Bjørkli husmodell fra BoligPartner (Katalogillustrasjon)
Romundsveien 10, 1832 ASKIM

Prosjektert enebolig på selveiertomt - 4 sov, 2 bad, bod og loftstue. Livsløpstandard

Pris

kr 4 500 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    155 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Ca 1 år etter oppstart byggearbeider
Fremdrift
Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra Askim kommune etter kontraktsinngåelse.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Romundsveien 10
1832 ASKIM

Loading map...

Kort om eiendommen

Nå og frem til 22.mai får du med vannbårent varmeanlegg til en verdi av 150.000 kr når du kjøper enebolig fra oss, uten tillegg i prisen. Ikke gå glipp av denne kampanjen!

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Om boligen

På tomten har vi foreslått Bjørkli, et hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 155 kvadratmeter rommer fire romslige soverom. Huset har bad i begge etasjer og loftsplanet har en koselig tvstue. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.
Tomten er på 760m2 - flat tomt og kan bebygges med plate på mark. Kommunal vei, vann og avløp.

Tomten kan ihht til reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 20 % BYA utnytting. BYA = Det arealet bygning opptar av volum på tomten (bygningens fotavtrykk)

Areal 760m2 / 20% = 152 m2 BYA.
Eksempel fordeling av utnytting: Bolig 110m2 i fotavtrykk og garasje m/sportsbod 42m2. Boligen kan ha inntil to etasjer.
Annonsert bolig er på 102m2 BYA.

Innhold

1. etasje: Entrè, bad/vask, bod under trapp, utvendig sportsbod, 1 soverom, kjøkken og stue med utgang til hage.
2. etasje: 3 soverom, bad og loftstue

Standard

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classiqe 60x120 fabrikkmalt farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med panelplater Huntonitt skygge, fabrikkmalt farge S0502Y.

På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre/hall leveres med fliselagt gulv.

Våtrom:
Bad og bad/vask leveres ferdig fliselagt på gulv og vegger. Gulv med selvfall mot sluk.
Standard flis er hvit/grå str 20x20 cm.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltredører fra Kloppen Trevare, type Ola 4 profilert.

Trapp leveres i hvit utførelse med eiketrinn.

Kjøkken og baderomsinnredninger:
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 105 000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.
Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri. Dusjvegger 90x90 rett. Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert. Vegghengte toaletter på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker. Ved ønske om smartstyring etc kan dette kjøpes hos elektriker.

Utvendig sikringsskap, inntakskabel og jording er inkludert.

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrasse dør. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette kjøpes hos elektriker.

Oppvarming:
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.
Vannbåren gulvvarme med El-kassett og Uponor trådløse romtermostater i inntil åtte rom. Anlegget installeres i hele grunnflaten med rom på bakkeplan, samt på eventuelt bad i etasjeplan.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 1 stk uttak pr etasje

Fasader:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Terrasseplatting:
Leveres med impregnerte terrassebord, uten rekkverk.

Følgende grunnarbeider er inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert i totalprisen, men det foreligger komplett tilbud fra graveentreprenør på kr 410.000,- ink mva. Som inkluderer graving og sprengningsarbeider for opparbeidelse av byggegrop og kabelgrøfter. Bortkjøring av masser. Singlet pute, ferdig avrettet og komprimert. Tilbakefylling rundt ringmur, fjerning av trær og vegetasjon, etablering av avkjørsel/vei, utvendige stikkledninger og påkobling vann/avløpsledninger.

Følgende er ikke inkludert i kjøpesummen:
Tilbudet fra graveentreprenør.
Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng.
Byggestrøm.
Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beliggenhet

Tomten har fin beliggenhet i etablert boligområde vest for Askim. Området er særdeles barnevennlig med sin nærhet og gåavstand til både barneskole og barnehage på Rom.
Det er fine turmulighetet i umiddelbar nærhet. Kort vei til E-18 og holdeplass for busspendlere til Oslo, bybuss til Askim sentrum.

I Askim finner man sentrale servicefunksjoner, togstasjon, forretninger/senter, banker, videregående skole, ungdomskole, kulturhus, Østfoldbadet, kafeer, kino, golfbane, lysløype m.m. Pendlertiden med tog fra Askim til Oslo er ca. 50 minutter og med bil er det ca. 40 minutter.

Kommunen har ellers et variert næringsliv med store og små bedrifter innen produksjon, service og handel. Det er pr. i dag litt over 15.000 innbyggere i Askim kommune.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig av typen Bjørkli med 2 etasjer.
Kjøper kan imidlertid velge en annen hustype fra BoligPartners katalog og innenfor kommunens reguleringsbestemmelser. Totalprisen vil i så tilfelle måtte justeres etter valgt hustype.

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte av BoligPartner A/S for kr 950.000,- I tillegg kommer dokumentavgift av tomten på 23.750,- og tinglysning-/ panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.
Husleveransen utgjør kr. 3.550.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Nybygg TEK 2017

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Ihht tomtens utnyttingsgrad kan garasje inntil på 50m2 bygges.

Antall parkeringer

2

Diverse

Eksempel på andre boliger som kan passe på tomten, se alle våre hustyper på BoligPartners hjemmeside: www.boligpartner.no
Boligene kan tegnes om og tilpasses den enkelte tomt og kjøpers behov.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Delvis flat tomt

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Tovengenområdet, dat 27.09.98. Tomten ligger i område B6

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.