Illustrasjonsfoto interiør Assisi
Skurdalen Tomt 4 , 3580 GEILO

Skurdalen - Moderne enebolig med store vindusflater prosjektert på romslige tomt med god utsikt og sol.

Pris

kr 3 960 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    143 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Iht avtale med kjøper
Fremdrift
De første boligtomtene er tenkt byggeklare sommer 2019.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Skurdalen Tomt 4
3580 GEILO

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en svært fleksibel bolig for de fleste skrå tomter. 1.etasje har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda som beskytter for vær og vind.

Boligen er kun et forslag, og kjøper står fritt til å velge andre boliger fra BoligPartner innenfor gjeldende reguleringsbestemmelser. Se link til høyre.

Se alle våre hus på www.boligpartner.no/ferdighus.no eller kontakt oss for en hyggelig husprat. Se også vår hjemmeside www.byggteam-gol.no.

Beliggenhet

Fjell-ljom Boligfelt ligger i vakre Skurdalen med gode solforhold, flott utsikt, romslige tomter og andelshage. Tomtene ligger rett ved oppvekstsenteret og er perfekte for barnefamilier og unge i etableringsfasen. For mer informasjon om Skurdalen og Fjell-ljom Boligfelt, se www.buiskurdalen.com.

Beskrivelse (type bolig)

Assisi er en moderne enebolig utviklet for skrå tomt. Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter. Det er mulig å velge blant mange andre boligmodeller på denne tomten. Assisi er kun et forslag.

1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda, som er perfekt for å nyte både morgenkaffen, og kveldssola.

Adkomst

Følg RV 40 retning Dagali ca 10 km fra Geilo sentrum. Boligfeltet ligger på oversiden av veien 300m før Dagali og Skurdalen Oppvekstsenter. Boligfeltet er skiltet med "Fjell-ljom Boligfelt".

Forbehold

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.