Lugo (illustrasjon)
Abborsvingen 12, 1870 ØRJE

Mosebyneset - Prosjektert enebolig fra BoligPartner på solrik tomt ved Rødenessjøen

Pris

kr 4 430 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    87 m2
  • Soverom
    2
Ferdigstillelse
Ca. 1 år etter oppstart byggearbeider.
Fremdrift
Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra Marker kommune etter kontraktsinngåelse.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Abborsvingen 12
1870 ØRJE

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Eiendommen ligger i et nytt og attraktivt boligområde på Mosebyneset i Ørje. Solrikt, rolig og meget barnevennlig område med kort vei ned til idylliske Rødenessjøen. Her finner du bla Mosebyneset småbåthavn, samt fiske- og bademuligheter. Det er ca. 3 km til Ørje sentrum med alt av fasiliteter som skole, idrettshall, fotballbane, bank, forretninger, post, treningssenter, pub og koselige spisesteder. Ørje har i tillegg mange fine turområder og badeplasser å by på, bl.a. ved Rødenessjøen, Øymarksjøen og Stora Lee. Mange aktiviteter for barn og unge bl.a. håndball, fotball, speideren, barnekor, revygrupper etc. Gode oppvekstvilkår for barn og ungdom. Ca. 7 km til riksgrensen Sverige hvor du bl.a. finner Kjølen Sportssenter med eget anlegg for langrenn. Ca 25 km til Mysen togstasjon og toget på Østre linje. Avstand til Oslo ca. 80 km. Ny motorvei gjennom hele Indre Østfold betyr allerede mye for regionen.

Om boligen

Lettstelt og tilgjengelig med hagen like utenfor. Lugo er et smart vinkelhus på ett plan, tilpasset alle livets faser. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen. Lugo har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det utgang til en overbygget uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod.

Innhold

1. etasje: Vindfang, bad/vaskerom, bod, sportsbod m(inngang utenfra, soverom med walk-in closet, stue/kjøkken.
2. etasje: TV-stue, gang, bad, bod og 3 soverom.

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.07.2019.

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classique 60x120. Vegger i entrè, stue, kjøkken, soverom og bod leveres med kostmalt 5-bord perle/skygge.
Mulighet for andre material-/fargevalg mot et pristillegg.

På gulv i stue, kjøkken, soverom, leveres 3-stavs parkett fra Haro av typen Eik Trend Premadur matt.
Parketten kan endres mot et tillegg i pris.

Alle taklister, gulvlister, dørlister og karmer/utforinger leveres i standard hvitmalt S0502-Y.

På bad/vaskerom leveres gulv- og veggfliser 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr. m2. inkl. mva. Flisene kan endres mot et tillegg i pris.

På bod leveres gulvfliser 20x20 cm inkl. sokkelflis til en verdi av kr. 250,- pr. m2. inkl. mva. Flisene kan endres mot et tillegg i pris.

I vindfang leveres gulvfliser 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr. m2. inkl. mva. Flisene kan endres mot et tillegg i pris.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltredører fra Kloppen Trevare, type Ola profilert i farge S0502-Y.

Innredninger:
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal ferdig montert til en verdi av inntil kr. 105 000,- inkl. mva. Hvitevarer medfølger ikke.

Baderomsinnredninger:
120 cm servantskap hvit høyglans m/håndtak, singel servant og speil m/led-lys. Veggheng toalett. Dusjhjørne 90x90 cm. Leveres ferdig installert på bad/vaskerom.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400: 2018 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Det leveres trekkrør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Utvendig sikringsskap, inntakskabel og jording er inkludert.

Belysning:
Det leveres punkter til taklamper i alle rom. I soverom og bod medfølger taklampe. Det leveres utelamper ved inngang og terrassedør.
Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette bestilles mot et tillegg i pris.

Oppvarming:
Varmekabler alle rom med flis (vindfang, bod og bad/vaskerom).
Vedovn av type Terma-Tech TT20 i sort eller grå utførelse med stålpipe fra Varmefag. Ytterligere behov for oppvarming må påregnes.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og sentralstøvsuger.

Fasader:
Leveres med stående kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Følgende grunnarbeider er inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht. NEK 399.

Følgende grave- og utomhusarbeider er ikke inkludert:
Fjerning av trær og busker på tomten. Graving og opparbeidelse av byggegrop, kabelgrøfter og utvendige stikkledninger til vann/avløp og strøm/it/TV/tele. Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng. Opparbeidelse av singlet vei/biloppstillingsplass. Byggestrøm. Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som tinglysningsgebyrer, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter til V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig av typen Lugo i 1 etasje på flat tomt.
Kjøper kan imidlertid velge en annen hustype fra BoligPartners katalog, og innenfor kommunens reguleringsbestemmelser. Sjekk alle våre boliger på www.boligpartner.no. Totalprisen vil i så tilfelle måtte justeres etter valgt hustype.

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte fra grunneier for kr. 610.000,- Tillegg kommer dokumentavgift på kr. 15.250,- og tinglysning-/panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.
Husleveransen utgjør kr. 3.820 000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen oppføres iht. nyeste TEK17.

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Iht. tomtens utnyttingsgrad kan garasje på inntil 50m2 bygges.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering

Reguleringsbestemmelser "Mosebyneset" vedtatt av Marker kommune 20.10.2006

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.