Fasade - Illustrasjon
Rustin 8, 3580 GEILO

Ny prosjektert tomannsbolig med 2-3 soverom og praktisk planløsning sentralt på Geilo. Alt på en flate.

Pris fra

kr 2 900 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  78 m2
 • Soverom
  2 - 3
 • Antall enheter
  2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
1 78 m2 2 kr 2 900 000,-
Tomannsbolig
BRA 78 m2 Soverom 2 Totalpris kr 2 900 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
2 78 m2 3 kr 2 900 000,-
Tomannsbolig
BRA 78 m2 Soverom 3 Totalpris kr 2 900 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Rustin 8
3580 GEILO

Loading map...

Om prosjektet

Leilighetene på 78 kvm inneholder en stor åpen kjøkken og stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og trivsel. Leilighetene har stort bad med baderomsplater og baderomsmøbel. Du kan velge mellom 2 og 3 soverom. Det er plassert en sportsbod ved inngangen, som gir gode muligheter for oppbevaring.

Kjøkkeninnredning fra Aubo og baderomsinnredning fra VVS Bademiljø er inkludert i prisen. Her er det flere forskjellige varianter å velge mellom. Det er også mulighet til å velge farger og materialer overflater dersom du kommer tidlig inn som kjøper, slik at du får det hjemmet du ønsker deg.

Vi legger stor vekt på kvalitet og godt håndverk. Boligen blir oppført av våre egne tømrere, som er lokale håndverkere med stolthet for arbeidet og håndverket sitt. Vi bruker også kun lokale underentreprenører. Dette sikrer god kvalitet i alle ledd.

Det er mulighet for å se en tilnærmet lik tomannsbolig på Geilo som visningsleilighet.

Standard

Vegger:
MDF-veggpanel hvit (S-0502Y) i alle tørre rom. Bad leveres med Fortissimo hvite våtromsplater type 3091.

Himling:
Tak i alle rom kles med Huntonit ferdigmalte plater, av typen Classique. Disse er malt i hvitt og har en lett struktur.

Gulv:
Laminat i alle tørre rom og fliser i teknisk bod, bad og entre.

Dører:
Ytterdøren som leveres fra Jømna, er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset.
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare. Karmer og utforinger leveres også hvitmalt.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Aubo. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Bad har baderomsinnredning med heldekkende servant, valgfrie fronter iht vårt sortiment og speil med lys. Bad leveres med rette dusjvegger.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Oppvarming:
Leilighetene leveres med stålpipe med vedovn. Varmekabler i kjøkken, stue, entre, bod og bad. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Utearealer:
Adkomstvei og parkeringsplasser opparbeides med gruset toppdekke. Grøntarealer levers med isådd matjord.

Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.
Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto eller foto fra tilsvarende oppført bolig og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Beliggenhet

Rustin 8 ligger ca 3 km fra Geilo sentrum og 2 km fra NTG og Geilo Barne og Ungdomskole. Tomten har gode solforhold og ligger usjenert til. Det går en flott steinbelagt bekk gjennom boligfeltet og det er opparbeidet lekeplass. Skiløyper går ca 200m fra tomten.

Geilo er kjent for sine mange aktivitetsmuligheter både vinter og sommer. Spesielt kan det nevnes utallige alpinbakker, milevis med flotte preparerte skiløyper innover fjellet, lysløyper, fiske, klatring, merkede turstier, Geilo sommerpark, sykkelaktiviteter, riding, rafting, golf, tennis, bowling, kano og båtutleie, badeanlegg, badeplasser, sportsfiske, brevandring m.m.

For ytterligere informasjon se www.geilo.no og www.hol.kommune.no

Kjøpsbetingelser

Betalingsplan prosjektsalg:

1) 10% av kontraktsvederlaget ved kontraktsinngåelse
2) 23% av kontraktsvederlaget når byggearbeidene igangsettes
3) 33% av kontraktsvederlaget ved "tett bygg"
4) Resterende 34 % av kontraktsvederlaget ved overtagelsen

Tillegg til oppgitt pris:
1. Prisjustering fra 15.10.20 til oppstart byggearbeider (estimert til juni 2021).

Kjøper må påregne årlig kostnad til blant annet kommunale avgifter, forsikring, strøm, andel grusing og brøyting i feltet og på egen tomt, velavgift m.m.

Omkostninger av tomteverdi:
1. Dok.avgift til staten: 2,5% av tomteverdien kr 10.000,-
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 585,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 585,-
4. Grunnboksutskrift kr. 172,-

Totalt kr 2.911.342,- + indeksregulering frem til oppstart.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.