Dette er en illustrasjon og vil avvike fra virkeligheten, den gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet.
Klebersteinsveien, 3520 JEVNAKER

BERGERMARKA. Moderne og tøff bolig på en tomt med panoramautsikt og masse sol!

Pris

kr 5 575 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    143 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Klebersteinsveien
3520 JEVNAKER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Nå har du mulighet til å skaffe deg en av de flotteste tomtene på Jevnaker! Tomtene i Klebersteinsveien ligger på toppen av Bergermarka med fritt utsyn over Nordmarka, Randsfjorden og Tyrifjorden med Gyrihaugen i det fjerne. Turstier og skiløyper rett utenfor døra, samlingsplass med gapahuk og lekeplass likeså. Kort og trygg skolevei for barna. Tomtene ligger sørøstvendt med mye soltid.

Om boligen

Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter.

1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig.
I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

Hvis du ønsker å se på andre hus som kan passe inn på tomten, så ta kontakt med oss. Eventuelt gå inn på www.boligpartner.no for mer hus-inspirasjon!

Standard

OVERFLATER
Oppholdsrommet får 3-stavs eikeparkett, hvitmalte gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler. Bad blir også levert med fliser på vegg.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Badet får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap.
Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Beliggenhet

Bergermarka ligger sentralt på Jevnaker med åpent landskap og god utsikt mot Randsfjorden, Nordmarka og Tyrifjorden med Gyrihaugen i det fjerne. Turstier ut i skog og mark finner du rett utenfor husveggen. For de minste barna som skal i barnehage eller 1-4 skoletrinn er veien kort og trygg ned til Bergebakken skole. De litt større barna tar veien videre til Jevnaker Skole med kunstgressbane og idrettshall.

Om sommeren frister Randsfjorden med Nordens største utendørs vannpark, fine strandsoner med trygge bademuligheter og Randsfjordfestivalen. På Jevnaker er det et aktivt idrettsmiljø og du kan velge i det meste. Det er gangavstand til Jevnaker Stadion og idrettshall. Om vinteren er det skøyteis på stadion og lysløype for langrenn er også i umiddelbar nærhet. Bergermarka er kjent for godt naboskap og et fint miljø.

Ringerike og Hønefoss ligger bare 10 km unna og en tur til Oslo er unnagjort på en time.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten ligger på toppen av Bergermarka med praktfull utsikt. Tomten er skrå og har ingen gjenboere. Her har du fritt utsyn! Klebersteinsveien har et veletablert og flott nabolag med store eneboliger.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Sandvold Boliger AS