Aasheim, en stor og klassisk enebolig med to hybler.
Magnhildrud alle 24, 1809 ASKIM

Stor enebolig med to utleiedeler midt i Askim sentrum.

Pris

kr 7 390 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    246 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Magnhildrud alle 24
1809 ASKIM

Loading map...

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger i et stille og pent opparbeidet boligområde. Tomten er skrånene mot sør og boligen får inngang og parkering mot nord. Hovedoppholdsrommene blir mot sør.

Innhold

1. etg: Entre, Stue/kjøkken, bad/vask og bod.
2. etg: Gang/trapp, loftstue, 3 soverom, bad, og bod.
Underetasje: Gang/trapp, gang/garderode, bod, 2 hybler med Stue/soverom, bod og bad/vask.

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.01.2020.

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classique 60x120, fabrikkmalt farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med panelplater Huntonitt skygge, fabrikkmalt farge S0502Y.
På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre/hall leveres med fliselagt gulv.

Våtrom:
Bad leveres ferdig fliselagt på gulv og våtromsplater på vegg.
Vaskerom leveres med fliselagt gulv og våtromsplater på vegg. Gulv med selvfall mot sluk.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare, type Ola 4.

Trapp leveres i hvit utførelse på vanger og håndløper, eiketrinn.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 165.000,- ink montering. Verdikortet gjelder for både hovedkjøkken og hybler. Hvitevarer medfølger ikke.

Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri.
Dusjvegger 90x90 rett.
Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert.
Vegghengt toalett på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrasse dør.

Oppvarming:
Elektriske varmekabler i entre, bad/vask og bad i 2. etg.
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 2 stk uttak.

Utvendig fasade:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.

Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter.
Bunnledning og vannmåler.
Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399. Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV.
Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Følgende kostnader kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.
Graving- og utomhusarbeider.
Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng.
Byggestrøm.
Avfallscontainer.

Beliggenhet

Sentral og solrik beligghentet med gangavstand til alt man kan ønske seg av butikker og opplevelser i Askim sentrum.

I Askim sentrum finner man sentrale servicefunksjoner, togstasjon, butikker/senter, banker, videregående skole, ungdomskole, kulturhus, Østfoldbadet, kafeer og kino. Kommunen har ellers et variert næringsliv med store og små bedrifter innen produksjon, service og handel.

Askim har et godt og variert tilbud for barn og unge. Med sine 13 barnehager og 8 skoler er det godt tilrettelagt for barnefamilier. Askim har en ny og meget moderne ungdomsskole samt videregående skole med et bredt linjevalg. Kommunen har gode aktivitetstilbud som basketball, friidrett, håndball, innebandy, langrenn, svømming, orientering, m.m. Askim har også egen fotballklubb, en aktiv golfklubb og 2x9-hulls bane. For den aktive familie er det nærhet til naturen med tilbud om aktiviteter året rundt.

Det flotte Kulturhuset midt i sentrum byr årlig på over 100 konserter med både lokale og nasjonale artister. Østfoldbadet er et flott innendørs badeland for store og små. Her finnes et flott treningssenter, svømmebasseng, stupetårn, sklier, varmebassenger, bølgebasseng, sauna, m.m. Sommeren 2019 åpnet Østfoldbadet et eget utendørs anlegg med stort svømmebasseng og fine utearealer.

Askim er et attraktivt sted å bo for pendlere, med regelmessige tog- og bussavganger til Oslo og Follo. Med bil er det i dag ca. 45 minutter til Oslo. Utbyggingen av E18 til 4-felts motorvei mot Oslo vil i løpet av få år redusere reisetiden ytterligere.

Det ble gjennomført kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020. Nye Indre Østfold kommune består av ca. 45.000 innbyggere. Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved

Beskrivelse (type bolig)

Aasheim er en stor og familievennlig enebolig for skrå tomt. Boligens bruksareal på 227 kvadratmeter gir mulighet for utleie av to hybeler i underetasjen – perfekt for familier som vil finansiere deler av boligdrømmen med leieinntekter.

Aasheim er vårt klassiske Kongsheim-hus med underetasje – et ideelt familiehus over tre plan.

Inngangspartiet er på hovedplanet, og dette leder inn i en romslig hall med garderobeplass. Hallen har dør både inn til et praktisk bad/vaskerom og til en innvendig bod. Første etasje rommer også de naturlige oppholdsrommene: En lys og luftig vinkelstue med plass til ildsted og utgang til balkong – i tillegg til et adskilt arbeidskjøkken med plass til spisebord for seks personer.

Loftsplanet består av gang/trapp, bod, et bad på 8,6 kvadratmeter og tre romslige soverom. I tillegg kan du nyte livet i loftstuen, slå opp de doble balkongdørene og innta morgenkaffen i sommersolen.

Underetasjeplanet rommer to separate hybelenheter på 18,7 kvadratmeter, som skapt for studenter eller barna som snart skal flytte ut. Hver enhet har eget garderoberom/bod, oppholdsrom med kjøkkenkrok, en delvis adskilt soveromsdel og bad/vaskerom på 4,3 kvadratmeter. Dersom du ikke ønsker utleie kan underetasjen for eksempel innredes med kjellerstue, trimrom, badstue og gjesterom.

Aasheim er et eksempel på hva som passer på denne tomten, kjøper kan selv velge bolig fritt innenfor BoligPartners husmodeller som er innenfor reguleringsbetemmelsene. Vi tilpasser hus etter deres ønsker og behov.

Det er også lov å sette opp tomannsbolig på eiendommen.

Parkering

På egen tomt.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagt kart i salgsoppgaven.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

BYGGEKLAUSUL
Prisen er fast og kjøper er innforstått med at det tinglyses en byggeklausul på tomten, med plikt til oppføring av bolig fra BoligPartner ved avd. Ski.

BoligPartner er også ansvarlig søker med byggesøknad til kommunen.

Bygging på tomt må komme i gang senest innen 2 år etter inngått avtale.

Eller se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no

Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov. Våre arkitekter kan også tegne din drømmebolig basert på dine ønsker og behov.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er skrånende mot sør.

Regulering

Tillatt BYA er 25% Boligen kan ha inntil to etasjer + sokkeletasje.
Tomten er avsatt til boligbebyggelse.

Kommuneplanens arealandel 201701_Bestemmelser og retningslinjer med vedlegg, dat. 03.05.18.pdf

Tomten blir fradelt ved salg, eksakt tomtestørrelse foreligger derfor ikke enda. Tomten er estimert til ca 1 mål, se kart med foreslått tomtedeling vedlagt i bildekarusellen. Deler av tomten som vist på kartet er satt av til friområde og teller derfor ikke med når man beregner bebygd areal. Netto tomteareal er ca 800 kvm av tomten som blir satt av til bebygd areal. Regnestykket på tillatt utnyttelse ser dermed slik ut:

Areal 800m2 / 25% = 200 m2 BYA.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.