Ny innflytningsklar oppstuggu hytte - ta kontakt for visning
Turufjell tomt H17 - hytten Sletthø, 3539 FLÅ

Innflytningsklar oppstuggu hytte m/4 soverom og separat wc - Rett ved alpinanlegg og skispor. Rask overtagelse er mulig

Pris

kr 4 950 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    125 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Turufjell tomt H17 - hytten Sletthø
3539 FLÅ

Loading map...

Om boligen

Nå kan du raskt realisere hyttedrømmen på helårs-destinasjonen Turufjell med kort kjøreavstand fra Oslo-regionen. Innflytningsklar hytte med mulighet for rask overtagelse i vakre Flå i Hallingdal.

VISNINGER: Ta kontakt for å se denne eller andre BoligPartner hytter på Turufjell.

Vi tilrettelegger for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen, slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for alle parter.
Husk at vi også gjennomfører videomøter, slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon og e-post. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Her på Turufjell byr naturen på opplevelser hele året gjennom:
-Skitrekk i familiebakken åpnet 22.02.20, kom og prøv bakken!
-Varmestue ved skibakken "Turutunet Kafe" har åpnet. Varmestuen kan leies til festlige formål, kapasitet inntil ca 70 personer pt.
-Merket tursti til Kristnatten 1076 m.o.h
-Merket tursti til fiskevann
-Løypenett med langrenn i hytteområdet, som vil stedvis tilrettelegges for sykling om sommeren, og hvor det settes opp gapahuk med bålpanne
-Fra topp familiebakke er det preppet skiløype bort til langrennsløypenettet på fjellet - Gratis heis opp for de på langrenns ski
-Noe av løypenettet blir tilgjengelig for rullestol / barnevogn
-Et område under stadig utvikling

Turufjell er et vakkert, allsidig og familievennlig natur-eldorado for deg som vil ha helårshytte på fjellet nå.

FILM AV OMRÅDET: Klikk på video i bildene

Her selger vi hytten SLETTHØ med 4 soverom, bad + separat wc og en meget romslig oppstuggu, som er mange familiers drømmehytte.
Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stuen mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen inn i hytten.
Med stuen oppe får man to oppholds-soner i hytten.

Med et bruksareal på 125 m2 er du sikret stor fleksibilitet og rom til å nyte herlige fridager på hytten gjennom hele året. Det åpne og sosiale kjøkken- og stueområdet er på hele 45 m2. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør i stuen tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en praktisk inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappen.
Skulle du ha ønske om en frittstående bod/garasje med bod i stil som hytten, så er det noe vi kan oppføre etter nærmere avtale.

Vil du lese mer om hytten Sletthø, se: https://boligpartner.no/hytte/karakter/sletth%C3%B8

Arealer (i m2), hentet fra byggesøknadstegninger:
Bruksareal hytte: 125
Tilleggsareal utvendig: 12,9
Totalt bruksareal: 138
Bebygd areal (BYA): 121
Primærrom: 119

SØKER DU EVT. EN ALTERNATIV HYTTE PÅ TURUFJELL?
Vi har tilgang på andre tomter på Turufjell og kan oppføre BoligPartner hytte på en tomt du allerede har kjøpt.
Man kan velge en hyttemodell fra vårt brede hytte-sortiment som vi tilpasser dine ønsker og behov mht både planløsning og hyttestørrelse.
Se ulike hyttemodeller på: www.boligpartner.no/hytte og bestill vår utfyllende hyttekatalog.
Vi oppfører forøvrig også hytter (og hus/leiligheter) ellers i hele Hallingdal.

Innhold

Nyoppført hytte som man kan flytte rett inn i:
Hovedplan, 1 etg.: 3 soverom, 1 bad, 1 separat wc, stue/kjøkken (45m2) med mønt himling i stuedel, vindfang med trappeløp, gangareal og utvendig bod.
Loftplan, 2 etg.: Stue (29m2), 1 soverom og trappeløp.

OVERFLATER:
Gulv: parkett (type Boen Eik Savanna), fliser på gulv i vindfang, utv. bod, bad og wc (type Pavigres Minos Moss matt, 30x30 og 5x5 i nedsenket dusjgulv)

Vegg: Sprekkpanel 14x120 beiset (type Myk Eleganse fra Bjertnes Sag), baderomsplater flismønstret (60x40) på bad, fuget hjørneløsning (type Marcato Grey Sahara 4746 fra Fibo Trespo)

Himling: Faspanel 14x120 hvitpigmentert (fra Bjærtnes Sag)

Vinduer, ytter- og innerdører, utforinger og trapp er malt i fargen NCS S8000-N

BAD:
Baderomsinnredning type Line 3.0 grå 100cm med speil og lys.
Dusj, vegghengt wc og servant. Avtrekksvifte

WC:
Servantmøbel type Foss Vita 50.
Vegghengt wc.

KJØKKEN:
Fra Sigdal type Scala Palett i farge S7500-N. Består av innredninger (2 skap m/glassdør) og kjøkkenøy med mulighet for spiseplass.
Benkeplate i laminat, farge 597 Sort Skimmer. Blandebatteri type Tapwell ARM184, i svart matt. Ventilator.
Hvitevarer fra Siemens, består av kjøl/frys, koketopp og komfyr.

DIVERSE/TILBEHØR:
Noe fast belysning ute/inne og downlights (type Junistar Gyro hvit fra SG AS) med dimming i kjøkken, gang 1 etg, vindfang og stue 2. etg., uten dimming i himling ved inngang.
Varmtvannsbereder 200L (plassert i utvendig bod)
Utekran montert ved boden
Opplegg for vaskemaskin i boden

Møbler medfølger ikke i handelen.

Standard

Hytten er innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt (H17), graving/grunnarbeider, betongleveranse, rørlegger-, murer- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.
Prisen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.100.000 + omk..

Oppgitt pris i annonsen er basert på at det inngås en avtale om at utbygger kan ha tilgang til visningsbruk av hytten i en periode etter nærmere avtale.

Kjøpekontrakt, oppgjør og tinglysning går via firmaet OppgjørsPartner.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. El-skap med automatsikringer, utvendig målerskap.
Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektrisk vifte fra bad, ventiler i øvrige rom.

Forbehold:
Offentlige gebyrer/avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift strøm er ikke inkludert i prisen.
Det tas forbehold om evt. feil i annonse/prospektet.

Beliggenhet

Se FILM av området, klikk på video i bildene over.

Når man kommer sørfra ligger hytteområdet Turufjell på høyre side av dalføret, ovenfor Flå sentrum (ca 10 km). Flå sentrum har den senere tid blitt oppgradert og her finner man bla. kjøpesenter med søndagsåpne butikker, matservering, bensinstasjon og hotell. Her ligger også Bjørneparken, en av Norges flotteste dyreparker med variert dyreliv på nært hold.

For mer informasjon om Flå, se: http://www.fla.no/
For Flå kommune, se: https://www.flaa.kommune.no/

Det er veier med god bredde og stedvis autovern opp til Turufjell - området ligger sydvest vendt og har naturlige terrasser i landskapet. Det gir gode solforhold gjennom dagen og man får en flott og vid utsikt fra hyttetomten. Det er i planarbeidet lagt vekt på å oppnå en fin avstand til omliggende naboer. Man har fra første stund planlagt at dette blir en vakker hyttegrend som former seg fint inn i og etter landskapet. Det er mange idylliske vann / tjern i området, både for aktivitet, tur-mål og som horisont.
Turufjell byr på helårlige turmuligheter like utenfor hytteveggen. Langrenns-nettet i hytteområdet kobler seg på den eksisterende Eventyrløypa i Hallingdal og man har tilgang til et utstrakt velpreparert løypenett milevis innover fjellheimen.
Det er planlagt alpinbakker på Turufjell, alt fra barnevennlige familiebakker til viderekommende nedfarter. Den første heisen og varmestue åpnet vinterferien '20.
Det satses også på sommeraktiviteter. Det blir tilrettelagt for gode turmuligheter, sykling, fiske m.m. Langrennsløypene i området vil bli lagt opp slik at de kan brukes som sykkelsti om sommeren.
Turufjell er et godt utgangspunkt for ulike aktiviteter og opplevelser gjennom hele året.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Frittstående hytte som er oppført på støpt plate på mark med radonsperre.
Yttervegger oppført i bindingsverk som er isolert. Yttervegger er kledd med liggende dobbelfals 19x148 kledning, behandlet med mellomstrøk Trebitt 9061 Jernvitrol. Vinduer i trematerialer med 3-lags isolerglass, utenpåliggende klipssprosser, omramminger farget. Kompakt farget ytterdør med 3 mindre glassfelt fra Jømna Brug. Verandadør med glassfelt (isolerglass).
Innvendige heltre fyllingsdører med dempelister og hengsler i stål, farget, type Ola 3 fra Kloppen trevare.
Saltak i tre, isolert. Taktekking med royal impregnerte takbord, brun farge, fra Alvdal Skurlag. Takrenner i sort-lakkert stål. Forblendingsstein i front utvendig over begge plan, type Stoneart Valdres.
Utvendige plattinger i impregnerte trematerialer ved inngang og overbygget uteareal ved stue. Stålpipe svartlakkert, peisovn i kjøkkenareal.
Trapp med rekkverk i farget trematerialer fra hovedplan til loftplan.
Hytten er oppført i 2019 og ikke tatt i bruk, har kun fungert som visningshytte i korte perioder.

Parkering

Parkering på egen tomt

Adkomst

Sørfra: Følg RV 7 nordover fra Hønefoss retning Flå/Gol. Ta til høyre i rundkjøring rett før Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg denne ca 2 km til avkjøring mot Domfet / Veneli, kjør deretter ca 3 km opp Heivegen, ta til høyre over broen inn mot Turufjell. Her kan du følge skilt inn mot hyttefeltet. Etter broen er det ca 5 km til baseområdet i Turufjell hvor tomten ligger.
Kjøretid fra Oslo er ca 90 min.

Nordfra: Følg RV 7 retning Hønefoss/Oslo, kjør gjennom Flå sentrum og ta til venstre i rundkjøring like etter Flå sentrum på fylkesvei 203. Følg så beskrivelsen over.

Diverse

VEI, VANN/AVLØP OG NETT:
Privat helårsvei
Offentlig vann og avløp
Tilknytningsavgift til offentlig vann og avløp er inkludert i prisen, vannmåler kommer i tillegg.
Det er tilrettelagt for fibernett som kjøper selv evt velger/bekoster.

Tomteeier plikter å betale for bruk av privat vei fra fylkesvei 202 og frem til tomten i form av bomavgift (årskort tilbys) og veiavgift ihht. gjeldende regler.
Tomteeier plikter å betale andel av driftskostnader for stier og løyper i hytteområdet og støtte til løypelag.
Som eier plikter man å være medlem av hytteeiernes vel, med avgift som vellet fastsetter.

Eiendommen kan ikke ha høyere trær enn 6 meter.
Det er ikke tillatt å drive næringsvirksomhet på eiendommen uten skriftlig samtykke fra Turufjell AS.

JAKT/FISKE:
Småvilt og fugl styres via grunneierlag, kontakt jakt og fiske-senteret på Flå-web: http://www.jaktogfiskesenteret.no/
Man kan kjøpe sesongkort for rundt 100 stk fiskevann. Kontakt overstående. 10 fiskevann ligger i gangavstand fra Turufjell, nærmeste ca 45 min unna, rest inntil 2 timers gange.

LITT OM BOLIGPARTNER OG BYGGTEAM HYTTELEVERANDØR:
BoligPartner er en av Norges største boligbyggere, og 25 års erfaring er meget verdifull når vi bygger hytter. Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i en hyttedrøm, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale fjellhytten.
Vi ønsker å være din rådgiver på veien mot hyttedrømmen.
Les gjerne mer på: www.boligpartner.no/hytter

Med ByggTeam som din hytte leverandør vil vi sørge for at hyttedrømmen blir en ukomplisert og hyggelig opplevelse. Alt på ett sted, til avtalt pris og til avtalt tid.
ByggTeam er BoligPartners lokale forhandler for både hytter og hus/leiligheter i hele Hallingdal.

ET ENKLERE HYTTELIV PÅ TURUFJELL:
Utviklere på Turufjell vil at hyttelivet skal handle om to ting: Maksimalt med kos og hygge, minimalt med stress og mas. Turufjell vil representere verdiene mange setter pris på ved hyttelivet - det vil bli lettvint å komme dit akkurat når du vil, og omgivelser og servicetilbud gjør det behagelig å være der.
Turufjell planlegger å få sin egen mobile plattform. De jobber med at du f. eks. skal få informasjon som temperatur, værmelding, langtidsvarsel, snø- og veiforhold. Men du får også mulighet til å gjøre hyttelivet enklere. De ser for seg at du skal kunne bestille snømåking, vask, skipass, at du kan fjernstyre varmen og bestille matvarer. I samme løsning skal det også tilrettelegges for at du enkelt kan leie ut hytten.
Turufjell har et eget drift selskap, som bla. står for brøyting, ved og vaktmestertjenester.

Se www.turufjell.no for mer informasjon.

Hvitevarer/tilbehør

Hvitevarer som er montert medfølger i handelen.

Oppvarming

Varmekabler i stue/kjøkken og gangareal 1 etg., vindfang, bad, separat wc og utvendig bod med bereder.
Peisovn i stue/kjøkken, type Opus Ignis.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan gjennomføres snarlig.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Selveiertomt, nr H17, 866 m2.

Det er opparbeidet 2 p-plasser på tomten ihht. bestemmelser. Adkomst og areal ved inngang er gruset, tomten er ellers planert og blir tilsodd.
Tomteareal ihht Kommunekart/Eiendomsverdi, det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser som fysisk er satt.

Regulering

Eiendommen ligger i Områdeplan Turufjell Flå kommune, planID: 2016004. Utdrag av bestemmelser:
Tomten kan ha inntil tre bygg, dvs. et fritidshus, et anneks og et uthus/garasje Utnyttingsgraden er maksimalt 236 m2 BYA. Innenfor dette arealet kan summen av fritidshus og anneks være på inntil 150 m2. Annekset kan ikke være større enn 50 m2. Uthus/garasje kan være på inntil 50 m2. Det er krav om to parkeringsplasser á 18 m2 pr. fritidsbolig som er regnet med i utnyttingsgraden for tomta.

Fritidshus kan ha flatt tak, pulttak eller saltak. Maksimal gesimshøyde ved flatt tak er 4 meter og ved pulttak 6 meter. Maksimal mønehøyde for saltak er 6 meter.
Alle mål er målt over gjennomsnittsnivå på terreng.

Taktekking skal være jord/torvtak, tre, skifer eller papp i svart/gråtoner.

For komplette bestemmelser, vennligst ta kontakt.

Ferdigattest

Blir utstedt

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.