Husmodell Assisi fra BoligPartner
Grøtvedtjordet 7, 1808 ASKIM

Askim, Grøtvedtjordet - Prosjektert enebolig, solrik vestvendt selveiertomt på 672m2 - 4 sov, 2 bad, tv-stue.

Pris

kr 5 490 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    143 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Grøtvedtjordet 7
1808 ASKIM

Loading map...

Kort om eiendommen

Inngår du kontrakt innen 30. juni får du med fabrikkmalt Ultimalt kledning med på kjøpet, valgfri farge, verdi kr. 60 000,-.

Vestvendt og solrik eneboligtomt på 672m2 i etablert boligfelt, nordøst for sentrum. God beliggenhet, fritt utsyn og meget solrik. Gangavstand til skole og barnehage. Kort avstand til butikker og opplevelser i Askim sentrum. Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder hvor du kan gå korte eller lange turer, golfbanen som nærmeste nabo. Ta deg en joggetur, sykkeltur, golfrunde eller skitur om vinteren.

Om boligen

Delesøknad er innsendt kommunen, gårds og bruksnr foreligger ikke før kommunen har gjennomført sin kartforretning. På den innsendte delesøknaden er tomten foreslått fra delt til 672m2, se kart med foreslått tomtedeling vedlagt i bildekarusellen.

Kan bebygges enten med sokkeletasje eller med plate på mark. Gode solforhold. Tilgrensende friarealer mot vest. Byggeklausul med BoligPartner avd Ski.

Det tillates oppført 1 stk enebolig eller 1 stk enebolig med sekundærleilighet. Tomten kan ihht reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 25% BYA utnytting. BYA = Det arealet bygning, sportsbod og garasje/p-plass opptar i samlet fotavtrykk pr tomt.

Areal tomt 672m2
Maks utnytting 168m2 BYA
Eksempel fordeling av utnytting: Enebolig 132m2 i fotavtrykk og en garasje m/sportsbod på 36m2.

Annonsert bolig er 100m2 BYA.

Innhold

På tomten har vi foreslått følgende bolig: Assisi fra BoligPartner.
Se flere hus som kan passe til tomten, på boligpartner.no

Assisi er et hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 162 kvadratmeter rommer fire romslige soverom. Huset har bad i begge etasjer og 1 etg har en ekstra tvstue. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, her er det også mulig å utvide med en balkong ekstra, da med utgang fra kjøkkenet slik får du maks utnytting av solforholdene hele døgnet. Stuen har høy himling, 3,5meter på det høyeste, her er peis og god plass til sittegruppe. Fra stua ledes du ut til balkongen, som er delvis overbygget.

1.etasje: 3 Soverom, Tv-stue, Gang/Trapp, Bod, Bad og Vaskerom
2.etasje: Entre, Stue, Kjøkken, 1 Soverom, Bad/Vask, Hall/Trapp og Bod.

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.01.2020.

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classique 60x120, fabrikkmalt farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med panelplater Huntonitt skygge, fabrikkmalt farge S0502Y.
På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre leveres med fliselagt gulv.

Våtrom:
Bad og bad/vaskerom leveres ferdig fliselagt på gulv og våtromsplater på vegg. Gulv med selvfall mot sluk.
Alle fliser er 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr m2.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare, type Visjon 1.

Trapp leveres i hvit utførelse på vanger og håndløper, eiketrinn.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 55.000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.
Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri.
Dusjvegger 90x90 rett.
Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert.
Vegghengt toalett på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrasse dør.

Oppvarming:
Elektriske varmekabler i Bad og Vask i 1 etg og Entre, Bad/Vask i 2. etg. Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 2 stk uttak.

Terrasseplatting i 1 etg på ca 12m2:
Leveres med impregnerte terrassebord, uten rekkverk.

Utvendig fasade:
Leveres med stående kledning, grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.

Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Støpt ved inngangsparti.
Bunnledning og vannmåler.
Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399. Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV.

