Illustrasjon av bolig som kan passe inn på tomta. Ta kontakt for andre eksempler.
Golbergsgutu tomt 1, 3550 GOL

Enebolig med 3 soverom på ett plan - et godt og praktisk hjem med lavt strømforbruk. Oppført av lokale håndverkere.

Pris

kr 3 590 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    118 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Golbergsgutu tomt 1
3550 GOL

Loading map...

Kort om eiendommen

Golbergsgutu Boligområde er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Boligområdet har en spennende reguleringsplan, som gir stort spillerom ved valg av bolig. Her har du mulighet til å bygge alt fra tradisjonelle hus til moderne funkishus. Tomt 4 til 8 skal bygges med moderne arkitektur. Resterende tomter skal bygges med tradisjonell utforming.

Prisen er retningsgivende for totalkostnaden på prosjektet. Den er inkludert selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rør og elektroleveranse, samt overflater og utstyr iht leveransebeskrivelse og romskjema. Ta kontakt med boligkonsulent for spesifisert budsjett for prosjektet.

Standard

Golbergsgutu Boligområde - få et godt hjem med husene folk snakker om!

Dette er et nytt boligfelt sentralt på Gol, som er regulert for 12 eneboligtomter og 6 flermannsboligtomter. Vi nå er i gang med 1. byggetrinn med overtagelse høsten 2019. Vi kommer til å tilby et bredt spekter av leiligheter, tomannsboliger, eneboliger i kjede og eneboliger i forskjellige størrelser og prisklasser.

Det blir lagt vekt på å lage et trygt og godt bomiljø, for både barn og voksne. Det er derfor prosjektert et "fritidsområde" med god plass til både lekeplass og akebakke. I løpet av våren 2019 blir det satt opp gapahuk med grill og benker. Her kan barna kose seg, mens dere voksne bygger hus eller nyter fritiden. Dette vil bli et naturlig samlingspunkt for både store og små.

Populære Aksberg har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper, som det er godt å bli gammel i.

Aksberg rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder inn til bad/vaskerom og bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning.

Kjøkkenet er praktisk og har god plass til både spisebord og kjøkkenøy. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne. Den delvis overbygde terrassen ligger skjermet til i husets vinkel, så her ligger alt til rette for å få maksimalt ut av sommerdagene.

I tilknytning til inngangspartiet har Aksberg også en smart sportsbod for lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Beliggenhet

Golbergsgutu Boligområde ligger øverst i Tuppeskogen og ligger i gangavstand til (ca 1,5 km) fra Gol sentrum og barne og ungdomskolen. Boligområdet har meget gode solforhold og flott utsikt over Gol. Det er kort vei til Gol Alpinsenter og langrennsløypene på Solseter. Videre oppover mot Skaraåsen er det mange stier og kort forbindelse opp til høgfjellet med langrennsløyper.

Kjør RV52 Hemsedalsveien fra Gol mot Hemsedal. Etter ca 700m ta venstre inn Tuppeskogveien. Kjør videre ca 700m oppover, så vil Golbergsgutu Boligfelt være skiltet og ligge på høyre hånd.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Man kan fritt velge en husmodell fra vårt brede bolig-sortiment på disse tomten.
Vi kan tilpasse alle våre boliger etter ønske og behov med tanke på planløsning og størrelse. BoligPartner sine dyktige arkitekter vil skreddersy huset til akkurat din tomt.

Se ulike husmodeller på: www.boligpartner.no/hus og bestill vår utfyllende huskatalog.

Boligen kan leveres fra råbygg til innflytningsklar. Vi kan gi pris som inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.
Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert boligen optimalt på tomten i forhold til adkomst, p-plasser, utsikt og solforhold.

BoligPartner leverer alltid kvalitetsprodukt med materialer fra norske/skandinaviske leverandører.

Velger du Bygg Team AS som din lokale boligleverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid!

Vi er forhandler av BoligPartner hus og hytter i hele Hallingdal. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig boligprat!

Hvorfor bygge nytt:
1) Du får fremtidsrettede energiløsninger - som gir lavere utgifter til strøm/oppvarming. I tillegg toppmoderne ventilasjonsanlegg gjenvinner varmen og skaper et godt inneklima.
2) Nye boliger har mer arealeffektive løsninger, som gjør at bo-kvaliteten er bedre på mindre areal. Vi tilpasser boligen dine ønsker og behov.
3) Ny bolig er ofte billigere enn brukt bolig på lang sikt. I løpet av fem år bruker du i snitt 115.000 kroner til vedlikehold av en bruktbolig. Disse pengene kan du heller legge ekstra på budsjettet ditt og kjøpe en splitter ny bolig. Samtidig kan du bruke fritiden på venner og familie, i stedet for oppussing.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med kjøper.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.