20190815 2131 Jpg
Stiger Sannes vei, 3610 KONGSBERG

Gamlegrendåsen - Flott og solrik tomt i nyetablert gate!

Pris

kr 1 450 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    604 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Stiger Sannes vei
3610 KONGSBERG

Loading map...

Kort om eiendommen

Terrenget på tomten skrår nedover og er egnet for bolig med underetasje. Tomten ligger i et meget attraktivt boligområde i en rolig blindvei, med ny bebyggelse.

Beliggenhet

Velkommen til Stiger Sanness vei syd på Gamlegrendåsen.
Tomten ligger i et meget attraktivt boligområdet i en rolig blindvei, med ny bebyggelse. Her er det meget gode solforhold, med grønne luftige områder og lekeplass for barna. Er du glad i å være ute på tur finner du flotte stier og merkede løyper rett i nærheten.
For barna er det kort avstand til Gamlegrendåsen skole, barnehage og idrettsanlegg. Stiger Sannes vei er en stikkvei fra Ove Gjeddes vei hvor du finner bussholdeplassen.

Diverse


Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Prisen er fast og kjøper er innforstått med at det foreligger eksklusiv byggeklausul på tomten, med rett til oppføring av bolig fra Sandvold Boliger som er forhandler av BoligPartner hus.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er på 604 kvm og ligger i en nyetablert gate.
Tomten er selveiertomt og selges til fast pris, etter førstemann-til-mølla prinsippet. Tomtene selges etter bestemmelsene i Avhendingsloven.
Alle tomter leveres frie for pengeheftelser. Tomten overdras fra Kongsberg Tomteselskap AS som formidler oppgjørsansvarlig. Tinglyste rettigheter og servitutter vil fremgå av utskrift av grunnbok, som følger med kjøpekontrakten.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS