Bildet er kun en illustrasjon og vil kunne fravike faktisk miljø og leveranse.
Sveinsrud Boligfelt tomt 18, 3580 GEILO

Arkitekttegnet bolig med praktisk planløsning og moderne uttrykk med flott beliggenhet ca 2 km fra Geilo sentrum.

Pris

kr 4 500 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    114 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med kunde.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Sveinsrud Boligfelt tomt 18
3580 GEILO

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Sveinsrud Boligfelt har en flott beliggenhet ca 2 km vest for Geilo sentrum, i et etablert boligområde. Det er gangvei til skole, barnehage, idrettsanlegg og sentrum. Herfra er det flott utsikt mot Vestlig og kort vei til Ustedalsfjorden.

Det er 18 tomter, hvorav en regulert til tomannsbolig. Tomtene er eiet og har størrelse på ca 1 000 - 1 500 kvm.

Om boligen

Vi er nå i gang med prosjektering av denne boligen på tomt 18 i Sveinsrud Boligfelt på Geilo. Det enkle og moderne, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet.

Boligen inneholder 3 gode og romslige soverom, hvor det er plass til både foreldre, barn og gjester. Videre er det er praktisk vaskerom i tilknytning entre og inngang. Her er det gode plass til tørking av våte klær, skisko og oppbevaring. Badet er stort og kan leveres med dobbel vask og badekar dersom ønskelig. I tillegg er det teknisk rom/bod, som også er gir god ekstra lagringsplass. Stua og kjøkken er på 45 kvadratmeter og har plass til både sofagruppe og stor spisestue. Terrassen utenfor stua og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

Denne boligen er spesialtilpasset fjellet med hensyn til farger og utforming. Boligen leveres med matchende og valgfri NCS-farge på vinduer, ytterdører og innerdører.

Prisen er kun retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Det er budsjettert inn i summen selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rør og elektroleveranse, kjøkken, baderomsinnredning, samt overflater og utstyr iht leveransebeskrivelse for BoligPartner og Bygg Team. Ta kontakt med boligkonsulent for spesifisert budsjett og mer informasjon om prosjektet.

Boligen er kun et forslag for tomten, og du står valgfritt til å velge andre boliger fra Boligpartner og Bygg Team.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.