Milano - bildet er kun ment som en illustrasjon og vil kunne avvike fra standard leveranse og miljøet rundt.
Moremmen 45 , 3550 GOL

Funkishus med moderne overflater og takterrasse i Golbergsgutu Boligområde.

Pris

kr 6 190 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    209 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Moremmen 45
3550 GOL

Loading map...

Kort om eiendommen

Golbergsgutu Boligområde er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Boligområdet har en spennende reguleringsplan, som gir stort spillerom ved valg av bolig. Her har du mulighet til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Tomt 4 til 8 skal bygges med moderne arkitektur. Resterende tomter skal bygges med tradisjonell utforming.

Om boligen

Milano er en monumental enebolig for flat tomt med hele fem soverom og et bruksareal på 226 kvadratmeter fordelt på to plan. Bygningskroppen er formet som en hoveddel med en sidefløy på venstre side. Hovedfasaden prydes av høye, slanke vindusflater og overbygde terrasser som gir deg en fantastisk utsikt fra stuene på begge plan.

Entreen viser veien til en åpen kjøkken- og stueløsning. Et frittstående ildsted står midt i rommet, slik at peiskosen kan nytes fra alle vinkler i stuen. Vindusfasaden på endeveggen gir deg en fantastisk utsikt og unik karakter til rommet. I første etasje finner du også en egen soveromsfløy i enden av hoveddelen, bestående av soverom, gang og vaskerom/bad. Sidefløyen på hovedplanet rommer et soverom og en innvendig bod. Andre etasje rommer ytterligere tre soverom, innvendig bod og bad/vaskerom – og sist, men ikke minst, en stue på 38,8 kvadratmeter med peis og utgang til balkong.

Liker du Quadra-serien og bygger Milano, får du en ekstraordinær, stram og tidløs enebolig med store glassfasader, god takhøyde og store, luksuriøse oppholdsrom.

Standard

Golbergsgutu Boligområde - få et godt hjem med husene folk snakker om!

Dette er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Vi nå er i gang med 1. byggetrinn med overtagelse høsten 2019. Vi kommer til å tilby et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser.

Tomt 4-8 skal bygges med moderne arkitektur, og står fritt i forhold til takform.

Det blir lagt vekt på å lage et trygt og godt bomiljø, for både barn og voksne. Det er derfor prosjektert et "fritidsområde" med god plass til både lekeplass og akebakke. I løpet av våren 2019 blir det satt opp gapahuk med grill og benker. Her kan barna kose seg, mens dere voksne bygger hus eller nyter fritiden. Dette vil bli et naturlig samlingspunkt for både store og små.

Beliggenhet

Golbergsgutu Boligområde ligger øverst i Tuppeskogen og ligger i gangavstand til (ca 1,5 km) fra Gol sentrum og barne og ungdomskolen. Boligområdet har meget gode solforhold og flott utsikt over Gol. Det er kort vei til Gol Alpinsenter og langrennsløypene på Solseter. Videre oppover mot Skaraåsen er det mange stier og kort forbindelse opp til høgfjellet med langrennsløyper.

Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd.

Beskrivelse (type bolig)

Funkishuset Milano er en monumental enebolig for flat tomt med hele fem soverom og et bruksareal på 242 kvadratmeter fordelt på to plan.

Moderne funkis! Milano går over to fulle etasjer og er tilpasset flat tomt. Her får du både integrert garasje, store overbygde uteplasser samt en fantastisk takterrasse med utvendig adkomst fra 2. etasje. På inngangsplanet har boligen tre soverom, bad og bod samt tv-stue. Etasjen rommer også sportsbod og garasje. I 2. etasje finnes et kjøkken- og stueområde på nær 60 kvadratmeter, to soverom, bad og bod. Denne boligen kan lett tilpasses små, vanskelige tomter.

Liker du funkishus og bygger Milano, får du en ekstraordinær, stram og tidløs enebolig med store glassfasader, god takhøyde og store, luksuriøse oppholdsrom.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.