Skiløype ved alpinbakken i Bjødnalie
Bjødnalie hyttetomter, Golsfjellet, 3550 GOL

Hyttetomter med prosjekterte hytte i Bjødnalie. Utsikt og gode solforhold. Fullstandard tomter m/helårsvei. 2 SOLGT!

Pris

kr 800 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Bjødnalie hyttetomter, Golsfjellet
3550 GOL

Loading map...

Plantegninger

Beliggenhet

Hyttetomtene er beliggende oppe i Bjødnalie hyttefelt på Golsfjellet rundt 950 moh. (i nærheten av Storefjell og Kamben hotell). Det er et fullstadard hyttefelt med helårsvei.
Tomtene på ca 1,1-2,2 mål og ligger i et kulturlandskapsområde. Fra tomtene med gode solforhold har man en flott panoramautsikt utover fjellheimen og områdene.

Fra Bjødnalie har man direkte adgang til det velpreparerte skiløypenettet på Golsfjellet, med mange turmuligheter innover fjellområdene i flott natur.
Ved Storefjell finner man en 2 km lysløype. 4 Grillhytter er satt opp i løypenettet; Solseter, Veslefjell, Storemyre og Storefjell. Disse står åpne hele året, bare ta med ved og grillmat i sekken.
For løypenett, se: www.golinfo.no/langrenn_golsfjellet/

Sommerstid er området et godt utgangspunkt for flotte fotturer i variert fjellterreng, med fine muligheter for både bading og fisking i flere vann/elver. Området byr også på mange stølsveier og stier for fine sykkelturer.
For sommerkart, se: http://hallingdal.info/grafikk/pdf/Golsfjellet-sommer.pdf

I nærområdet ligger flere hoteller som tilbyr restauranter og evt. overnatting for egne gjester. De har også konserter og arrangementer gjennom året.
Om man vil spille golf, så finner man golfbane ved Eikredammen og ved Hemsedal.
I områdene rundt Gol finner man også ulike aktivitetstilbud.

I området har man alpinanlegg ved Storefjell og Bualie, samt i Bjødnalie. Om man vil ha større alpine utfordringer kan man ta turen til Gol Skipark, Hemsedal eller Ål.

Bjødnalie ligger ca 20 min. fra Gol sentrum. Her finnes kjøpesenter, vinmonopol, post/bank, bensinstasjoner, apotek/legesenter, butikker og møbelhus etc.
Her kan man få spa-behandling og ta med seg familien til badeland og middelalderparken.
Bergensbanen har togstasjon ved Gol sentrum.

Les gjerne mer på: www.golinfo.no

Ved seriøs interesse kan vi arrangere at man kan få "prøvebo" området i en leilighet.

Parkering

Det anlegges 2 biloppstillingsplasser på eiendommen, som kan vinterbrøytes.

Adkomst

Fra Leira/Gol sentrum: Følg RV 51 og ta av i krysset ved Hallingen retning Golsfjellet/Storefjell. Følg Golsfjellvegen (veibom kr 40,-) til Bjødnalivegen og ta til venstre inn på denne veien. Følg veien til enden og hold til høyre inn på Øvre Bjødnalivegen. Følg veien oppover og se etter skilt fra ByggTeam/BoligPartner på hver av tomtene (se også kart i bilder i annonsen).

Diverse

Vei / vann / avløp:
Felles privat helårsvei og vann. Avløp tilkoblet kommunalt avløp via privat ledning.

Heftelser / servitutter:
På hver tomt vil det bli tinglyst en tekst på grunnboksblad vedr. tilgang for vedlikehold/reparasjon av vann- og avløpsnett. Tekstinnhold:
Bjødnalie Infrastruktur AS har rett til å utføre vedlikehold og reparasjon av vann- og avløpsledninger som går over eiendommen gnr____, bnr ___.

Tomter med foreslåtte hytter:
Vi har pt med grunneier for salg 1 stk tomter (2 solgt) med foreslått BoligPartner hytte ferdig oppført (se bilde/plantegning pr hytte oppe i annonsen):

Tomt T4:
Selveiertomt, 1135 m2, pris kr 800.000 + omk.
Foreslått hyttemodell ferdig oppført: KVARSTAD, BRA 65 m2. I tillegg et hemsareal på ca 19 m2 (takhøyde 1,89 m). 2 soverom + hems med totalt 6 sengeplasser.
Se Finn-annonse: https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=105548895

Alternative hytter:
Dersom du skulle ønske en annen type hytte, så kan vi tilby et spekter av andre modeller. Se ulike hytte modeller på: www.boligpartner.no/hytte eller bestill vår flotte hyttekatalog (https://boligpartner.no/huskatalog).

Vi er BoligPartners lokale representant og forhandler for hele Hallingdal. Vi dekker kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål og Hol (inkl. Geilo).

Velger du oss som din hytte leverandør vil vi sørge for at byggeprosjektet blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.

Overtakelse

Tomten skjøtes over og overtagelse gjennomføres ca. 14 dager etter signert kontrakt eller så fort tomten er fradelt og det er gitt eget matrikkelnummer på eiendommen. Hytten overtas ved avtalt ferdigstilling.

Regulering

Tomtene er regulert til fritidseiendom og inngår i reguleringsplan for Bebyggelsesplan for F6, Kamben - Golsfjellet. Planen regulerer bla. mulig utnyttelsgrad, mønehøyde etc. Generelt:
Tak skal utføres som saltak med takvinkel mellom 22 og 35 grader. Hytten skal plasseres slik at det kan opparbeides 2 vinterbrøytede biloppstillingsplasser. P-plasser (36 m2) inngår i utnyttelsesgraden. Anneks kan bebygges med BRA på inntil 30 m2 og uthus inntil 25 m2, med tillatt mønehøyde 4,5m. Med byggesøknaden skal det følge en utendørsplan (dette besørger vi).

Tomt T29: SOLGT !

Tomt T4:
Denne tomten kan bebygges med en maksimal mønehøyde på 6,5m (ifht gjennomsnittsnivået for planert terreng rundt bygningen). . Utnyttelsesgraden er maksimalt BRA = 175 m2 bygningsmasse + 36 m2 p-plasser = 211 m2.

Tomt T21 - SOLGT

Ta gjerne kontakt om evt. andre tomter kan være av interesse.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.