Storstuggu (illustrasjon)
Turufjell, 3539 FLÅ

Storstuggu - Storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter.

Pris

kr 3 915 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    152 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Turufjell
3539 FLÅ

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hytta Storstuggu er storstue av de sjeldne.

Storstuggu er en storslagen drømmehytte tilpasset flate tomter med et totalt bruksareal på 148 kvadratmeter, fem soverom og inntil ti sengeplasser.

I tillegg til soverom, inneholder Storstuggu entré, bad/vaskerom, gang, tv-stue, og en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til solveggen via terrassedøren. Hytta har også fire innvendige boder, og to av dem kan enkelt innredes som badstue og et ekstra bad dersom det er ønskelig. Det er stue og kjøkkenløsningen som har gitt Storstuggu navnet sitt – for hytta har en storstue av de sjeldne! På 61,9 kvadratmeter samles gode venner til peiskos og lange måltider.

ALTERNATIVE HYTTER:
Ønsker du evt. en annen BoligPartner hytte eller har behov for justeringer?
Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment.
Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og hyttestørrelse.

Se ulike hyttemodeller på: www.boligpartner.no/hytte og bestill vår utfyllende hyttekatalog.

Prisen er komplett hytte over grunnmur. Hytta kan oppføres på valgfri tomt på Turufjell. Du står fritt til å velge den tomten som passer akkurat deg. Turufjell vil kunne gi dere en komplett pris på tomt inklusive grunnarbeider, slik at det er klart for å kjøpe hytta av oss. Vi er opptatt av å gjøre hytteprosjektet så enkelt som mulig for våre dere.

Les mer om området og få oversikt over ledige tomter på www.turufjell.no

LITT OM BOLIGPARTNER OG BYGGTEAM HYTTELEVERANDØR:
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger hytter. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg med å finne den optimale fjellhytten.
Vi ønsker å være din rådgiver på veien mot hyttedrømmen.
Les gjerne mer på: www.byggteam-gol.no.

Med ByggTeam som din hytte leverandør vil vi sørge for at hyttedrømmen blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.
ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal.

Prisen er per 15.07.2021.

Beliggenhet

Turufjell ligger pa solsiden i Fla - først i Hallingdal og er en av Norges nyeste fjelldestinasjoner med hyttetomter og skisenter. Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg. Det vil bli lagt stor vekt på naturlig allsidighet i hvordan bebyggelsen skal se ut, og de estetiske hensynene vil bli tatt godt vare på - materialvalg, farger og lignende. På Turufjell vil det også være anledning til moderne arkitektur slik som pulttak og flatt tak, i tillegg til saltak. Dette skal bli en vakker hyttegrend som former seg fint i landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.