Planløsning
Romundsveien 12, 1832 ASKIM

Moderne og lettstelt enebolig med alt på ett plan i rolige omgivelser. Nærhet til turterreng.

Pris

kr 3 990 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    105 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Ca. 1 år etter oppstart byggearbeider.
Fremdrift
Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra Askim kommune etter kontraktsinngåelse.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Romundsveien 12
1832 ASKIM

Loading map...

Kort om eiendommen

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Ved kjøp av komplett enebolig fra BoligPartner innen 30. september får du med et verdikort på kr. 100 000,- til oppgradering av kjøkken ut over standardleveransen som følger boligen.

Tomten er på 886m2 - flat tomt og kan bebygges med plate på mark. Kommunal vei, vann og avløp.

Tomten kan ihht til reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 20 % BYA utnytting. BYA = Det arealet bygning opptar av volum på tomten (bygningens fotavtrykk)

Areal 886m2 / 20% = 177 m2 BYA.
Eksempel fordeling av utnytting: Bolig 135m2 i fotavtrykk og garasje m/sportsbod 42m2. Boligen kan ha inntil to etasjer.

Om boligen

På tomten har vi foreslått BoligPartner-favoritten Asti - Huset men en planløsning som appellerer godt til de som ønsker ett lettstelt alternatv med alt på ett plan. 1. etasje rommer entre, bod, bad/vask, separat toalett, 3 soverom og en stor og åpen stue /kjøkkenløsning med ekstra takhøyde over spisestuedelen.

Innhold

1 etg: Hall, bod, bad/vask, gang, WC, 3 soverom. Stor åpen stue/kjøkkenløsning

Standard

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med gipsplater, sparklet og malt K2 i farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med gips, sparklet og malt K2 i farge S0502Y.

På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre/hall leveres med fliselagt gulv.

Våtrom:
Bad og bad/vask leveres ferdig fliselagt på gulv og vegger. Gulv med selvfall mot sluk.
Standard flis er hvit/grå str 20x20 cm.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare, type Visjon 1.

Trapp leveres i hvit utførelse på vanger og håndløper, eiketrinn.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 105 000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.
Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri. Dusjvegger 90x90 rett. Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert. Vegghengt toalett på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrasse dør.

Oppvarming:
Elektriske varmekabler i entre, Bad/Vask og bad i 2 etg.
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 2 stk uttak.

Utvendig fasade:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.


Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399. Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert i totalprisen, men det foreligger komplett tilbud fra graveentreprenør på kr 480.000,- ink mva. Som inkluderer graving og sprengningsarbeider for opparbeidelse av byggegrop og kabelgrøfter. Bortkjøring av masser. Singlet pute, ferdig avrettet og komprimert. Tilbakefylling rundt ringmur, fjerning av trær og vegetasjon, etablering av avkjørsel/vei, utvendige stikkledninger og påkobling vann/avløpsledninger.

Følgende er ikke inkludert i tilbudet fra graveentreprenør eller i totalprisen.
Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng.
Byggestrøm.
Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beliggenhet

Tomten har fin beliggenhet i etablert boligområde vest for Askim. Området er særdeles barnevennlig med gangvei og gangavstand til både barneskole og barnehage på Rom. Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet. Kort vei til E-18 og holdeplass for busspendlere til Oslo, bybuss til Askim sentrum.
I Askim finner man sentrale servicefunksjoner, tog stasjon, forretninger/senter, banker, videregående skole, ungdomskole, kulturhus, Østfoldbadet, kafeer, kino, golfbane, lysløype m.m. Kommunen har ellers et variert næringsliv med store og små bedrifter innen produksjon, service og handel. Det er pr. i dag litt over 15.000 innbyggere i Askim kommune.
Pendlertiden med tog fra Askim til Oslo er ca. 50 minutter og med bil er det ca. 40 minutter.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig av typen Asti med 1 etasje.
Kjøper kan imidlertid velge en annen hustype fra BoligPartners katalog og innenfor kommunens reguleringsbestemmelser. Totalprisen vil i så tilfelle måtte justeres etter valgt hustype.

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte av BoligPartner A/S for kr 1.050.000,- I tillegg kommer dokumentavgift av tomten på 26.250,- og tinglysning-/ panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.
Husleveransen utgjør kr. 2.940.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Nybygg TEK 2017

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Ihht tomtens utnyttingsgrad kan garasje inntil på 50m2 bygges.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Eksempel på andre boliger som kan passe på tomten, se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no
Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Delvis flat tomt

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Tovengenområdet, dat 27.09.98. Tomten ligger i område B6

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.