Ro 1 Eksterior Vinter Xr 2020 Original Med Mennesker
simarudsvingen 9, 2090 HURDAL

Hyttemodellen Ro på Skrukkelia. Tomt og grunnarbeidet inkl.

Pris

kr 2 590 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

simarudsvingen 9
2090 HURDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hyttemodellen Ro 1 er BoligPartner sin absolutt mest prisgunstige hytte. Dette er en praktisk og oversiktlig modell som passer fint sammen med ønsket om det ekte hyttelivet. Her er det valgt løsninger som sikrer både et prisgunstig sluttprodukt samt en rask og effektiv byggeprosess.
Prisen i annonsen er oppdelt slik:
Nøkkelferdig hytte 1.670.000,-
Tomt 500.000,-
Grunnarbeidet med støpt plate: 420.000,- (estimat)

Om boligen

Ro 1 har et bruksareal på 69 kvadratmeter. Ønsker du mer plass, kan du bygge denne hytta med hems. Hemsen vil få et gulvareal på 42 kvadratmeter som sikrer en større fleksibilitet og opptil 10 ekstra sengeplasser.
Ro 1 inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av for eksempel turutstyr.
Med hems som tilvalg
Ro 1 kan bygges med hems. Hemsen vil da strekke seg over hele hytta og er inndelt i tre rom. På det høyeste er taket på hemsen 1,89 meter og gulvarealet er på over 42 kvadratmeter. Hemsen sikrer deg større fleksibilitet og opptil 10 ekstra sengeplasser om du ønsker. Bruk den ekstra plassen til det du har behov for.
Det enkle hyttelivet
For mange av oss er det drømmen om det gode hyttelivet som er den aller største. Ønsker du å ha et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det gode hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme. Ro-hyttene passer godt til det ekte hyttelivet - dette er våre mest prisgunstige hyttemodeller

Beliggenhet

Skrukkelia er ei grend i Hurdal kommune i Akershus. Her finner man blant annet Skrukkeli kapell. Fra Hurdal kirke går Skrukkelivegen i retning av bygda og fortsetter videre mot Lygnasæter i Gran kommune i Oppland. Ved Skrukkelisjøen er det bademuligheter, særlig ved Nordgårdsvangen, ved nordvestre del av sjøen.

Skrukkelia er en av de mest kjente finnegrendene vest for Finnskogen. Mange finner slo seg ned her på 1600-tallet, og de fleste gårdene og plassene her regnes som finneplasser.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik