Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan (illustrasjon).
Moremmen 31, 3550 GOL

Moderne vinkelhus med 3 soverom på ett plan under prosjektering i Golbergsgutu.

Pris

kr 4 600 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    105 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Moremmen 31
3550 GOL

Loading map...

Kort om eiendommen

Huset har et bruksareal på 105 kvadratmeter og har alle rom familien ønsker seg samlet i et etasje.

Her er det bare å glede seg til sommerhalvåret hvor man kan nyte dagene ute på den lune uteplassen. Husets planløsning rommer hele tre soverom, et bad/vaskerom, ekstra wc og et svært romslig kjøkken- og stueområde på over 46 kvadratmeter. Mange og store vinduer skaper en lys og trivelig atmosfære her inne og fra spisestuen er det direkte utgang til uteplassen. Helt perfekt.

Asti er kun forslag til boligmodell, og dere kan fritt velge blant alle av BoligPartner sine hus.

Tomt 1 er en relativt flat tomt, som gir store valgmuligheter i forhold til type bolig som kan bygges på tomten.

Golbergsgutu Boligområde er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Vi har allerede solgt 2 boligtomter og en flermannsbolig. Boligområdet har en spennende reguleringsplan, som gir stort spillerom ved valg av bolig. Her har du mulighet til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Tomt 4 til 8 skal bygges med moderne arkitektur. Resterende tomter skal bygges med tradisjonell utforming.

Pris er per 15.01.21.

Beliggenhet

Golbergsgutu Boligområde ligger øverst i Tuppeskogen og ligger i gangavstand til (ca 1,5 km) fra Gol sentrum og barne og ungdomskolen. Boligområdet har meget gode solforhold og flott utsikt over Gol. Det er kort vei til Gol Alpinsenter og langrennsløypene på Solseter. Videre oppover mot Skaraåsen er det mange stier og kort forbindelse opp til høgfjellet med langrennsløyper.

Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd.

Beskrivelse (type bolig)Diverse

LITT OM BOLIGPARTNER OG BYGGTEAM:
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger boliger. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en boligdrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne det optimale hjemmet.
Vi ønsker å være din rådgiver på veien mot boligdrømmen.

Med ByggTeam som din husleverandør vil vi sørge for at drømmen blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.
ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Velforeningsbeskrivelse

Det er pliktig medlemskap i velforeningen for området.

Regulering

Reguleringsplan for Golbergsgutu

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.