Prato (illustrasjon) Utvidet terrasse, beplantning, gjerde med mer, er ment som inspirasjon til opparbeidelse av hagen.
Romundsveien 12, 1832 ASKIM

TOMTEVISNING 21.09 KL 17. Prosjektert enebolig på sørvendt tomt i etablert boligområde - 4 soverom, 2 stuer, 2 bad

Pris

kr 5 440 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    187 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Ca. 1 år etter oppstart byggearbeider.
Fremdrift
Etter nærmere avtale. Det vil bli søkt om igangsettingstillatelse fra Askim kommune etter kontraktsinngåelse.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Romundsveien 12
1832 ASKIM

Loading map...

Kort om eiendommen

Ved kjøp av komplett enebolig fra BoligPartner innen 30. september får du med et verdikort på kr. 100 000,- til oppgradering av kjøkken ut over standardleveransen som følger boligen.

Velkommen til en trygg visning
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Sørvendt flat tomt, kan bebygges med plate på mark. Gode solforhold. Tilgrensende friarealer mot øst. Byggeklausul med BoligPartner avd Ski.

På tomten har vi foreslått følgende bolig: Prato fra BoligPartner.
Se flere hus som kan passe til tomten, på boligpartner.no

Tomten kan ihht reguleringsbestemmelsene bebygges med inntil 20% BYA utnytting.
BYA = Det arealet bygning, sportsbod og garasje/p-plass opptar i samlet fotavtrykk pr tomt. Boligen kan ha inntil 2 etg.

Tomteareal 886m2
Maks utnytting 177m2 BYA. Eksempel fordeling av utnytting kan være bolig på 135m2 i fotavtrykk i tillegg til garasje m/sportsbod på 42m2. Annonsert bolig er på 124m2 BYA.

Om boligen

På tomten har vi foreslått, Prato – det moderne folkehuset! Dette er en komplett vinkelbolig som passer inn på de fleste tomter. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.

Innhold

1. etasje: Entrè, Vask, Bod, Bad, Soverom, Kjøkken og Stue med utgang til hage.
2. etasje: 3 soverom, Walk-in-closet, Bad, Bod og Loftstue.

Standard

Boligen leveres iht. standard leveransebeskrivelse fra BoligPartner datert 15.07.2019.

Innvendige overflater:
Alle himlinger leveres med Huntonitt Classiqe 60x120, fabrikkmalt farge S0502Y.
Vegger i tørre rom leveres med panelplater Huntonitt skygge, fabrikkmalt farge S0502Y.
På gulv i alle tørre rom leveres 3-stavs parkett fra Haro, type Oak Light White, permaDur.
Entre/hall leveres med fliselagt gulv.

Våtrom:
Bad leveres ferdig fliselagt på gulv og vegg.
Vaskerom leveres med fliselagt gulv og Fibo våtromsplater på vegg. Gulv med selvfall mot sluk.

Alle fliser er 20x20 cm til en verdi av kr. 250,- pr m2.

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare, type Visjon 1.

Trapp leveres i hvit utførelse på vanger og håndløper, eiketrinn.

Alle taklister, gulvlister, dørlister, karmer/utforinger leveres fabrikkmalt hvit S0502-Y. Det vil være synlig spikerhull i listverk.

Innredninger bad/kjøkken :
Valgfri kjøkkeninnredning fra Norema eller Sigdal til en verdi av inntil kr. 105 000,- ink montering. Hvitevarer medfølger ikke.
Baderomsinnredninger fra Foss Bad. Størrelse på innredning som vist på plantegning, inkl blandebatteri. Dusjvegger 90x90 rett. Dusjbatteri og badebatteri m/garnityr leveres ferdig montert. Vegghengt toalett på bad, med innebygget sisterne.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektriker.

Belysning:
Det leveres el.punkter for taklamper i alle rom. Ved ønske om downlights eller fasadebelysning kan dette tilleggkjøpes via elektriker. Utelamper leveres ved inngangsdør og terrasse dør.

Oppvarming:
Elektriske varmekabler i entre, Bad/Vask og bad i 2 etg.
Stålpipe med vedovn, type Terma-Tech TT20 fra Varmefag.

Ventilasjon/Sentralstøvsuger:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Sentralstøvsuger med komplett slangepakke, 2 stk uttak.

Utvendig fasade:
Leveres med liggende kledning, hvit grunnet. Panelender, baksider, samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Maling av kledningen besørges av kjøper etter overtakelse. Ønskes det fabrikkmalt 1 strøk på utvendig kledning (Ultimalt) kan dette ordnes mot et tillegg i pris. Trykkimpregnerte søyler og synlige dragere leveres ubehandlet.

Terrasseplatting ca 12m2:
Leveres med impregnerte terrassebord, uten rekkverk.

Følgende grunnarbeider er også inkludert:
Ringmur m/radonsikring, støp av plate på mark og utvendige søylefundamenter. Bunnledning og vannmåler. Utvendig jordingsanlegg og utvendig el.målerskap iht NEK 399. Det leveres trekkerør til opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Følgende grave og utomhusarbeider er ikke inkludert i totalprisen, men det foreligger komplett tilbud fra graveentreprenør på kr 480.000,- ink mva. Som inkluderer graving og sprengningsarbeider for opparbeidelse av byggegrop og kabelgrøfter. Bortkjøring av masser. Singlet pute, ferdig avrettet og komprimert. Tilbakefylling rundt ringmur, fjerning av trær og vegetasjon, etablering av avkjørsel/vei, utvendige stikkledninger og påkobling vann/avløpsledninger.

Følgende er ikke inkludert i tilbudet fra graveentreprenør eller i totalprisen.
Plen, beplantning, asfalt/belegningsstein, støttemurer o.l på terreng.
Byggestrøm.
Avfallscontainer.

Følgende avgifter kommer i tillegg til kjøpesummen:
Offentlige gebyrer og avgifter som, byggesaksgebyrer, byggelånsrenter, tilknytningsavgifter V/A og strøm, tilknytningsavgifter til telefon/bredbånd/TV.

Beliggenhet

Tomten har fin beliggenhet i etablert boligområde vest for Askim. Området er særdeles barnevennlig med sin nærhet og gåavstand til både barneskole og barnehage på Rom.
Det er fine turmulighetet i umiddelbar nærhet. Kort vei til E-18 og holdeplass for busspendlere til Oslo, bybuss til Askim sentrum.

I Askim finner man sentrale servicefunksjoner, togstasjon, forretninger/senter, banker, videregående skole, ungdomskole, kulturhus, Østfoldbadet, kafeer, kino, golfbane, lysløype m.m. Pendlertiden med tog fra Askim til Oslo er ca. 50 minutter og med bil er det ca. 40 minutter.

Kommunen har ellers et variert næringsliv med store og små bedrifter innen produksjon, service og handel. Det er pr. i dag litt over 15.000 innbyggere i Askim kommune.

Beskrivelse (type bolig)

Tomten er inkludert i annonsert pris og kjøpes direkte av BoligPartner A/S for kr 1.050.000,- I tillegg kommer dokumentavgift for tomt (ikke boligen) og tinglysning-/ panteomkostninger. Oppgjøret for tomten forfaller ved kontraktsignering. Oppgjøret formidles av Oppgjørs Partner AS.

Husleveransen utgjør kr. 4.390.000,- Ingen innskudd ved kontraktsinngåelse på husleveranse, vederlaget faktureres med 6 delfakturaer i henhold til fremdrift og tilført verdi. Det avgiftsberegnes ikke dokumentavgift på nye boliger.

5 års reklamasjonstid på boligen iht Bustadoppføringslova.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen oppføres iht. nyeste TEK17.

Parkering

Parkering på egen eiendom. Krav om 2 stk p-plasser à 18 m2 i gjeldende reguleringsplan oppfylles. Ihht tomtens utnyttingsgrad kan garasje inntil på 50m2 bygges.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Delvis flat tomt

Regulering

Reguleringsbestemmelser for Tovengenområdet, dat 27.09.98. Tomten ligger i område B6

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.