Arezzo - en moderne utgave av husmodellen Dalsheim fra Nostalgi-serien (illustrasjon).
Vøllovegen 35, 3580 GEILO

Geilo - Moderne hus på ett plan med 3 gode soverom i flott opparbeidet og sentralt boligfelt.

Pris

kr 5 100 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    114 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Vøllovegen 35
3580 GEILO

Loading map...

Kort om eiendommen

Arezzo - moderne hus til familien med alt på ett plan
Velkommen til Arezzo – et moderne hus i en etasje med tre gode soverom.

Her ønskes du velkommen inn i en romslig entré hvor det er god plass til garderobeskap. Fra gangen er det også direkte inngang til husets vaskerom, noe som er svært praktisk i hverdagen. Videre ledes du inn til husets herlige sosiale sone med et åpent kjøkken- og stueområde på nesten 45 kvadratmeter. Her inne er det ekstra lyst og luftig med store vinduer som strekker seg helt fra gulv til tak. Utenfor venter en flott overbygd uteplass. Huset har også et moderne bad med plass til både badekar, dobbeltservant og dusj.

Boligen er prosjektert og oppføres iht avtale med kjøper. Det inngås egen avtale om kjøp av tomten direkte med grunneier. Kjøper står fritt til å velge blant boligene i vår katalog. Ønsker du mer informasjon om andre boligtyper, ta kontakt for en hyggelig boligprat.

Om boligen

VEGGER/HIMLIMG:
Boligen leveres med Huntonit Classique himlingsplater i alle himlinger. På vegger i tørre rom blir det levert 5-bords kostmalte panelplater, mens det på begge bad leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091-F23 HG Denver White.

KJØKKEN
Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Verdikort: 150 000kr. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Du står fritt til å velge den baderomsinnredningen du liker best. Verdikort: 50 000kr. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRO
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra "Visjon 1".
Ytterdøren er spesial laget for Moderenserien våres og blir levert av Jømna Brug.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Prisen på boligen viser et estimert totaltbudsjett, inkludert tomt, graving, kommunale avgifter og gebyrer. Pris er per 15.07.2021.

Beliggenhet

Attraktivt og solrike boligtomter på Rustin - i nyetablert og barnevennlig boligområde på Geilo. Her har du nærhet til barnehage, skole, idrettshall, lysløype/turløyper og treningssenter. Feltet ligger lunt til, og har god solgang hele dagen.

Diverse

Tomten er avsatt til boligformål. Det er vei frem til tomten, og vann og avløp ligger klart i tomtegrensen. Vann og avløp er tilknyttet offentlig anlegg.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med kjøper

Sentrale lover

Boligen blir oppført etter Bustadsoppføringslova.

Velforeningsbeskrivelse

Det er pliktig medlemskap i velforeningen for Rustin Boligfelt.

Regulering

Detaljregulering for boliger Vøllovegen

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.