Storåsen. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Brennkollveien 8, 3536 NORESUND

Norefjell/Brennkollen - Nøkkelferdig, arealeffektiv familiehytte med 4 soverom

Pris

kr 3 640 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    77 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Brennkollveien 8
3536 NORESUND

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 790.000(Tomt B2). Grunnarbeider, bunnledning, graving, støpt plate og tilkoblingsavgifter er estimert til kr. 600.000 ,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgs muligheter og komplett økonomisk plan.

Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta har et gulvareal på 126 kvm og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 75,8
Gulvareal hems: 53,8
Tilleggsareal utvendig: 1,3
Bruksareal hytte: 76
Totalt bruksareal: 77
Bebygd areal (BYA): 80

- Du står selvfølgelig fritt til å velge en av våre andre hyttemodeller på tomta. Husk at alle våre hyttemodeller kan speilvendes og ellers skreddersys til dine ønsker og behov. Ta kontakt med selger for info om dine muligheter.

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Fibo baderomsplater. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Taktekking:
Her leveres betongtakstein som standard. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer og andre valgmuligheter.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Beliggenhet

Velkommen til Østlandets nærmeste høyfjell, Norefjell, ca 1,5 time kjøring fra Oslo området.

Tomten ligger i veletablert og godt skjermet hyttegrend, med gode solforhold. Langrennsløypene ligger rette utenfor hytteveggen og alpinbakkene er i umiddelbar nærhet. Dette er et barne- og
familievennlig område med god
boltreplass og spennende ake- og
lekemuligheter.
Tomtene ligger øst-, syd- og sydvestvendt, høyt oppe på fjellet, men likevel lunt og skjermet for vind. Alle tomter bygges ut med
helårsvei, vann og avløp, og det legges trekkrør inn i området så det er mulighet for fiberoptikk.

Alpinanlegget kan skilte med størst fallhøyde i Skandinavia med en høydeforskjell på hele 1010 m. Norefjell skisenter kan derfor tilby fantastiske alpinløyper tilpasset alle typer alpinister, fra barn og nybegynnere, til den erfarne alpinisten. Skisentret er oppgradert med nytt snøkanonanlegg for å kunne tilby gode og lange skisesonger i årene fremover. Norefjell tilbyr også over 100 km med langrennsløyper, fra skogsløyper til høyfejellsløyper med utsikt. En av hovedtraséene slynger seg gjennom hyttegrenda og man kan følge frekvensen på tråkkingen på skisporet.no. Om sommeren kan du nyte livet på fjellet og kombinere dette med strand og båtliv langs Krøderfjorden. Det finnes mange flotte sommerattraksjoner i lokalmiljøet, alt fra eventyrmuseum, damplokomotiv, Bjørneparken, gårdsbesøk, kunstnerhjem og westernby mm. Du kan også prøve sommeraktiviteter som golf, sykling, padling, fiske og kjøre gokart eller cross på motorsenteret.

Adkomst

Fra Oslo/Sandvika: Følg E16 til Hønefoss og ta videre til Rv 7 mot Bergen. Ved Sokna følger du avkjøring i rundkjøringen mot Noresund. Ta av i rundkjøringen i Noresund mot Norefjell. Følg Norefjellveien mot Norefjell Øvre 7-8 km og hyttefeltet ligger på venstre side.

Adkomst via privat vei, det er bommer inn i hyttefelt kontakt derfor selger for tilgang.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Ildsted Sirius 1 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold

Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder tilknytning til vann/avløp, byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.