Magna Ferentis. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Turufjell, 3539 FLÅ

Prosjektert innholdsrik hytte m/hems, 3 soverom og stor kjøkken/stue - oppstart våren 2022

Pris

kr 2 920 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    104 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Turufjell
3539 FLÅ

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Her viser vi hytten MAGNA FERENTIS som er en moderne og innholdsrik familiehytte, som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og tilsammen seks sengeplasser pluss hems (gulvareal 10,5 m2). Arkitekturen på denne hytta inviterer naturen inn slik at du kan leve i ett med omgivelsene.

En åpen stue- og kjøkkenløsning på hovedplanet gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen midt i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra flere kanter.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy etc.

Denne hytten er prosjektert ( ikke oppført) på valgfri tomt. Hytten oppføres etter salg.

ALTERNATIVE HYTTER:
Ønsker du evt. en annen BoligPartner hytte eller har behov for justeringer?
Det er fullt mulig å velge en annen hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment.
Vi kan tilpasse alle hytter etter ønsker og behov mht planløsning og hyttestørrelse.

Se ulike hyttemodeller på: www.boligpartner.no/hytte og bestill vår utfyllende hyttekatalog.

Prisen er komplett hytte over grunnmur. Hytta kan oppføres på valgfri tomt på Turufjell. Du står fritt til å velge den tomten som passer akkurat deg. Turufjell vil kunne gi dere en komplett pris på tomt inklusive grunnarbeider, slik at det er klart for å kjøpe hytta av oss. Vi er opptatt av å gjøre hytteprosjektet så enkelt som mulig for våre dere.

Les mer om området og få oversikt over ledige tomter på www.turufjell.no

LITT OM BOLIGPARTNER OG BYGGTEAM HYTTELEVERANDØR:
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger hytter. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg med å finne den optimale fjellhytten.
Vi ønsker å være din rådgiver på veien mot hyttedrømmen.
Les gjerne mer på: www.byggteam-gol.no.

Med ByggTeam som din hytte leverandør vil vi sørge for at hyttedrømmen blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.
ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal.

Prisen er per 15.07.2021.

Beliggenhet

Turufjell ligger på solsiden i Flå – først i Hallingdal og er en av Norges nyeste fjelldestinasjoner med hyttetomter og skisenter. Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i landskapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg. Det vil bli lagt stor vekt på naturlig allsidighet i hvordan bebyggelsen skal se ut, og de estetiske hensynene vil bli tatt godt vare på – materialvalg, farger og lignende. På Turufjell vil det også være anledning til moderne arkitektur slik som pulttak og flatt tak, i tillegg til saltak. Dette skal bli en vakker hyttegrend som former seg fint i landskapet; ikke et byggefelt på fjellet.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.