Følgende kostnader kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.
Graving- og utomhusarbeider.
Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng.
Byggestrøm.
Avfallscontainer.

Det er innhentet estimat på gravearbeider for utgraving av byggegropen fra graveentreprenør. Ta kontakt med BoligPartner for mer informasjon.

Beliggenhet

Askim er et attraktivt sted å bo for pendlere, med regelmessige tog- og bussavganger til Oslo samt Follo. Med bil er det i dag ca. 45 minutter til Oslo og utbyggingen av E18 til 4-felts motorvei mot Oslo og Follobanen vil i løpet av få år redusere reisetiden ytterligere.

Askim har bystatus og i sentrum finner man alle sentrale servicefunksjoner, togstasjon, butikker/senter, banker, kafeer, restauranter, kulturhus, apotek, frisører, kino, Østfoldbadet med mer. Kommunen har ellers et variert næringsliv med store og små bedrifter innen produksjon, service og handel. Askim har et godt og variert tilbud for barn og unge. Med 13 barnehager og 8 barneskoler er det godt tilrettelagt for barnefamilier, i tillegg har byen en ny og meget moderne ungdomsskole, samt videregående skole med et bredt linjevalg. Askim har også alle helsetjenester.

Du finner aktivitetstilbud som basketball, friidrett, håndball, innebandy, langrenn, svømming, orientering, m.m. Askim har også egen fotballklubb, kunstgressbaner, friidrettsbane, idrettshall og en aktiv golfklubb med 2x9-hulls bane. For den aktive familie er det også stort pluss med nærheten til naturen, hvor det er muligheter for aktiviteter året rundt.

Østfoldbadet er et stort innendørs badeland for store og små, her finnes et flott treningssenter, svømmebasseng, stupetårn, sklier, varmebassenger, bølgebasseng, sauna, m.m. og et eget utendørs anlegg med stort svømmebasseng og fine utearealer.
Kulturhuset midt i sentrum byr årlig på over 100 konserter med både lokale og nasjonale artister.

Det ble i 2020 gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg. Nye Indre Østfold kommune består av ca. 45.000 innbyggere. Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt langs E18 og Østre toglinje.

Beskrivelse (type bolig)

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte for kr 1.490.000,- I tillegg kommer dokumentavgift for tomten og tinglysning-/ panteomkostninger (ingen dokumentavgift på bolig ved nybygg). Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.

Husleveransen utgjør kr. 4.000.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi. Det avgiftsberegnes ikke dokumentavgift på nye boliger.

5 års reklamasjonstid på boligen iht Bustadoppføringslova.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen leveres iht. TEK 17.

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 1 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Ihht tomtens utnyttingsgrad kan garasje inntil på 50m2 bygges.

Diverse

Eksempel på andre boliger som kan passe på tomten, se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no
Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hvitevarer/tilbehør

Ikke inkludert hvitevarer, kjøkken m/tilvalg tegnes hos Norema eller Sigdal.

Oppvarming

Elektriske varmekabler, Vedovn

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner avd Ski.
BoligPartner er også ansvarlig søker og besørger byggesøknad til kommunen.
Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Kan bebygges både som flat eller som skrående tomt. Ingen synlig fjell i dagen. Selvfall til vann og avløpsledninger langs tomtegrense i vest. Se vann/avløpskart. Graveenteprise på opparbeiding av tomt foreligger, kontakt BoligPartner for mer informasjon.

Regulering

Detaljregulert. Kommuneplanens arealdel pkt 5. Nye bestemmelser for boligeiendommer med utdaterte reguleringsbestemmelser. Utnytting 25% BYA.
Det tillates oppført 1 stk enebolig eller 1 stk enebolig med sekundærleilighet.
Maks mønehøyde 9,0meter, maks gesimshøyde 6,0 meter. For Flate tak eller pulttak gjelder maks høyde 7,0 meter.
Det må avsettes minst 1stk p-plass a 18m2 pr boenhet.

Ferdigattest

Boligen leveres med ferdigattest.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.