Utsikten (illustrasjon)
Brennkollveien - Tomt B34, 3536 NORESUND

Norefjell/Brennkollen - Romslig familiehytte(modell Utsikten) med 126 kvm BRA prosjektert på tomt B34

Pris

kr 4 995 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    126 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Brennkollveien - Tomt B34
3536 NORESUND

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Hytten leveres innflyttingsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.390.000(Tomt B34). Grunnarbeider, bunnledning, graving, støpt plate og tilkoblingsavgifter er estimert til kr. 715.000 ,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.


Utsikten er en storslått drømmehytte som kan huse hele åtte overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Her kan hyttegjestene forberede neste måltid i hyggelig lag samtidig som man holder praten i gang med de som sitter i stuen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass – så her er det kort vei mellom solveggen og forfriskningene!

Arealer (kvm):
Hovedplan: 120,0
Tilleggsareal utvendig: 5,9
Bruksareal bolig: 120,0
Totalt bruksareal: 125,9
Bebygd areal (BYA): 142,0

Standard

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Taktekking:
Her leveres shingel som standard. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Annet

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Oppvarming:
Ildsted Sirius 1 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

Velkommen til Østlandets nærmeste høyfjell, Norefjell, ca 1,5 time kjøring fra Oslo området.

Tomten ligger i veletablert og godt skjermet hyttegrend, med gode solforhold. Langrennsløypene ligger rette utenfor hytteveggen og alpinbakkene er i umiddelbar nærhet.


Alpinanlegget kan skilte med størst fallhøyde i Skandinavia med en høydeforskjell på hele 1010 m. Norefjell skisenter kan derfor tilby fantastiske alipnløyper tilpasset alle typer alpinister, fra barn og nybegynnere, til den erfarne alpinisten. Skisentret er oppgradert med nytt snøkanonanlegg for å kunne tilbygode og lange skisesonger i årene fremover. Norefjell tilbyr også over 100 km med langrennesløyper, fra skogsløyper til høyfejellsløyper med utsikt. En av hovedtresene slynger seg gjennom hyttegrenda og man kan følge frekvensen på tråkkingen på skisporet.no. Om sommeren kan du nyte livet på fjellet og kombinede dette med strand og båtliv langs Krøderfjorden. Det finnes mange flotte sommerattraksjoner i lokalmiljøet, alt fra eventyrmuseum, damplokomotiv, Bjørneparken, gårdsbesøk, kunstnerhjem og weternby mm. Du kan også prøve sommeraktiviteter som golf, sykling, padling, fiske og kjøre gokart eller cross på motorsenteret.

Adkomst

Fra Oslo/Sandvika: Følg E16 til Hønefoss og ta videre til Rv 7 mot Bergen. Ved Sokna følger du avkjøring i rundkjøringen mot Noresund. Ta av i rundkjøringen i Noresund mot Norefjell. Følg Norefjellveien mot Norefjell Øvre 7-8 km og hyttefeltet ligger på venstre side.

Adkomst via privat vei, det er bommer inn i hyttefelt kontakt derfor selger for tilgang.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.