Illustrasjonsfoto interiør Assisi
Golbergsgutu tomt 11, 3550 GOL

Spennende enebolig prosjekteres i nytt og solrikt boligfelt i Golbergsgutu av Bygg Team AS.

Pris

kr 4 750 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    143 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med kjøper
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Golbergsgutu tomt 11
3550 GOL

Loading map...

Plantegninger

Beskrivelse (type bolig)

Vi er stolte av å vise deg vårt nye, attraktive boligområde Golbergsgutu. Tomteområdet ligger landlig og solrikt til med flott utsikt mot Gol sentrum. Her tilbyr vi et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser. Byggingen av de aller første boligene her er allerede godt i gang. Ta kontakt med oss du også – så kan det bli deg som får flytte inn i nytt hjem her øverst i Tuppeskogen.

Assisi er en moderne enebolig utviklet for skrå tomt. Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter.

1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

På eneboligtomtene har du muligheten til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Reguleringsplanen gir stort spillerom. Så hvis du ønsker deg et spennende funkishus med takterrasse og flatt tak, gir vi deg nå muligheten til å bygge dette drømmehuset her sammen med oss.

Bor du i Golbergsgutu kan du glede deg til aktive dager på nabolagets eget fritidsområde. Her blir det lekeplass og akebakke samt en koselig grillhytte hvor dere får god plass til både store og små. Vi ønsker å skape et trygt og godt bomiljø, hvor det er rom for alle generasjoner.

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi fortelle deg mer Golbergsgutu.

Prisantydning er retningsgivende for prosjektet og det er satt opp budsjettposter på leveranser utenom Boligpartner og Bygg Team AS.
Prisen er per 15.07.20.

Adkomst

Golbergsgutu boligområde ligger øverst i Tuppeskogen med gangavstand til Gol sentrum (1,5 km) og barne- og ungdomsskolen. Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Velforeningsbeskrivelse

Det er pliktig medlemskap i velforeningen for boligområdet.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.