenfor. Vinkelen på huset gjør det mulig å skape flere slike lune uteplasser. Brasso inneholder tre soverom, vaskerom, bad og separat wc.

Innhold

1. etasje: Entrè, bad, vaskerom/bod, WC, kjøkken og stue med utgang til hage, 3 soverom (hvorav ett med walk-in closet).

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.07.2019.

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classique 60x120. Vegger i entrè, stue, kjøkken, soverom, bod leveres med kostmalt 5-bord perle/skygge.
Mulighet for andre material-/fargevalg mot et pristillegg.

På gulv i stue, kjøkken, soverom og walk-in closet leveres 3-stavs parkett fra Haro av typen Eik Trend Premadur matt.
Parketten kan endres mot et tillegg i pris.

Alle taklister, gulvlister, dørlister og karmer/utforinger leveres i standard hvitmalt S0502-Y.

På bad leveres gulv- og veggfliser 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr. m2 inkl. mva. Flisene kan endres mot et tillegg i pris.

På vaskerom/bod leveres gulvfliser 20x20 cm inkl. sokkelflis til en verdi av kr. 250,- pr. m2 inkl. mva. Flisene kan endres mot et tillegg i pris.

I entré og WC leveres gulvfliser 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr. m2 inkl. mva. Flisene kan endres mot et tillegg i pris.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltredører fra Kloppen Trevare, type Ola profilert i farge S0502-Y.

Innredninger:
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal ferdig montert til en verdi av inntil kr. 105 000,- inkl. mva. Hvitevarer medfølger ikke.

Baderomsinnredninger:
120 cm servantskap hvit høyglans m/håndtak, singel servant og speil m/led-lys på bad. Vegghengt toalett på bad. Dusjhjørne 90x90 cm.

På WC leveres 60 cm servantskap hvit høyglans m/håndtak, servant og speil m/led-lys. Vegghengt toalett.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400: 2018 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Det leveres trekkrør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Utvendig sikringsskap, inntakskabel og jording er inkludert.

Belysning:
Det leveres punkter til taklamper i alle rom. I soverom og vaskerom/bod medfølger taklampe. Det leveres utelamper ved inngang og terrassedører.
Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette bestilles mot et tillegg i pris.

Oppvarming:
Varmekabler alle rom med flis (entrè, vaskerom/bod, WC og bad).
Vedovn av type Terma-Tech TT20 i grå eller sort utførelse med stålpipe fra Varmefag.
Ytterligere behov for oppvarming må påregnes.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og sentralstøvsuger.

Fasader:
Leveres med stående kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Følgende grunnarbeider er inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht. NEK 399.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert:
Fjerning av trær og busker på tomten. Graving og opparbeidelse av byggegrop, kabelgrøfter og utvendige stikkledninger til vann/avløp og strøm/it/TV/tele. Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng. Opparbeidelse av singlet vei/biloppstillingsplass. Byggestrøm. Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som tinglysningsgebyrer byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter til V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig av typen Brasso i 1 etasje på flat tomt.
Kjøper kan imidlertid velge en annen hustype fra BoligPartners katalog, og innenfor kommunens reguleringsbestemmelser. Sjekk alle våre boliger på www.boligpartner.no. Totalprisen vil i så tilfelle måtte justeres etter valgt hustype.

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte fra grunneier for kr. 690.000,- Tillegg kommer dokumentavgift på kr. 17.250,- og tinglysning-/panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.
Husleveransen utgjør kr. 3 510 000,-. Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen oppføres iht. nyeste TEK17.

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Iht. tomtens utnyttingsgrad kan garasje på inntil 50 m2 bygges.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering

Reguleringsbestemmelser "Mosebyneset" vedtatt av Marker kommune 20.10.2006

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.