Tomten
Grøtvedtjordet 7, 1808 ASKIM

Askim, Grøtvedtjordet - Vestvendt eneboligtomt på 672m2

Pris

kr 1 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Grøtvedtjordet 7
1808 ASKIM

Loading map...

Kort om eiendommen

Inngår du kontrakt om tomt og bolig innen 30. juni får du med fabrikkmalt Ultimalt kledning med på kjøpet, valgfri farge, verdi kr. 60 000,-.

Vestvendt eneboligtomt på 672m2 i etablert boligfelt, nordøst for sentrum. God beliggenhet, fritt utsyn og meget solrik. Gangavstand til skole og barnehage. Kort avstand til butikker og opplevelser i Askim sentrum. Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder hvor du kan gå korte eller lange turer, golfbanen som nærmeste nabo. Ta deg en joggetur, sykkeltur, golfrunde eller skitur om vinteren.

Om tomta

Delesøknad er innsendt kommunen, gårds og bruksnr foreligger ikke før kommunen har gjennomført sin kartforretning. På den innsendte delesøknaden er tomten foreslått fra delt til 672m2, se kart med foreslått tomtedeling vedlagt i bildekarusellen.

Det tillates oppført 1 stk enebolig eller 1 stk enebolig m/sekundærleilighet. Tomten kan ihht reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 25% BYA utnytting. BYA = Det arealet bygning, sportsbod og garasje/p-plass opptar i samlet fotavtrykk pr tomt. Kan bygges med 2 etasjer.

Areal tomt 672m2
Maks utnytting 168m2 BYA
Eksempel fordeling av utnytting: Enebolig 132m2 i fotavtrykk og en garasje på 36m2.

Beliggenhet

Askim er et attraktivt sted å bo for pendlere, med regelmessige tog- og bussavganger til Oslo samt Follo. Med bil er det i dag ca. 45 minutter til Oslo og utbyggingen av E18 til 4-felts motorvei mot Oslo og Follobanen vil i løpet av få år redusere reisetiden ytterligere.

Askim har bystatus og i sentrum finner man alle sentrale servicefunksjoner, togstasjon, butikker/senter, banker, kafeer, restauranter, kulturhus, apotek, frisører, kino, Østfoldbadet med mer. Kommunen har ellers et variert næringsliv med store og små bedrifter innen produksjon, service og handel. Askim har et godt og variert tilbud for barn og unge. Med 13 barnehager og 8 barneskoler er det godt tilrettelagt for barnefamilier, i tillegg har byen en ny og meget moderne ungdomsskole, samt videregående skole med et bredt linjevalg. Askim har også alle helsetjenester.

Du finner aktivitetstilbud som basketball, friidrett, håndball, innebandy, langrenn, svømming, orientering, m.m. Askim har også egen fotballklubb, kunstgressbaner, friidrettsbane, idrettshall og en aktiv golfklubb med 2x9-hulls bane. For den aktive familie er det også stort pluss med nærheten til naturen, hvor det er muligheter for aktiviteter året rundt.

Østfoldbadet er et stort innendørs badeland for store og små, her finnes et flott treningssenter, svømmebasseng, stupetårn, sklier, varmebassenger, bølgebasseng, sauna, m.m. og et eget utendørs anlegg med stort svømmebasseng og fine utearealer.
Kulturhuset midt i sentrum byr årlig på over 100 konserter med både lokale og nasjonale artister.

Det ble i 2020 gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg. Nye Indre Østfold kommune består av ca. 45.000 innbyggere. Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt langs E18 og Østre toglinje.

Beskrivelse (type bolig)

Det tillates oppført 1 stk enebolig eller 1 stk enebolig med sekundærleilighet.
Maks mønehøyde 9,0 meter, maks gesimshøyde 6,0 meter. For Flate tak eller pulttak gjelder maks høyde 7,0 meter.

Parkering

På egen tomt

Diverse

Velkommen til en trygg visning:
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Kontakt oss så finner vi et tidspunkt som passer. Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og via Teams.

Overtakelse

Etter avtale

Forbehold

Byggeklausul:
Prisen er fast og kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten om oppføring av bolig med BoligPartner avd Ski.
BoligPartner er også ansvarlig søker og besørger byggesøknad til kommunen. Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.
Som eksempel på bolig for tomten se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no og kontakt selger for å få tilsendt prisliste på kataloghusene.
Boligene kan selvsagt også tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og behov.

Regulering

Detaljregulert. Kommuneplanens arealdel pkt 5 Nye bestemmelser for boligeiendommer med utdaterte reguleringsbestemmelser. 25% BYA.
Det tillates oppført 1 stk enebolig eller 1 stk enebolig med sekundærleilighet.
Maks mønehøyde 9,0meter, maks gesimshøyde 6,0 meter. For Flate tak eller pulttak gjelder maks høyde 7,0 meter.
Det må avsettes minst 1stk p-plass a 18m2 pr boenhet.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.