Taranto - moderne hus med garasje i underetasjen (illustrasjon)
Rustin 13, 3580 GEILO

Moderne hus med 4 soverom og garasje/hybel prosjektert på Geilo. Gode solforhold og gangavstand til skole og sentrum

Pris

kr 5 250 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    164 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rustin 13
3580 GEILO

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Dette er et moderne hus som har alt en familie trenger integrert i bygningskroppen. Med en slik løsning utnyttes tomtearealet maksimalt. Huset har dobbelt garasje i underetasjen med direkte inngang til huset, samt lune uteplasser både i 1. og 2. etasje. Videre har boligen tre soverom, kontor (evt. soverom nummer fire) to bad og godt med bodplass. Husets hjerte er helt klart den sosiale sonen i 2. etasje med åpent kjøkken- og stueområde som strekker seg gjennom hele etasjen. Taranto er virkelig et smart hus med store vindusflater og åpne løsninger som understreker det moderne uttrykket.

Det er også mulighet til å endre garasje til hybel-leilighet. Her kan du få gode leieinntekter. Se skisse i bildekarusellen.

Vi legger stor vekt på kvalitet og godt håndtverk. Boligen blir oppført av egne norske tømrere, som er lokale håndverkere med stolthet for arbeidet og håndverket sitt. Vi bruker også kun lokale underentreprenører. Dette sikrer god kvalitet og kommunikasjon i alle ledd. Godt håndtverk - din trygghet!

Prisen er per 15.07.20.

Beliggenhet

Attraktivt og solrike boligtomter - i nyetablert og barnevennlig boligområde med barnehage, skoler, idrettshall, lysløype / turløyper og treningssenter i nærheten. Det er ca. 15 min gange til skoler, og ca 20 min. gange til Geilo sentrum.

Adkomst

Fra Geilo: Ca. 50 meter før togundergangen øst for Geilo (Trøo), ta så av til venstre inn mot Vøllo. Ta så høyre og kjør ca 200 rett fram. Da kommer du til boligfeltet.

Diverse


LITT OM BOLIGPARTNER OG BYGGTEAM SOM BOLIGLEVERANDØR:
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en boligdrøm, og vi hjelper deg med å finne det optimale hjemmet.
Vi ønsker å være din rådgiver på veien mot boligdrømmen.
Les gjerne mer på: www.byggteam-gol.no.

Med ByggTeam som din boligleverandør vil vi sørge for at drømmen blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.
ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen. Prisen som er oppgitt er per 31.07.20 og i henhold til en økonomisk plan med budsjettposter på leveranser utenfor BoligPartner og Bygg Team. Prisen er retningsgivende for prosjektet.

Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Velforeningsbeskrivelse

Det er pliktig medlemskap i velforeningen for Rustin.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.