Marsala Eksterior Oxi 2017 Original Uten Sjo
Klebersteinsveien, 3520 JEVNAKER

BERGERMARKA. Moderne og tøff bolig på en tomt med panoramautsikt og masse sol!

Pris

kr 6 720 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    160 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Klebersteinsveien
3520 JEVNAKER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Nå har du mulighet til å skaffe deg en av de flotteste tomtene på Jevnaker! Tomtene i Klebersteinsveien ligger på toppen av Bergermarka med fritt utsyn over Nordmarka, Randsfjorden og Tyrifjorden med Gyrihaugen i det fjerne. Turstier og skiløyper rett utenfor døra, samlingsplass med gapahuk og lekeplass likeså. Kort og trygg skolevei for barna. Tomtene ligger sørøstvendt med mye soltid.

Standard

Leveranseinnhold er beskrevet kortfattet under. Kvaliteten er basert på meget god standard.
Ta kontakt med boligkonsulent for å få full oversikt over hele leveransen og alle kostnader i forbindelse med et byggeprosjekt.

Kort beskrivelse av leveransen:

1. Boligen leveres iht. BoligPartner sin standard leveranse.

2. Oppgradering og leveranse fra Sandvold Boliger:
a) Gulv: 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett.
b) Gips i himling og vegger ferdig malt. Overgang mellom vegg og tak blir listet.

c) Fliser: På bad og i entrè.
I alle bad er det beregnet fliser på vegger.

d) Kjøkken:
Det medregnet kjøkken til kr. 150 00,- inkl. hvitevarer. Kjøkken kan oppgraderes eller trekkes ut av vår leveranse.

e) Enkel baderomsinnredning på alle bad er medtatt.

f) Pipe med ferdig montert med ildsted.

g) Elektrisk: Spotter er medtatt i bad og i entrè.
Varmekabler i entre og bad.

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014.
Kjøper velger selv oppgradering i samråd med elektriker.

h) Fasader: Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

i) Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

j) Det er medtatt grunnarbeider med kr. 700 000,-.
Fastpris fra grunnentreprenør vil hentes inn når endelig hus og plassering er avklart med kjøper av tomten. Dette gjelder også for nødvendige støttemurer.

Alle leveransene kan oppgraderes.

Beliggenhet

Bergermarka ligger sentralt på Jevnaker med åpent landskap og god utsikt mot Randsfjorden, Nordmarka og Tyrifjorden med Gyrihaugen i det fjerne. Turstier ut i skog og mark finner du rett utenfor husveggen. For de minste barna som skal i barnehage eller 1-4 skoletrinn er veien kort og trygg ned til Bergebakken skole. De litt større barna tar veien videre til Jevnaker Skole med kunstgressbane og idrettshall.

Om sommeren frister Randsfjorden med Nordens største utendørs vannpark, fine strandsoner med trygge bademuligheter og Randsfjordfestivalen. På Jevnaker er det et aktivt idrettsmiljø og du kan velge i det meste. Det er gangavstand til Jevnaker Stadion og idrettshall. Om vinteren er det skøyteis på stadion og lysløype for langrenn er også i umiddelbar nærhet. Bergermarka er kjent for godt naboskap og et fint miljø.

Ringerike og Hønefoss ligger bare 10 km unna og en tur til Oslo er unnagjort på en time.

Beskrivelse (type bolig)

Moderne bolig med flott planløsning.
Pulttaket, terrasseløsningen, de særegne vindusflatene og integrering med det skrånende terrenget, gjør Marsala til et karakteristisk moderne hus.

Marsala er virkelig et fleksibelt og moderne hus med alt hva en familie ønsker seg. Her er det rom for fire soverom, tre bad, en romslig kjøkken- og stueløsning, egen tv-stue samt overbyggde uteplasser.

Ønsker dere utleie, kan to av soverommene i underetasjen benyttes til hybler. Lettvint og enkelt. Marsala er tilpasset skrå tomt. Her kan du selv velge hovedatkomst til huset – enten fra underetasjen eller 1. etasje.

Dette prospektet viser her et forslag på et hus som passer fint til tomten, men kjøper velger selv husets utforming og romløsning, iht. egne ønsker og reguleringsbestemmelser. Boligkonsulent og BoligPartner sine arkitekter bistår med ønskede endringer iht. kunden ønsker og kommunens reguleringskrav.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen bygges av Sandvold Boliger som er forhandler av BoligPartner hus. Sandvold har i over 10 år bygget boliger av høy kvalitet og er i dag et meget solid merkenavn. Innehar meget høy kundetilfredshet, og leverer kvalitet i alle ledd.

BoligPartner er en stor og trygg boligleverandør som har realisert tusenvis av boligdrømmer gjennom over 25 år. Uansett om det gjelder byggesøknader, kommunale papirer, endringer av planløsninger eller noe annet, så hjelper og rådgir boligkonsulentene våre deg. Vi gir deg alltid også en økonomisk rammeplan for husdrømmen din slik at du som kunde får en økonomisk trygghet.

Kontrakter og fremdrift
Det er viktig for oss at du som kunde føler deg trygg - både på at huset blir som avtalt, at budsjettet er riktig og at tidsrammen overholdes. Når du kjøper hus gjennom BoligPartner benytter vi en standardkontrakt med bakgrunn i Bustadoppføringslova. Dermed er du trygg på at dine juridiske rettigheter blir ivaretatt i tråd med myndighetenes lover. Før byggingen starter setter din boligkonsulent og byggeleder seg ned og lager en fremdriftsplan for prosjektet. Denne styrer de ulike fasene og utgjør planverket for fagpersonene som skal arbeide på huset ditt.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten ligger på toppen av Bergermarka med praktfull utsikt. Tomten er skrå og har ingen gjenboere. Her har du fritt utsyn! Klebersteinsveien har et veletablert og flott nabolag med store eneboliger.

Tomtepris: 1 290 000,-
(inkl. i totalprisen i dette prospektet)

Adgang til utleie

Boligen kan tegnes om for å få utleiedel.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS