Prato – det moderne folkehuset.  Her er det lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. NB dette er en illustrasjon som avviker fra virkelige omgivelser.
Klokkergata 6, 1794 SPONVIKA

Flott og moderne enebolig i Sponvika. Sjønært og med noe sjøutsikt.

Pris

kr 5 490 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    179 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Klokkergata 6
1794 SPONVIKA

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Prato – det moderne folkehuset. Dette er en komplett vinkelbolig som kan plasseres på små tomter. Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.

Beskrivelse (type bolig)

Prato er en komplett bolig som kan plasseres på flate tomter. Huset har unik arkitektur og smarte løsninger. Derfor er også den viktige bodplassen ivaretatt, slik kundene våre ønsker, med gode lagringsmuligheter i begge etasjene.
Her er det moderne, lyst og luftig med store vinduer i begge stuene og smarte løsninger. Huset er tilgjengelig og inneholder alle nødvendige rom i 1. etasjen. Huset har totalt fire soverom, et av dem med tilknytning til et elegant walk-in closet, to bad, stort kjøkken hvor hele familien kan samles, praktisk vaskerom, gode lagringsmuligheter og overbygd uteplass.
Opparbeidelse av tomten (vann, avløp, el, samt klargjøring til støp) er priset til 395.000

Parkering

På egen eiendom

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Strøm, ved

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Fjell og skogstomt

Regulering

Boligformål

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.