Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan (illustrasjon).
Sveinsrud 29, 3580 GEILO

Prosjektert moderne vinkelhus med alt på ett plan. Gode solforhold og nærhet til sentrum og langrennsløyper.

Pris

kr 4 750 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    105 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Sveinsrud 29
3580 GEILO

Loading map...

Kort om eiendommen

Sveinsrud Boligfelt er beliggende i et etablert boligområde ca 2 km vest for Geilo sentrum, med flott utsikt mot Vestlia. Det er gangvei til skole, barnehage, idrettsanlegg og sentrum. Og det er meget kort vei til Ustedalsfjorden som har en hyggelig og familievennlig tur- og sykkelsti om sommeren og preparert skiløype om vinteren, her finner du også Geilos badestrand og aktivitetsmulighetene er mange.

Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan
Huset har et bruksareal på 105 kvadratmeter og har alle rom familien ønsker seg samlet i et etasje.

Her er det bare å glede seg, hvor man kan nyte dagene ute på den lune uteplassen. Husets planløsning rommer hele tre soverom, et bad/vaskerom, ekstra wc og et svært romslig kjøkken- og stueområde på over 46 kvadratmeter. Mange og store vinduer skaper en lys og trivelig atmosfære her inne og fra spisestuen er det direkte utgang til uteplassen. Helt perfekt.

Planløsningen i denne husmodellen har store likheter med husmodellen Prato. Den store forskjellen er at Asti har alle funksjoner på ett plan, mens Prato er et flott moderne hus med to etasjer.

Vi legger stor vekt på kvalitet og godt håndverk. Boligen blir oppført av egne tømrere som er lokale håndverkere, med stolthet for arbeidet og håndverket sitt. Vi bruker også kun lokale underentreprenører. Dette sikrer god kvalitet i alle ledd. For mer informasjon om Bygg Team, gå inn på hjemmesiden vår www.byggteam-gol.no.

Liker du vår Asti, men ønsker deg noen endringer på huset? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten. Boligen er kun et forslag på denne tomten, og du står fritt til å velge blant alle våre boligmodeller. Se våre boliger på www.boligpartner.no og ta gjerne kontakt ved spørsmål til denne boligen eller andre boliger som kan være aktuelle.

Prisen inkluderer innflytningsklar bolig inkl betong, og med budsjettposter for tomt og grunnarbeider.

Kommunale gebyrer og avgifter kommer i tillegg. Kjøper må påregne årlig kostnad til blant annet kommunale avgifter, forsikring, strøm, andel grusing og brøyting i feltet og på egen tomt, velavgift m.m.

Pris tomt 17: 1.100.000,-

Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan. Prisen gjelder fra 15.01.21.

Diverse

Dette prospektet er et eksempel på hva som kan bygges på tomten. Om det ønskes et annet hus fra vår huskatalog, tilpasninger av huset, eller et hus skreddersydd etter dine ønsker og behov oppfordrer vi til å ta kontakt med boligkonsulent.

Sammen med vår boligkonsulent avklarer du hvilke behov og ønsker du har for ditt nye hus. Hvilken planløsning passer best, hvor og hvordan er tomten, hvilke overflater ser du for deg og hvordan er budsjettet? Når vi har kartlagt dette setter vi i gang med en kostnadsberegning for å finne prisen på ditt hus.

Når vi gir et pristilbud setter vi alltid også opp en økonomisk plan. Denne planen inneholder alle elementer og kostnader du må vite om i byggeprosjektet ditt. Prisen i dette prospektet utgjør en stor del av kostnadene, men med vår økonomiske plan er du sikret den viktige totaloversikten.Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.