Dette er kun en illustrasjon av tenkt bolig på tomt. Illustrasjonen vil vike fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet.
Gamlegrendåsen Terrasse - Tomt 10 , 3610 KONGSBERG

Gamlegrendåsen. Råstilig arkitekttegnet funkisbolig på solrik tomt!

Pris

kr 8 050 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    168 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale.
Fremdrift
I samarbeid med kjøper.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Gamlegrendåsen Terrasse - Tomt 10
3610 KONGSBERG

Loading map...

Plantegninger

Innhold

Moderne Spesial er et hus som er tegnet av Sandvold Boliger og BoligPartner. En moderne funkis som passer på skrå, mindre tomter. Vi har fokusert på en stor og åpen inngang- stue- og kjøkkenløsning på nesten 52 kvm. Både stuen og kjøkkenet har utgang til flotte terrasser. En stor terasse fra stuen som er perfekt for grillkvelder og en mindre kjøkkenterasse tilpasset rolige morgenstunder. I denne etasje finner du også et soverom og et bad.

I underetasjen er det 3 gode soverom, et bad, en innendørs bod og et stort vaskerom med tilgang til en smart sportsbod som også har direkte inn-/utgang.

Dette huset passer like godt til en aktiv familie som til et par som ønsker et smart hus på en tomt uten de store hageprosjektene.

TILPASNINGER
Huset slik det er fremstilt her vil måtte tilpasses tomt 10 etter kjøpers ønsker, i samarbeid med boligkonsulent og arkitekt hos Sandvold Boliger / BoligPartner.

Standard

Leveranseinnhold er beskrevet kortfattet under. Leveransen i dette prospektet er basert på meget god standard. Ta kontakt med boligkonsulent for å få full oversikt over hele leveransen og alle kostnader i forbindelse med et byggeprosjekt.
Kort beskrivelse av leveransen:

1. Boligen leveres iht. BoligPartner sin standard leveranse.

2. Oppgradering og leveranse fra Sandvold Boliger:
a) Gulv: 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett.
b) Gips i himling og vegger ferdig malt. Overgang mellom vegg og tak blir listet.

c) Fliser: På bad og i entrè.
I alle bad er det beregnet fliser på vegger.

d) Kjøkken:
Det medregnet kjøkken til kr. 150 00,- inkl. hvitevarer. Kjøkken kan oppgraderes eller trekkes ut av vår leveranse.
e) Baderomsinnredning med dusjvegger er inkludert.

f) Pipe med ferdig montert ildsted.

g) Elektrisk: Spotter i bad og entrè. Varmekabler i entre og bad.
Panelovner i stue, kjøkken og soverom.

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014.
Kjøper velger selv oppgradering i samråd med elektriker.

h) Fasader: Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

i) Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

j) Det er medtatt grunnarbeider med kr. 600 000,- i tillegg er det tatt høyde for fordrøyningsløsning på tomten. Grunnarbeidene med fordrøyingsløsning er variabel. Fastpris fra grunnentreprenør vil hentes inn når endelig hus og plassering er avklart med kjøper av tomten. Dette gjelder også fordryningsløsning og evt. støttemurer.
Alle leveransene kan oppgraderes.

Beliggenhet

Velkommen til Gamlegrendåsen Terrasse.

Her finner du flotte turområder i nærheten og liker du å stå på ski er dette området for deg, da det er umiddelbar nærhet til lysløyper og skibakke.
Tomten ligger i et meget barnevennlig nabolag med kort avstand til skole, barnehage, dagligvarebutikk, idrettsanlegg, lysløype, akebakker og turstier.
Det er flere barnehager i området samt barneskolen Gamlegrendåsen Skole. Barneskolen Gamlegrendåsen og barnehagen Gamlegrendåsen ligger ca 1,3 km fra tomten. Gamlegrendåsen idrettsanlegg er i nærheten med kunstgressbane og skøytebane på vinterstid.

Beskrivelse (type bolig)

En moderne enebolig med stram signatur og en planløsning som fungerer utmerket for de fleste familier.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen bygges av Sandvold Boliger som er forhandler av BoligPartner hus. Sandvold har i over 10 år bygget boliger av høy kvalitet og er i dag et meget solid merkenavn. Innehar meget høy kundetilfredshet, og leverer kvalitet i alle ledd.

Adkomst

Adkomst fra Kongsberg sentrum:
Adkomst til tomten via Petter Auerdahls vei.

Diverse

Dette prospektet viser her et forslag på et hus som passer fint til tomten, men kjøper velger selv husets utforming og romløsning, iht. egne ønsker og reguleringsbestemmelser. Boligkonsulent og BoligPartner sine arkitekter bistår med ønskede endringer.

Hvitevarer/tilbehør

Inkludert i denne prisen.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Pris for tomt nr 10 - gbnr. 8560/306:
Kr. 2 275 000,-
Dok.avgift 2,5% utgjør kr. 56 875,-

Areal: 575,5 m2
40% utnyttelsesgrad.

Tomten er byggeklar og kan leveres omgående og etter avtale med grunneier Kongsberg Tomteselskap.

Tomten leveres med ferdig opparbeidet adkomstvei og tilkoblingspunkt for ledningsnett for vann, avløp, overvann, strøm og IT. Tilkoblingspunktene er lokalisert ca. 1 meter innenfor tomtegrense.

Det er medtatt grunnarbeider med kr. 600 000,-. Denne kostnaden er variabel. Fastpris fra grunnentreprenør med fordrøningsanlegg vil hentes inn når endelig hus og plassering er avklart med kjøper av tomten. Dette gjelder også for evt. støttemurer som her ikke er medregnet.

Regulering

Gjeldende reguleringsplan 270R for Gamlegrendåsen Terrasse, Kongsberg kommune.

Ferdigattest

Etter avtale

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS